1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 stemmen, gem. 3,80 van 5)

Hierbij mijn eerste sexverhaal. Ik werk dagelijks achter de sexcam en daar doe ik veel inspiratie op voor verhaaltjes. Ik hoop dat jullie van mijn geile verhaaltje genieten.

Ik had er niet veel zin in: een hele dag cursus. Maar mijn baas had me hiervoor vrijgegeven, dus daar zat ik nu met allemaal serieuze mensen in een saai zaaltje, te wachten op de eerste presentatie. M’n tegenzin werd al een stuk minder toen de docent binnenkwam: een leuke vent om te zien. Dus al gauw zat ik geboeid te luisteren. En ik moet toegeven: het was niet alleen zijn verhaal wat me boeide! Mijn gedachten dwaalden af terwijl ik mijn blikken over hem heen liet glijden. Ik schatte hem een paar jaar ouder dan mezelf. Hij zat lekker strak in het pak en dat stond hem zeker niet verkeerd. Nou moet ik toegeven dat ik mannen in pak al snel aantrekkelijk vind. Ik betrapte mezelf erop dat ik me zat af te vragen hoe hij eruit zou zien onder dat pak. Ik keek hem aan en even kruisten onze blikken. Vergiste ik me nou of zag ik een twinkeling in zijn ogen? Ik voelde een blosje omhoog kruipen naar mijn wangen. Pfff, wat was het hier ineens warm! Ik was blij toen het pauze was; kon ik me wat gaan opfrissen.

Ik liep het zaaltje uit op zoek naar de toiletten. Dat had ik beter wat eerder kunnen doen, want het damestoilet was inmiddels bezet. Weet je wat, dacht ik, ik neem het invalidentoilet. Dat is bijna altijd vrij en bovendien lekker ruim. Ik keek in de spiegel. Ik zag er heel netjes uit in m’n witte bloesje en grijze pantalon. Daaronder mijn zwarte laarzen met hoge hakken, daar komen je benen zo goed in uit. Ik dacht weer aan die man van daarnet. Ineens had ik enorme zin om mezelf op te geilen. Ik knoopte de bovenste knoopjes van m’n bloesje open en liet mijn hand erin glijden. Ik keek naar mezelf in de spiegel terwijl ik mijn hand in mijn bh liet gaan en ik zag mijn harde tepel tevoorschijn komen. Ik kneep er in en voelde een directe reactie tussen mijn benen; ik werd nat! Snel ritste ik met mijn andere hand m’n broek open en ging onder het elastiek van mijn slipje. Ik voelde met een vinger tussen mijn lipjes. Ze waren al helemaal vochtig en gingen meteen van elkaar. Ik deed mijn ogen dicht en leunde tegen de muur. Met twee vingers begon ik zacht over mijn klitje te wrijven. Ik schrok me rot toen ik ineens een geluid hoorde bij de deur. En nog voor ik mijn hand terug kon trekken ging het slot van buitenaf open!

Het was hem: onze lekkere cursusleider! Hij zei niks, maar dat glimlachje vertelde genoeg. Het was niet toevallig dat hij hier was en wat hij zag beviel hem wel. In één stap stond hij bij me, hij pakte met een hand mijn kin beet en duwde zijn tong in mijn mond. Ik was zó geil dat ik me niet eens verzette. Wat zoende hij lekker: stevig, maar ook teder! En doortastend was hij ook: met één hand stroopte hij mijn broek van m’n billen. Ik wist niet meer wat ik deed, ik wilde meer, ik wilde alles! Snel stapte ik uit mijn slipje. Zoals ik er nu bijstond was ik helemaal niet keurig meer: in m’n hoge laarzen, mijn witte kanten broekje en een opengeknoopte blouse waar mijn borsten half uitpuilden! Ik voelde me ook niet meer keurig: ik voelde me hoerig. En ik was geil. Ik was zó geil dat ik alles met me zou laten doen. En ik wist dat hij het zou doen ook. Hij keek me recht aan en bleef kijken terwijl hij mijn broekje opzij schoof. Je bent nat hé? zei hij. Laat me eens zien hoe nat je bent. Ik bleef ook naar hem kijken en liet een hand tussen mijn benen gaan. Natuurlijk was ik nat; mijn vinger gleed zo tussen mijn lipjes en ik duwde hem een stukje naar binnen. Die glibberige vinger bracht ik langzaam naar mijn mond zodat hij het goed kon zien en ik likte mijn eigen vocht eraf. Ik wilde dat hij zich niet meer kon beheersen! Maar hij had zijn broek al open en hij haalde zijn stijve penis eruit. Dit wilde je toch hé? vroeg hij. Dacht je hieraan toen je zo naar me zat te kijken? Jaaaaah zuchtte ik, kom, neuk me; ik wil je in me voelen! Hij pakte mijn ene been en trok het omhoog om zijn heup. Ik deed mijn hand tussen m’n benen en duwde mijn schaamlippen open, zodat hij ertussen kon gaan met zijn pik.

Hij zette zijn eikel tegen mijn opening en zijn pik gleed in één haal diep erin. Hij reed me tegen de muur op en neukte met korte felle stoten. Ik voelde me zó geil en dierlijk: ik had wel willen schreeuwen van genot. Maar dat kon natuurlijk niet, dat zou iedereen op de gang kunnen horen. Ik gromde zachtjes en ging onder zijn overhemd. Met mijn lange nagels trok ik sporen over zijn rug. Ik wilde hem gek maken van geilheid, ik wilde hem nog dieper in me voelen! Dat lukte, want hij begon te kreunen: Wil je het hebben? Wil je mijn zaad in je kutje, lekker sletje dat je er bent? Oh ja, zuchtte ik, spuit me vol, spuit mijn kutje vol! Zijn pik reageerde meteen: hij schokte en ik voelde zijn zaad in warme golven diep bij me naar binnen stromen. Ik stond helemaal te trillen op mijn benen, maar hij ritste zijn gulp alweer dicht en keek me grijnzend aan. Sorry schatje, maar ik moet gaan, ik moet nog een lezing geven. Hij gaf me nog een snelle hete kus op mijn mond en zei met een knipoog: en nou straks een beetje beter opletten hé? Even snel als hij binnenkwam was hij weer verdwenen. Ik had nog vijf minuten om me te fatsoeneren en weer bij al die nette mensen aan te schuiven…

Heb je genoten? Wil je meer van mij weten? Ik ben dagelijks online op www.thuis.nl samen met mijn vriendinnen. Kom je gauw kijken?

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *