1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stemmen, gem. 2,90 van 5)

Op een dag werd ze mijn juf. Ik was vijf jaar toen ik haar ontmoette: een slanke vrouw met krullend, lang, blond haar en stralende blauwe ogen. Wat was ze mooi en lief! Alleen was zij niet juffrouw Toos maar juffrouw Josefien, afgekort juffrouw Joos.

Bijna net zo plotseling als ze in mijn leven was verschenen, verdween zij ook weer. Maar we zouden elkaar jaren later weer ontmoeten. Ze was nog altijd een prachtige vrouw.

Ik was net 18. Er was een soort reünie georganiseerd. Mijn kleuterschool zou worden gesloopt, net als mijn lagere school. Jammer, want op de kleuterschool heb ik mijn enige diploma behaald. Omdat ik mijn veters kan strikken.

Joos en ik hadden een gezellige avond. Na enkele biertjes zochten we frisse lucht. We gingen wat men zo mooi “brommers kijken” noemt. In het hok waar de brommers staan, heel toepasselijk dus.

De vonk sloeg meer en meer over. Vuriger, heter, dan de vlammetjes die wij al hadden gegeten. Ik deed mijn broek naar beneden en ging op een kist zitten. Joos trok haar string een stukje opzij en schoof haar natte kut over mijn lul. Ze danste op en neer. “Ik doe al jaren aan paardrijden” fluisterde ze in mijn oor. “Vandaar die heerlijke kont!” hijgde ik in haar oor. We namen niet uitgebreid de tijd voor onze neukpartij. Bang als we waren om betrapt te worden. Na ons orgasme hebben we daar nog wel een uur gezoend.

Jaren later ontmoette ik een prachtige tiener. Ze was net 18 en had een knap gezicht, een stralende lach en een mooie wipneus. Ze leek op juf Joos. Ik bladerde op een middag wat in mijn dagboek. Aan de binnenzijde van de kaft heb ik een foto geplakt. Op de foto zoen ik juf Joos als ze afscheid neemt van de kleuterschool. Na de zomervakantie ga ik naar de lagere school.
“Hoe kom jij aan een foto van mijn tante Fien? Wanneer heb jij haar gezoend?” Ik keek haar aan. “Fien?” “Ja, volgens mij is die vrouw mijn tante Josefien. Fien voor intimi.” Ik keek haar aan. “Jij bent een nichtje van Joos? Dus daarom ben jij zo, eh doe je mij aan haar denken” stamelde ik.

“Daarom ben ik zo? Wat wilde je zeggen?” vroeg ze. “Daarom ben jij zo mooi, Jamy?” In mijn ogen zat een mooi uiterlijk in haar familie. “Dank je!” “Ik heb Fien tien jaar geleden voor het laatst gezien” vertelde ik aan Jamy. “Hadden jullie het gezellig?” “Heel gezellig. Zal ik je laten voelen hoe gezellig?” “Als je bedoelt wat ik vermoed, heel graag! Wanneer was dat?” “In …” gaf ik antwoord. “Heb je daarna ooit nog iets van haar gehoord?” “Nee, helaas. Hoezo?” “Ze is 9 maanden na jullie avontuur bevallen van een dochtertje, mijn nichtje Jody.”

Jamy en ik bedreven ’s avonds de liefde op een bergtop. Het was een veldje dat hoorde bij de camping. Ik was er te gast en Jamy was lid van het recreatieteam. Nadat ik haar kut had volgespoten liet ze mij een foto zien van Jody. Een vrolijk blond meisje van 10. Met een moedervlek in de vorm van een hartje in haar hals.

Vijftien jaar later bezoek ik een concert van een meidengroep. De bassiste trok mijn aandacht. Toen ik nog meer op haar ging letten zag ik een vlekje in haar hals. Een moedervlek in de vorm van een hartje.

Na het concert raakten we met elkaar in gesprek. “Jody” stelde ze zichzelf voor. “Albert” zei ik. “Kom je hier vaker?” vroeg ik haar. “Ja, ik wel. Maar jij volgens mij niet.” “Klopt, ik woon hier niet in de buurt.” Toen ik haar had verteld waar ik woonde straalde Jody. “Daar heb ik volgende week een optreden met onze band.” “Ik ga morgen een kaartje kopen” zei ik. “Dat is niet nodig! Ik zet je wel op de gastenlijst. Op een voorwaarde.” “Die is?” “Dat ik bij jou mag logeren.” “Natuurlijk mag je dat! Altijd.”

Een week later bedrijven we de liefde in mijn bed. “Dank je pap!” giechelt Jody. “Pap? Dus je wist het?” “Ja, maar jij toch ook?” “Ik vermoedde het.”

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *