1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 3,50 van 5)

Pff wat een lange dag, ondanks dat het maar een simpel 9 tot 17 dagje was. Het was weer zo’n dag waar de klanten in de rij staan voor al de vakantiebenodigdheden en daar pas op het laatste moment aan denken. Zaak bomvol!! Met chagerijnige mensen tot gevolg.

Uitgeput plof ik neer op de bank, zet een serie op en kijk een paar afleveringen. Half in slaap gevallen bedenk ik me dat ik morgen weer moet werken en dat er een nieuwe collega bij komt. Shit, even vergeten dat ik haar morgen in moet werken en nog een planning moest maken om te zorgen dat ze alles meekrijgt. Noodgedwongen zet ik de tv uit en kruip achter m’n laptop. Hmm waar te beginnen.. Eerst maar eens zorgen dat ze weet wat de meest gestelde vragen zijn en die aan haar voorleggen. Zeker nu het zo druk is, is het belangrijk dat ze weet waar ze mensen naartoe moet sturen. Wie bedenkt het ook eigenlijk om met deze drukte een nieuw persooneelslid aan te nemen? Een paar maanden eerder was een stuk slimmer geweest. Ik sla m’n laptop maar weer dicht, dit wordt niks. Ik besluit om naar bed te gaan en wel te zien wat er morgen gebeurd. Misschien heeft ze niet zoveel sturing nodig en gaat het allemaal prima.

Die verschrikkelijke wekker ook! Het is 8u, ik ga er maar eens uit voordat ik weer in slaap val en te laat kom. Nadat ik me heb klaargemaakt stap ik op de fiets en geniet nog even van het zonnetje dat al vroeg zn glimlach laat zien. Misschien dat ik na het werk nog even een terrasje kan pakken met wat vrienden. Voor ik het weet sta ik al weer voor de deur van mn werk. Nog even wachten op mn collega die me helpt om te openen.

Er komt een meisje aangelopen, lang blond haar in een staart, een stukje groter dan ik en een perfect gebruind lichaam. Ik kon mn ogen even niet van dr afhouden. Ze blijft staan bij de voordeur terwijl ik nog op een afstand sta te wachten. Ondertussen kijk ik nog even op mn telefoon en zie dat ik een appje heb ontvangen van mn manager.

Hee hee, ik ben wat later. Je opent vandaag met Marije. Leert ze dat ook meteen. Tot straks!

Oh f*ck, ook dat nog, openen met iemand die vandaag dr eerste dag heeft. Ik loop naar de deur en het meisje staat er nog steeds. Dan dringt het tot me door dat dit best wel eens Marije zou kunnen zijn. En ja hoor, op het moment dat ze mij spot kijkt ze me aan en laat een brede glimlach zien. Mijn hemel, die lach maakt me week. Ze steekt haar hand uit en stelt zich voor als Marije. Ik stel me ook netjes voor en leg haar eerst de procedure uit voor het openen. Ik open de deur en loop naar binnen, laat haar nog even buiten staan en haal er op als ik een rondje heb gelopen om te checken of alles ok is.

Ik open de deur en laat haar naar binnen, meteen knoop ik een gezellig gesprek met haar aan en probeer haar een beetje te leren kennen. Ze blijkt al vrij veel ervaring te hebben in de reisbranche. Ze is een hele toffe chick. En we schelen maar 2 jaar in leeftijd. Ze is 23 jaar oud en studeert nog.

Ik raakte iets teveel verdiept in het gesprek en vergat de tijd. Ondertussen stond er al weer een andere collega voor de deur, tijd om de deur maar weer even open te doen.

Ik geef Marije nog even een kleine rondleiding en laat haar zien wat ze vandaag mag doen. Dan open ik de deur en stromen de eerste klanten alweer naar binnen

De tijd lijkt vandaag voorbij te vliegen, het is een heftig dagje geweest met natuurlijk weer heel erg veel drukte.
Nadat ik de deuren gesloten heb loop ik naar achter en zie nog een paar van mn collega’s zitten. Zeg, hebben jullie zin om nog ergens een drankje te gaan doen? Stiekem hoopte ik dat Marije ja zou zeggen. Op de momenten dat het even stil was in de winkel bleef ik maar naar haar kijken, het voelde alsof ze mij in haar macht had. Die brede glimlach greep me elke keer opnieuw.

Marije stemde voor, net als nog 2 andere collega’s. We besloten om een terrasje te gaan pakken vlak bij ons om de hoek. Een paar hapjes en drankjes verder was het inmiddels al iets na 20u. Marije en ik opperde om nog 1 drankje te doen maar mijn 2 andere collega’s wilden toch wel lekker naar huis toe. Ze stonden op en wenste ons nog een fijne avond toe.

Marije en ik zaten nog lekker op een terrasje, ik vroeg haar of ze het allemaal een beetje leuk vond en of ze zich er vandaag een beetje doorheen had kunnen slaan. Ze liet haar glimlach weer zien en zei dat ze het geweldig vond.
Na een uur kwamen we toch tot de conclusie dat het wel erg koud aan het worden was. Ik trok mn stoute schoenen aan en vroeg of ze zin had om nog even mee te gaan naar mijn huis om daar nog even lekker op te warmen en een filmpje te kijken. Ik had verwacht dat ze het af zou slaan, wie gaat er nou mee met een collega die je net een dag kent?

We sprongen op de fiets en kwamen aan bij mijn huis. Ik open de deur en stap naar binnen, trap mn schoenen uit en plof weer neer op de bank. Zo welkom in mijn paradijs! Marije lacht en kijkt me aan: best leuk optrekje heb je hier.
Ze ploft naast me neer op de bank en ik vraag wat ze wil drinken. We gaan aan de wijn en ik zet een slechte film op.

Halverwege de film besluit ik om popcorn te gaan maken, ik zet de film even op pauze en loop naar de keuken. Na een paar minuten hoor ik voetstappen achter me. En ineens slaan 2 armen zich om me heen. Ik schrok, ik hoorde haar aankomen, maar dit verwachtte ik niet.
Ik draai me om en kijk haar aan. Ze kijkt terug, haar blik laat me duizelen. Ik weet waarom je me vroeg om mee te gaan, ik heb je de hele dag zien staren.
Shit, ze had me door. Maar als ze het doorhad, betekent dat, dat ze mij ook heeft bekeken.

Ik sta met een bek vol tanden en voel mn gezicht rood worden. Ehm, ja ik wilde zien of… Voor ik mn zin af kon maken duwde ze me tegen de muur en zoende me, ik voelde haar tong langs die van mij glijden en m’n kut nat worden.

Ik nam het over en duwde haar al zoenend naar de trap, ik nam haar mee naar boven en duwde haar op bed. Even nam ik een moment om haar lichaam te aanschouwen. Ze droeg een lange broek en daarboven een tanktop. Ik wilde dolgraag weten wat zich daaronder verstopte.

Ik kruip bovenop haar en zoen haar weer. Ondertussen duw ik mn bovenbeen tegen dr kut en hoor een zacht kreuntje. Elke zucht en kreun maakt me alleen maar natter. Ik trek haar tanktop uit en geniet even van het uitzicht. Mijn hand heeft al snel de weg gevonden naar de achterkant van de bh en klikt m los, smijt m weg in een hoek en laat mn vingers vervolgens langzaam over haar tepels glijden. Ik kijk naar dr, terwijl ze met haar handen de dekens vastgrijpt en diep zucht. Ik zet mn mond op haar tepel en laat mn tong langzaam rondjes draaien. Ik voel de warmte van haar kutje op mn been. Ik trek haar broek uit en laat mn tong even heel zachtjes glijden in haar lies. Ik hoor hoe ze geniet, elke beweging die ik maak zorgt bij haar voor een siddering die ik tot in m’n tenen voel.

Ik kleed mezelf ook uit, en trek vervolgens haar boxer uit. Haar natte kutje is uitdagend, ik hou me in om niet meteen tussen haar benen te duiken en haar te likken tot ze klaarkomt. Ik kruip naakt bovenop haar en zoen er nog even heel intens. Langzaam laat ik mn hand naar beneden glijden. Ik fluister in haar oor: Ik wil voelen hoe nat je bent, ik wil je proeven. Hierop zoent ze me hevig en bijt ze zachtjes in mn nek. Ik moet moeite doen om mezelf in bedwang te houden, ze maakt me botergeil.

Ik laat mn hand nog iets verder zakken tot ik met mn hand aankom bij haar warme en natte kutje. Heel langzaam laat ik een vinger heen en weer glijden over haar al hard geworden clit. Ze ligt te kronkelen, ik merk dat ze bijna komt. Dan bijt ik nog even in haar tepel en laat mn hoofd daarna naar beneden zakken. Dan duw ik mn hoofd tussen haar benen en lik net zo lang tot ze komt, vervolgens laat ik wat vingers naar binnen glijden. Haar ademhaling versnelt weer en binnen een minuut ligt ze weer te kronkelen.

Uitgeteld ligt ze op bed. Ik ga naast haar liggen en zoen haar nog een keer.

Zo makkelijk kom je niet van me af. Ze gaat zitten en laat haar hand over mijn lichaam glijden. Het verlangen naar haar vingers is veel te intens. Het liefst zou ik ze nu zelf al meteen naar binnen duwen.

Ze kijkt me doordringend aan en laat haar hand zakken. Zachtjes wrijft ze over mn clit, terwijl ze ondertussen ook op mn tepel bijt. Het duurt niet lang of ik kom.
Al snel duikt ze tussen mn benen en duwt haar vingers naar binnen terwijl haar warme tong over mn clit heen glijdt.
Het duurt dan ook niet lang voordat ik nog een keer klaarkom. Ze likt al mn kutvocht op en zoent me gelijk daarna.

Samen liggen we uit te hijgen op bed. Marije doorbreekt het gehijg: ik verlangde al naar je vanaf het moment dat ik je vanochtend een hand gaf. Ik verlangde net zo hard naar jou.

Na een laatste zoen vallen we in slaap. Om weer wakker te worden van de wekker. Samen staan we op en gaan we op naar het werk.

Hierna kwamen er nog veel meer avontuurtjes met Marije

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *