1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (12 stemmen, gem. 3,75 van 5)

Dirty Grietje,
Ik (gerard 50 jaar) kreeg op een vrijdagavond telefoon van mijn collega Grietje.
Grietje, 31 jaar, lang blond haar en een mooi en geil lijf, had problemen op haar werk en belde mij voor advies. Ze had ruzie gekregen met haar baas. Ik vroeg of ik misschien beter even bij haar kon langskomen. Graag zegt ze, maar kom morgen op de boerderij van mijn ouders, die zijn een lang weekend weg en ik moet op de koeien passen. Nu ben ik een liefhebber van veeboerderijen alleen de geur van stront windt me erg op (ik krijg tijdens het schrijven al een stijve). We spreken af om 9 uur.

De volgende dag om 9 uur rij ik het erf van de boerderij op en ze stond al op mij te wachten. Ze had een vieze overall aan waarvan de knoopjes los waren (het was augustus en bloedje heet) ze had haar lange blonde haren los hangen. Op haar werk heeft ze haar haar in een knoedeltje. Ze verwelkomde mij met een kus en ze rook naar de stal, daar werd ik geil van. Ook zag ik met een glimp dat ze niets onder de overall droeg en zo kon ik haar mooie borsten zien.

“Laten we iets drinken Gerard het is erg warm, en we gingen onder een parasol zitten. Ze vertelde haar verhaal, er was geklaagd dat ze vaak naar de boerderij stonk en de collega’s vonden dat niet prettig (ik natuurlijk wel) en of ze zich wel genoeg waste. Nu begon ze te huilen, ik douche me 1 keer in de week dat is toch voldoende? Nu kom ik van het platteland en vroeger waren er boeren zoons en dochters en je kon altijd ruiken dat ze van de boerderij kwamen en er werd maar 1 keer in de week gewassen. Ik zei dat je je misschien toch beter wat vaker moet wassen maar ik moet toegeven dat ik het wel lekker vind. We hadden inmiddels al een paar biertjes op en Grietje werd wat rustiger en ik sloeg troostend een arm om haar heen en gaf haar een kus en ze beantwoorde mij met een tongzoen.

Ik schrok hiervan en deinsde een beetje terug en ze bood gelijk haar excuses aan. Nee nee zei ik ik vind het juist heerlijk, maar ik had dit niet verwacht en kuste haar op de mond en rook haar zalige aroma van koeienstront, zweet en pislucht. Ze had allang een oogje op mij zij ze. Dat is dan wederzijds, ze vroeg waarom ik haar geur wel lekker vond. Ik kreeg een rood hoofd en bekende haar dat ik gek op stallen met koeien of paarden ben en dat ik vooral stalmest lekker vond.

Ze keek me aan en deed haar overall uit en ze had alleen nog een vies slipje aan. Hou je ook van mensenpoep- en pis? vroeg ze. Ja heerlijk was mijn antwoord en ze begon spontaan in haar broekje te plassen en te poepen, een heerlijke geur kwam vrij en mijn leuter stond inmiddels op barsten. Ik deed ook mijn kleren uit en ik deed mijn hand in haar inmiddels druipende broek en kwam spontaan klaar.
Einde deel 1

Bekijk deel 2

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *