1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gem. 5,00 van 5)

Ik wilde sex, en dan moet je zoeken. Deuren openen, naar de kroeg, apps installeren en profielen invullen. Jezelf presenteren. Onvolledig zijn in wat je bent en wil. Geen foto, geen verhaaltje, geen gedicht gaat vertellen wat je bent. Je kunt een versie van sex kopen, maar dat is het niet.
Ik wil vrijen, samen. Voor mij is vrijen de wil om samen te voelen. Ik ben hetero, dus voor mij is een vrouw de enige manier om dat gevoel te vinden.
Wat nou als ik een vrouw ontmoet die dit ook zo open wil benaderen?
Hoe heerlijk kan dat zijn?
Een dag in het park. Ik was er om de eenzaamheid te verdrijven, desnoods door naar eendjes te kijken. De dames die door het park liepen waren een welkome afleiding.
En toen was zij er ineens. Ze zag mij, liep recht op mij af en vroeg of ze naast mij mocht komen zitten. We deelden het biertje dat ik bij mij had.
Wat een mooie vrouw! Ik zag de eendjes niet meer. We spraken met elkaar en zij was direct open in al haar gevoel. Ik dus ook.
We zaten samen in dat park, we kusten elkaar zelfs. Uiteindelijk waren we zelfs elkaar aan het voelen.
Ik had mijn hand onder haar trui, voelde haar warme huid, zij had haar hand achter in mijn broek. Ze voelde mijn billen, ik maakte haar bh los. Wat een ontmoeting!
Het park en de eendjes werden teveel voor ons.
We gingen naar haar huis. In de gang werden we wild, alle kleding was teveel.
Ik wilde haar voelen, overal. Wil je met mij douchen? Zodat we elkaar echt zien en overal schoon kunnen maken? Dat wilde zij onmiddellijk ook.
Prachtig samen gekeken naar elkaar toen het water warm werd. Wat was ze mooi!
Eenmaal onder de douche grepen we elkaar vast en raakten we elkaar overal aan.
Toen begon het wassen.
Ik begon haar gezicht, oren, haar en nek te wassen, heel zachtjes en ik genoot van alle kleine plekjes. Zij waste mijn borst en buik, net niet laag genoeg om mijn spanning te raken.
Daarna heb ik alle aandacht gegeven aan haar mooie borsten en buik, ik stond achter haar dus mijn lul zocht zijn weg tussen haar dijen.
In veel gevallen was het nu een neukpartij in de douche geworden en dan snel voorbij, ik ben ook maar een mens.
Het plan was om elkaar helemaal te wassen, alles. Zij deed uitgebreid mijn oksels en daarna heeft zij mijn pik en zak minutieus gewassen, dat voelde zo fijn!
Ik heb toen, op mijn knieën, haar mooie kutje en kontje gewassen, alles aangeraakt en gevoeld zonder binnen te dringen. Zij heeft mij ook overal gewassen.
Na de douche hebben we elkaar met heel veel aandacht afgedroogd en zijn we op haar bed gaan liggen.
Wat was dat heerlijk! Na heerlijk zoenen en elkaar lijf tegen lijf vasthouden gebeurde er iets bijzonders. Ik wilde haar proeven en we kwamen in een 69 positie te liggen. Maar ik wilde vooral dat schone kontje proeven, zij had hetzelfde plan. Ze likte mijn aars en duwde haar tong naar binnen. Ook ik wilde haar donkere gaatje proeven. Ik opende mijn mond en verkende met mijn tong elk ribbeltje van haar heerlijke anus. Mijn tong gleed naar binnen.
Zij streelde mijn ballen en had een stevige hand om mijn lul terwijl ik mijn anus ontspande en haar tong naar binnen voelde gaan.
Ik wist zeker dat ik mijn pik in haar wilde steken maar door de intimiteit wilde ik dat niet gelijk, ik wilde helemaal van haar genieten.
Zij wilde hetzelfde. We hebben een glas wijn gedronken samen terwijl we tegenover elkaar zaten en ik met haar tepels speelde.
Zodra het glas op nachtkastje stond nam ze mijn lul in haar mond en hield ze mijn ballen stevig vast. Haar tanden liet ze over mijn eikel glijden.
Ik was intussen ook gaan liggen en likte en zoog haar lieve klitje.
Met haar vingers zat ze aan mijn anus, met wat massageolie zijn we daarmee verder gegaan. Ik wreef haar mooie aarsgatje open en zij deed hetzelfde bij mij. Elkaar vingerend en likkend kwam ik bijna klaar. Maar dat wilde ik nog niet.
We zaten even naast elkaar op bed, wat had ik veel zin om haar overal te proeven en aan te raken. Ik speelde en zoog aan haar tepels terwijl mijn vingers in haar kut en aarsje zaten. Zij masseerde mijn lul en speelde met mijn ballen.
Ik vroeg haar om op haar buik te gaan liggen. Ik ging met mijn vingers door haar haar en raakte met mijn lul haar kutje en kont. Ik neukte haar zacht.
Toen ze zich omdraaide zag ik heel ondeugende ogen: Ik wil je ook in mijn kontje voelen.
Met haar billen over de rand van het bed heb ik met mijn tong vol in haar lieve aarsje gezeten, intussen pakte zij de lotion. Terwijl ik mijn lul insmeerde ging zij er helemaal voor klaar liggen, ze spreidde haar billen uiteen met haar handen.
Langzaam ging ik naar binnen, ze ontspande alles. Heel voorzichtig duwde ik mijn lul naar binnen. Het voelde zo heerlijk en warm! Het heerlijke gaatje waar eerst mijn tong vol in was geweest werd nu gevuld door mijn lul.
Doordat ze op haar rug lag kon ik zien dat ik haar geen pijn deed, ze vond het heerlijk! Langzaam in en bijna helemaal uit ging ik haar aarsje in. Toen zij het hoogtepunt naderde ben ik met mijn lul haar kutje gaan bewerken.
We zijn allebei niet klaargekomen maar dat hebben we later opgelost.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *