1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stemmen, gem. 3,88 van 5)

Dirty Grietje, Deel 3 (laatste deel).

Wat was dat een geile vieze gore bedoening in de stal, maar we genoten er volop van. Ineens schrok Grietje want daar stonden pa en ma in de stal. Zijn jullie er nu al weer, zei Grietje. Ja, zei pa, het was ons te warm dus we zijn maar weer naar huis gegaan. En nu zien we dat het hier een geile boel is. Als de kat van huis is….. Pa liep naar Grietje, wie is die man vroeg pa. Dat is mijn collega en hij is op de hoogte van ons geheim. Wel een beetje link Grietje, stel je voor dat hij ons verraad. Nee, hij geniet hier intens van en zal gek zijn als hij dit opgeeft en hij is bi. Doe jullie je kleren maar uit en doe maar lekker mee. Een beetje aarzelend ontdeden ze zich van hun kleding.

Ik liep naar hun toe en zei dat het goed was. Ze liepen naakt door de stal en ik begon pa te pijpen, wat heeft die man een heerlijke lul. Neef lief neukte ma, en stak een vinger in haar ranzige kont. Grietje genoot hier intens van en vingerde zichzelf met haar stront besmeurde kut. Ma kwam gierend klaar en piste neef er onder. Pa kwam grommend klaar en spoot zijn zaad in mijn bek. Ik stak een vinger in zijn kont en voelde dat ik tegen een keutel aandrukte. Hij begon te drukken en een keiharde drol kwam naar buiten. Grietje pakte de bruine turf op en drukte deze in haar kut totdat deze helemaal verdween en kwam weer heerlijk klaar. Zo rolden we nog een tijdje door de stal totdat we bekaf waren, daarna gingen we ons grondig douchen.

Onder het genot van een paar flessen bier hebben we even nagepraat en iedereen vond het een heerlijke sexmiddag. We besloten de nacht op de boerderij door te brengen en we deden elkaars vieze onderbroek aan en kropen met elkaar in een bed.

Nooit verwacht dat ik dit ooit zou meemaken, je leest er wel eens over, maar ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik voelde alweer iets nattigs. Grietje die tegen me aanlag piste weer in haar vieze broekje en ik werd alweer geil.

Gerard.

Loading

3 reacties

  1. Wat een fgeil verhaal, bedankt voor het delen!

  2. Bah, wat smerig. Hier word ik niet geil van. Volgens mij is het ook helemaal niet echt.

  3. Lekker geilen met plas en poep met familie. Daar kan je mij ’s nachts voor wakker maken


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *