1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gem. 1,00 van 5)

Het was weer maandag. Ik kom net terug Van de winkel terwijl ik samen met me beste maatje richting het biologielokaal loop. Terwijl ik richting mijn plek achter in de klas ga zitten neemt mijn gedachten een loopje met me. Biologie is echter altijd wel éen van mijn leukere lessen.

Mevrouw Duursema gaf altijd op een luchtige manier les. Ze gaf altijd een rustige kalme sfeer af. Ze was geen saaie docent. Ze zat nog vol leven. Toch gaf ze altijd een soort geile vibe af. Althans naar mij dan. Me vrienden zeiden dat ik me aanstelde maar ze deed altijd al wat extra’s naar mij. Ze raakte me vaak aan of gaf me een knipoog op de juiste momenten.

‘Sal kom maar ff met me mee’ zegt ze ineens. Ik ontvang weer eens zo’n dubbele knipoog waardoor de druk er meteen vanaf is. Eenmaal op de gang gaat haar mond naar me oor. ‘Jij blijft voor bijles’ fluistert ze terwijl ze over de bobbel in mijn broek wrijft. Ze loop weer terug het lokaal in terwijl ik daar met een stijve tegen de muur sta.

‘De lul’ fluistert Xavier met een plagerige manier terwijl ik weer ga zitten. Ik kan me nog best prima concentreren en ik had tegen die tijd nog helemaal niet door wat me te wachten stond. Nadat de bel was gegaan liep het lokaal leeg. Ik bleef als enigste over en begon nu pas te beseffen wat hier nu ging gebeuren.

‘Ruim je bio boeken maar vast op’ ik doe me boeken in me tas en terwijl ik mijn tas dicht rits hoor ik de deur in het slot vallen. Zodra de rolluiken automatisch dicht gaan en ze met grote passen op me af komt lopen heb ik pas helemaal door wat er gebeurt.

Ze komt op mijn schoot zitten terwijl ze haar crop top uittrekt. Ze begint langzaam heen en weer te gaan terwijl ik een stijve krijg. Ze doet haar bh uit terwijl we al die tijd oogcontact houden. Ik begin langzaamaan éen van haar cup b borsten te zuigen. Ze begint te hijgen terwijl mijn linkerhand haar andere borst begint te kneden. Mijn rechterhand leg ik op haar heup terwijl ze de ritmische beweging blijft herhalen

Ze draait zich om met haar rug tegen mijn borstkas terwijl ze mijn rechterhand richting haar clitje beweegt. We zoenen terwijl ik haar vinger. ‘Blijf zo doorgaan’ zegt ze aanmoedigend. Ik ga met twee vingers naar binnen terwijl ik haar hele lichaam voel kronkelen. Ze kreunt terwijl ze schokkend klaarkomt en slaakt een zucht van opluchting.

‘Ze staat op terwijl ze wankelend richting het dichts bijstaande tafeltje staat. Terwijl ze bij een tafel tegen haar bureau gaat zitten kijk ik haar alleen maar aan. Na nog geen 30 seconden stilte vinden onze blikken elkaar. Ze bijt op haar lippen terwijl ze een pluk blond haar achter haar oor doet. Ze gaat met haar handen door haar haar heen terwijl ze haar benen spreidt. ‘Klaar voor het echte werk?’ Vraagt ze terwijl daar weer dat knipoogje is.

Ik loop naar haar toe. Ze heeft haar spijkerbroek al uitgedaan terwijl haal slipje op haar rechter hak blijft haken. Ik laat mijn broek op me enkels laat glijden en ik glijd naar binnen. Ze slaat achterover. Terwijl ik langzaam begin te stoten. We beginnen te kreunen terwijl ik steeds sneller begin te stoten. Ik voel dat ze dicht bij een orgasme komt en ze drukt me tegen zich aan terwijl ze op een tweede hoogtepunt komt. Ik stoot nog even door en dan kom ik in haar klaar.

Ik val achteruit terwijl ik zo snel mogelijk probeer om ergens op te gaan zitten. Terwijl ik op de tafel ga zitten komt mevrouw naast me zitten. Ze slaat een arm om me heen terwijl mijn hoofd op haar borsten rust. Ze geeft me een kus op mijn voorhoofd, staat wankelend op en doet haar broek weer aan.

Terwijl ik mijn riem vast doe en richting de deur loop om weg te gaan gooit ze iets maar me toe. Het was zwaar maar nat. Ze gaf me de knipoog. ‘Ik zie je morgen weer’ zegt ze terwijl ik de sleutels uit het slipje haal.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *