1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stemmen, gem. 3,90 van 5)

De volgende dag word ik vroeg wakker. Ik zag dat de rest nog slaapt en ga naar de badkamer. Ik maak mij klaar om te douche maar op dat moment stapt mijn oude leerkracht Nederlands binnen en ze vraagt of ze mag meedouchen. Ik zeg ‘geen probleem mevrouw’ en ze antwoordt noem me maar Inge. We zetten het water op lekker warm en we staan dicht bij elkaar. Ze vraagt of ze mij mag insmeren met douchegel. Ik draai mijn rug zodat ze mij kan insmeren. Terwijl ze dit doet voel ik dat haar tepels mijn rug raken en dat ze geleidelijk aan hard worden. Nu mag ik haar insmeren en ik doe dat met veel passie. Mijn lul word steeds harder en ik druk rustig haar harde tepels in. Ze kreunt heel rustig en ze geeft mij een lekkere balmassage. Ze gaat op haar knieën zitten en begint me zalig te pijpen. Na het lekker pijpen staat mijn paal lekker hard. Nu mag ik lekker aan haar kutje lekker zuigen. Ik ga ook nog is met mijn tong over haar bos schaamhaar dat ze heeft hangen. Ze draait haar om met haar kont naar mij en ik kus lekker haar grote billen. Hierna spreid ze haar billen en kan ik haar grote aars zien. Ik word nog geiler en begin haar anaal te nemen eerst zacht en steeds harder. Soms glipt mijn lul eruit omdat alles lekker glijd onder de douche. Ze kreunt lichtjes en ik pak haar nat haar lekker vast. Uiteindelijk kom ik klaar en spuit ik ze helemaal vol. Mijn sperma loopt lekker van haar benen af en ze kreunt nog wat na. Ik stap uit de douche en ga het ontbijt klaarzetten. Ilse blijft nog wat langer in de badkamer om haar schaamhaar nog wat te scheren. Wat een begin van de dag beter kan het niet denk ik in mijn gedachten.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *