1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stemmen, gem. 3,25 van 5)

Mijn verhaal begon een paar weken geleden de proefwerken kwamen er aan en mijn punten voor Frans waren niet zo goed. Na de laatste les Frans kwam de leerkracht naar mij om een voorstel te doen. Haar voorstel was dat ze me goede punten zou geven op Frans als ik met haar en 3 andere leerkrachten op weekend zouden gaan. Ik vond het goed omdat ze mooi zwart haar heeft en blauwe ogen maar ik wist niet wie die andere leerkrachten waren. Na een paar weken waren de proefwerken gedaan en begon de vakantie. Ik had mijn ouders wijsgemaakt dat ik bij een vriend een weekend ging logeren. Ik stapte op een parking in de auto van mijn leerkracht en er was ook nog een 2de leerkracht mijn leerkracht Nederlands ze heeft bruin haar en bruine ogen ook een perfecte combinatie vind ik. We vertrokken met de auto en we reden ongever 2 uur tot we bij een huis kwamen ergens in een bos. Er stond nog een andere auto geparkeerd bij het huis. Ik en mijn 2 leerkrachten gingen naar binnen. Toen we binnenkwamen stonden er 2 andere vrouwen ons op te wachten. Het zijn 2 leerkrachten die ik vorig jaar had. Mijn andere leerkracht Nederlands met blonde haren en bruine ogen en mijn wiskunde leerkracht met rode haren en ook bruine ogen. We begonnen met eerst een glas wijn en we aten iets. Naarmate de avond voorbij gaat worden we allemaal wat loser door de alchohol. Plots steekt mijn beide leerkrachten Nederlands een hand in mijn en komt mijn leerkracht Frans bovenop mij zitten en mij strelen en kussen dit had ik noet verwacht. Voor ik het wist had ik haar borsten vast en hadden ze mijn broek naar beneden gedaan. Mijn wiskunde leerkracht begon mijn nek te masseren en te kussen. Terwijl mijn 2 leerkracht Nederlands mij begonnen te pijpen en mijn ballen begonnen te masseren. Iets later gingen we naar de slaapkamer. De vrouwen begonnen mij een voor een te pijpen. Hun speeksel droop van mijn lul en hun mond af. Nu draaide ze hun kont naar mij ik begon ze allemaal een voor een anaal te nemen. Hierna begonnen de vrouwen elkaars kutje te likken en ik ging met mijn lul in hun kut. Mijn lul werd steeds natter en natter van hun vocht. Uiteindelijk gingen ze naast elkaar staan met hun gezicht naar mij en ik kwam in hun gezicht klaar. Ik veegde mijn lul schoon aan hun tieten. En we gingen allemaal samen slapen. Ik viel nog niet meteen in slaap ik was namelijk nog aan het nagenieten en aan het denken wat er nog ging komen want we hebben nog 2 dagen…

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *