1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (9 stemmen, gem. 3,11 van 5)

Terwijl we onze motoren aan het klaarmaken voor een tochtje kwamen twee vrouwen op ons af. Een tweeling van een jaar of twintig. Ze vertelden dat zij de dochters waren van de boer waar we kampeerden. Ze werkten allebei in de stad en daarom hadden we ze de vorige dag niet gezien. De een heette Anja en de andere Brigit.
Ze vroegen of ze mee mochten achterop de motor. Ze hadden zelf helmen want ze gingen iedere werkdag op de scooter naar hun werk.
Wij hadden geen bezwaar tegen een paar er goed uitziende meiden en zo gingen we korte tijd later met z’n vieren op pad.
Na de lunch vertelde Brigit dat ze een mooi plekje wist aan een binnenwatertje waar het meestal rustig was en waar je heerlijk kon zonnebaden of rustig kon zitten in de schaduw.
Dat leek ons wel wat en na een leuk ritje bereikten we dit idyllische plekje. Er bleek niemand te zijn zodat wij ons in alle rust konden installeren.
Brigit had bij mij achterop gezeten. Met haar armen om mijn middel geklemd hadden we de bochten lekker schuin hangend genomen. Hierbij hadden haar tietenstevig in mijn rug geprikt. Ik had er wel zin in om haar hele lijf te bevoelen maar ik wilde haar ook wel anderzijds beter leren kennen. Daarom stelde ik haar voor een eindje te gaan wandelen.
Tijdens de wandeling vertelden wij uitgebreid over onze levens tot nu toe. Onze seksuele escapades liet ik hierbij maar wijselijk achterwege. We vonden een bankje en gingen even zitten.
Plots vertelde ze dat ze onze activiteiten van de vorige avond uitgebreid hadden bewonderd. Ze vertelde dat er webcam in de zaal hing om te kunnen controleren of er geen rotzooi getrapt werd.
Hun ouders waren die avond niet thuis geweest zodat zij af een toe een blik op de computer wierpen.
Toen het feestje op gang kwam waren ze niet meer van het scherm weg te branden geweest.
Ik trok haar over mijn knieën en gaf haar een paar flinke petsen op haar billen. “Dat is voor straf. Nette meisjes kijken niet naar zulke taferelen.” Even dacht ik dat ze boos zou worden maar toen draaide zij zich om en gaf mij een kus op de mond.
Omdat ik niet verder ging vroeg ze: “Vind jij mij niet aardig?” “Dat is het niet. Ik vind je juist zo lief dat ik het zonde zou vinden om alles in een keer kapot te maken.” “Ik vind jou ook leuk, “ was het antwoord.
Gearmd liepen we terug naar de plek waar we Wim en Anja achtergelaten hadden. Die bleken dezelfde gevoelens voor elkaar opgevat te hebben.
Zo kwam het dat wij daarna veel weekenden op de camping te vinden waren.
Twee weken geleden hebben we de bruiloften gevierd.
Probusmus

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *