1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (13 stemmen, gem. 4,46 van 5)

Even kort, ik ben een jongen van 22. Vroeger gepest geweest door een vervelende jongen.

Nu ondertussen een jaar geleden ben ik zijn moeder op facebook tegen gekomen. Ik herkende direct haar achternaam en de foto van haar zoon. Ik voegde haar toe en begon met haar te chatten. Het klikte goed tussen ons en na wat chit chat spreken we een date af. Zij was 44. Ik me keurig netjes gekleed. Ik reed naar haar huis en stuurde haar een bericht. Na 5 minuten liep ze de deur uit. Het was een slanke vrouw met lang zwart haar tot op haar schouders. Ze droeg een korte zwarte rok, zwarte hakken en een wit topje met een jasje erover. Ze had een volle c cup. Ze wilde graag naar de bioscoop dus deden we dat. Ik liep achter haar en dacht godverdomme wat is zij lekker! Ze lachte de heletijd naar mij. Eenmaal een kaartje gekocht en wat popcorn en drinken, zochten we een plaatsje in de zaal. Helemaal vanachter waar niemand zat. Nog voor de film begon voelde ik haar hand al op mijn been. Ze schuifde haar hand steeds dichter en dichter naar mijn penis. Niet alleen haar hand kwam dichter, maar ook haar lippen zaten op de mijne. Ik voelde haar tong in mijn mond roeren, erg wild! Het was heerlijk. Terwijl we kussen knijpt ze in mijn pik die steeds harder wordt. Zo snel als het licht uit ging en de film begon, zo snel had ze mijn broek open en was ze aan mijn penis aan het trekken. Ik keek rond maar iedereen was geconcentreerd voor zich aan het staren. Ik voelde opeens haar natte zachte lippen over mijn slang gaan. Ze ging eerst zachtjes op en neer. Ze pakte mijn hand en duwde deze op haar achterhoofd. Ik pakte haar haar beet en duwde haar dieper. Ik voelde mijn pik in haar strakke keel. Ze begint terug te likken als ik haar loslaat. Ze fluistert in mijn oor dat ze nat is beneden en verder wil gaan maar niet hier. Ik mijn broek aan gedaan en we reden naar haar thuis. Onderweg in de auto was ze mij terug aan het pijpen en speelde ik wat met haar borsten.

We komen aan bij haar huis en ze trekt me meteen naar boven. Ze kleed zichzelf uit en mij ook. Opeens bespringt ze me en kust mij terug. Ooh wat was haar mond lekker! Ze gaat even naar de badkamer zegt ze. Ik lig nu in bed aan mijn pik te trekken. Toen dacht ik dat ik foto’s moet maken dus pak mijn gsm en zet deze op filmen. Ik zet mijn gsm tegen een lamp aan en leg me in de juiste hoek. Opeens loopt ze de deur uit in rode lingerie. Hhmmmm ze ziet er geil uit! Ze vraagt of ik haar mooi vind? Ik antwoord meteen met ja, je bent prachtig. Ze lacht en gaat op bed liggen met haar benen open. Ik hoor haar roepen,”NEEM ME HARD! NEUK MIJN KUTJE KAPOT!” Dat hoeft ze geen 2 keer te zeggen. Ik steek mijn harde grote lul diep in haar nat kutje! Ik begin met stoten. Mijn ballen slaan tegen haar en maken een kletsend geluid. Ik kneed haar dikke tieten met mijn handen. Ze komt klaar, keer na keer. Onder haar is een natte plek. Ik vertel haar dat ik zo ga klaarkomen! Ze drukt haar benen rond mij en roept tussen het gekreun door dat ik het in haar moet spuiten. Dit is te mooi om waar te zijn. Ik neem mijn gsm die nog steeds filmt en zeg dat ze het moet herhalen. Ze is te druk bezig met genieten en roept dat ze wil dat ik al mijn dikke sperma in haar spuit! Ik duw zo diep als ik kan en spuit mijn wit zaad recht in haar. Ik zie haar helemaal genieten! Ze vertelt hoe ze probeert zwanger te worden. Waar ik maar al te graag mee wil helpen. Elke avond dat ze alleen thuis was hebben we hard geneukt en heb ik gefilmd hoe ze mij pijpt terwijl ze in de camera kijkt. Tot de dag dat ze stuurt dat ze zwanger is. Ze is zo blij en trots. Ik laat niks meer weten en heb haar geblockt. Haar kutzoon heeft alle filmpjes aangekregen hoe ze smeekt dat ik haar nat kutje moet volspuiten! Ik ben verhuisd en hoor er niks meer van.

Loading

1 reactie


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *