1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Stem op dit sexverhaal)

Het begon allemaal vrij onschuldig..mijn vader had zn vriendin verlaten en ik had nog contact met haar.
ging vaak op visite en bij het weggaan een kus.
Op een avond was ik daar weer en we zaten tv te kijken. Zij zat op de stoel en ik tussen haar benen op de grond…op een gegeven moment keerde ik me om en we begonnen spontaan te zoenen…daar bleef het eerst ook bij.. Het werd al later en ze zei.. Je hoeft nu niet meer naar huis te gaan..je kan hier blijven slapen..zo gezegd zo gedaan..de enige plek was een 2 persoons bed of de bank.. Diana stelde voor ach kom maar in bed zo erg is dat niet…wij naar bed en ik bekeek hoe zei zich uiklede..mmmm lekker ..maaar zei niks. Ze kroop naast mij in bed en we zouden gaan slapen…toen opeens zei ze moet je nog een nachtkusje hebben…ik zei ja ok en we begonnen weer te zoenen..ik werd al geiler en mijn hand ging naar haar borst toe..ze kreunde een beetje en zei…dit kan niet lieverd….maar ik ging door… het zoenen werd heftiger en ik begon met mijn harde pik tegen haar kutje aan te wrijven…haar hand ging nu naar mijn pik toe en ze begon me langzaam af te trekken….ik op mijn beurt begon haar kutje te strelen……weer stribbelde ze tegen…dit kan niet…..ik ging door en stopte een vinger in haar kletsnatte kut….na een tijdje ging ik boven op haar liggen..ondertussen ontdaan van mijn onderbroek en begon met mijn pik tegen haar kut aan te wrijven……..langzaam trok ik haar slipje opzij en voelde mijn pik tegen haar kut aan stoten…weer zei ze dit kan niet..maar ze voelde mijn pik al tegen haar kut met het topje van mijn pik in haar begon ze te kreunen..zo speelde we 5 minuten met elkaar..opeens begon ze met haar lichaam neukbewegingen te maken..waardoor mijn pik in haar natte kut verdween….en zo begonnen we…eerst langzaam en steeds sneller…ik hield het niet meer en ze zei toe maar schatje..spuit me kutje vol..en zo gebeurde het ook..ik liet mijn sperma in haar kut verdwijnen..en nog even nagenietend vielen we alle twee in slaap.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *