1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stemmen, gem. 4,67 van 5)

Grietje vond dit allemaal ook heerlijk en ook zij kwam spontaan klaar. We namen nog een pilsje en we werden wat vrijer. Nu kwam de aap uit de mauw ze vindt het heerlijk en ze wast zich bewust maar 1 keer in de week, omdat ze vreselijk op de lucht geilt en ze had al een vermoeden dat ik er ook op geilde. Kom laten we de stal ingaan en daar verder gaan. Het was warm in de stal. Mijn hart ging als een gek tekeer, want eindelijk kwam mijn droom uit. Geilen met koeienstront en dan nog wel met een meid die dezelfde liefhebberij heeft.

We gingen eerst even op een strobaal zitten en Grietje deed haar vieze slipje uit en gaf die aan mij, die is voor jou. Ik vroeg haar hoe ze hier zo aan is gekomen en of haar ouders hiervan weten. Ja, ik heb het niet van een vreemde en ook zij vinden dit fijn. Heel soms doe ik met hun mee, maar ik vraag vaak mijn neefje van 18, want ook hij vindt dit heerlijk. We wisselen ook vaak onze veel te lang gedragen slipjes uit.

We lopen langzaam de stal in en ik voel de stront tussen mijn tenen. Ik sidder van geiligheid. We gaan ergens liggen en smeren de bruine smurrie over ons heen en Grietje gaat op mijn lul zitten. Eerst in haar kutje en daarna in mijn kont, deze was nog niet geleegd en toen ze van mij afging begon ik spontaan te schijten. Grietje pijpte mijn lul schoon en leeg en ik kwam voor de tweede keer klaar.

Ineens voelde ik een vinger in mijn kont maar deze was niet van Grietje. Neef lief was onopgemerkt de stal ingekomen en zag ons lekker bezig. Ik dacht ik probeer het gewoon en zie wel en doe mijn kleren uit. Ik ben bi en val dus ook op mannen zei hij, ik hoop jij ook? Het heeft niet mijn voorkeur zei ik, maar ik moet wel zeggen voor z’n goddelijk lichaam maak ik graag een uitzondering en ik begin zijn veel te dikke leuter te pijpen en proefde voor het eerst sperma. Ik wilde het doorslikken doch Grietje protesteerde en ik moest het sperma bij haar in de mond spugen, ik heb ook een beetje voor mijzelf gehouden en lekker doorgeslikt.
Einde deel 2.
Het laatste deel volgt nog.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *