1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stemmen, gem. 4,30 van 5)

Ik heb me de afgelopen dagen vaak afgevraagd wie die tweede vrouw was die Sandra had uitgenodigd, maar ben er nog niet achter.
Wel afgelopen week een ander avontuur met haar beleefd.
Ze kwam langs, zomaar, mijn vrouw was nog thuis, maar moest richting haar werk (in de zorg) Sandra bleef uiteraard nog even zitten 😉 even later schenk ik wat drinken in, en mijn vrouw vertrekt naar haar werk. Ik laat haar uit en loop gelijk even naar de badkamer om iets voor te bereiden…. Jeetje zegt ze als ik terug beneden kom, wat was dat geil de laatste keer zegt ze plotseling.. waarop ik niet anders kon dan bekennen natuurlijk. Maar ik ging verder met ik heb eigenlijk ook een fantasie.. ik maakte haar behoorlijk benieuwd natuurlijk.. en dat is neem ik aan sexgerelateerd zegt Sandra, ik zeg ja duh..Hmm ben benieuwd .. en we kruipen dichter tegen elkaar aan.. we zoenen, strelen er weer lustig op los. Om vervolgens richting logeerkamer te verhuizen.. daar aangekomen wacht ze geen seconde en trekt al mijn kleren uit.. ik doe bij haar hetzelfde en even later liggen we naakt tegen elkaar aan op bed. Ze kust me overal waar ze bij kan, en komt via mijn borst waar ze even aan mijn tepels likt verder naar beneden en uiteindelijk komt ze bij mijn overeind staande pik uit. Ze likt langs de schacht en laat hem vervolgens diep in haar mond verdwijnen..Ik kreun van genot. Ik lig op mijn rug en vraag haar (maar dat was overbodig) om mijn ballen te likken. Ze neemt ze Ă©Ă©n voor Ă©Ă©n in haar mond en speelt ermee. Dan ga ik wat verleggen en schuif een kussen onder mijn billen .. ze kijkt me aan met vragende ogen.. ik beur mijn kont een beetje op en vraag haar verder naar beneden te likken… hmmm hoor ik.. jij wilt je ook laten verwennen daar bij dat andere gaatje, ik kijk haar aan met een blik …ja graag !!
Ze willigt mijn wens gelijk in, en ik voel haar tong over mijn gaatje gaan (die ik dus in de badkamer straks uitgebreid heb schoongemaakt met een anaaldouche) en terwijl ze me daar lekker likt trekt ze rustig aan mijn kloppende harde staaf..
Ik geniet met volle teugen en ze vraagt of ze verder mag gaan, ik zeg ja graag..dan voel ik een vinger tegen mijn gaatje aan die ze flink nat gemaakt heeft zo te voelen. En voert wat druk uit waardoor de vinger naar binnen glijd. Ze heeft hier schijnbaar ervaring mee want ze weet gelijk wat ik lekker vind. Ze komt haar vinger en masseert zo mijn prostaat.. ik sta werkelijk op springen, zo lekker voelt dit.. als ze haar vinger in en uit beweegt neemt ze mijn pik weer diep in haar mond, en zo blijft ze me even heerlijk verwennen….dan heel voorzichtig komt er een tweede vinger bij dat gaat best soepel omdat haar vingers lekker nat zijn het is waanzinnig lekker gevoel om dat zo te ervaren. Dan vraag ik of ze niet andersom wil komen zitten, dan kan ik haar ook verwennen. Zo gezegd zo gedaan en even later liggen we in 69 op bed. Verwent zij mij met haar vingers in mijn gaatje en haar mond om mijn pik. En lik ik haar heerlijke natte gladde kutje en uiteraard sinds de vorige keer verwen ik ook haar andere kleine gaatje..we kreunen en zuchten van genot.. wat heerlijk zegt ze dan als ze even haar rug strekt waardoor ik nog verder naar binnen glijd met mijn vingers in haar kontje, en tong in haar poesje..
Volgende keer neem ik wat speeltjes mee zegt ze dan, dan kan ik je nog lekkerder verwennen zegt ze dan plotseling…alleen de gedachte al maken me gek van geilheid. En dus roep ik snel schatje ik wil in je spuiten. Ze buigt voorover glijdt ver over mijn staaf en na een paar keer diep zuigen spuit ik diep in haar keel, dit windt haar zo op dat ze zelf begint te kronkelen en zo klaar komt op mijn mond .. het geil loopt langs mijn gezicht zo nat is ze van dit alles geworden..
We draaien weer naar elkaar en zoenen een lekkere lange tongzoen is het gevolg. Na een kwartiertje staan we samen onder de douche. En lopen we daarna naar beneden en nemen nog wat te drinken en ze belooft snel terug te komen om wat meer bij me te doen..ik kan niet wachten…. dus dit verhaal krijgt zeker een vervolg. Ben benieuwd wat ze in petto heeft met de speeltjes…

Laat gerust een reactie achter als het bevalt en doe wat suggesties die ik haar kan voorstellen de volgende keer..

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *