1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 stemmen, gem. 2,80 van 5)

Ik had een hond. Hij is een keer aan komen lopen en niet meer weg gegaan. Een vuilnisbakkenras maar heel lief. Ik heb hem al bijna een jaar. Op een bepaald moment kwam ik er achter dat hij poep at. Hij kwam vaak op een plek waar hij lekker kon snuffelen. Het was al een paar keer voor gekomen dat er een hoop stront lag. Als hij in de buurt was, vloog hij op de hoop stront af en vrat hem met veel genoegen op. Dat moesten mensen zijn die dat gedaan hebben. Honden schijnen mensen stront heerlijk te vinden. Opeens kreeg ik een idee. Wil jij een kluif? Ik heb een perfect idee.
Ik woon in een eengezinswoning met een tuin. Hij is beschut en grenst aan een rijtje bomen. Ik loop de keuken in en pakt een koekenpan uit een kastje.
Let op hond van me. Eerst mijn schoenen uit. Dan mijn broek. Dan mijn onderbroek. Ik pak het hondenkoekje. Ik zet de koekenpan op de plavuizen. Ik begin te persen. En dikke drol komt uit mijn anus. De drol rolt in de koekenpan. Ik pak de pan en loop er mee naar buiten. Ik zeg de hond dat hij wat lekkers krijgt. Ga maar zitten. De hond gaat zitten. Geef poot. Hij geeft een poot. Ik duw het hondenkoekje in de poep. De hond eet het koekje op met een stuk stront eraan. Met een seconde is het op. Lekker. Hier. Deze drol is ook voor jou. Eet smakelijk. Ik zet de pan op de grond. Zitten. Ik pak mijn piemel die keihard is. Eten maar. De hond vliegt op de stront af en begint te schrokken. Ik begin met rukken. De stront gaat niet in een keer naar binnen. Hij zit een beetje vast in de koekenpan. Ik word er zo geil van dat ik trillend klaarkom. De drol is bijna op en het gaat er in als koek. Ik voel dat ik nog meer moet poepen.
Ik stuur de hond weg maar dat gaat niet zo maar. Ik kan hem vast pakken. Ik ga boven de pan staan en begin te poepen. Ik moet alles doen om de hond in bedwang te houden. Er komt nog een flinke hoop zachte stront uit mijn reet.
Ik kan hem niet meer houden. Vreten maar. Jij vreet in het vervolg stront!

Op een dag zit ik even lekker in de tuin.
Mijn hond kijkt me aan van: Doen we nog wat vandaag? Ik kijk hem aan. Ga je mee?
Ok. Eerst even drinken. Hij weet het al. Ik heb hem wat nieuws geleerd. Hij gaat zitten en geeft een poot in de lucht. Goed zo jongen. Daar gaan we. Ik doe mijn broek los en pak mijn piemel beet. Daar komt hij jongen. Ik richt mijn lul op zijn snuit en begin te pissen. De hond probeert zoveel mogelijk pis op te vangen. Er staat een bak op de grond. Wat de hond niet opvangt valt in de bak. Als ik ben uitgepist zit er nog aardig wat pis in de bak. De hond slurpt de bak leeg en pist zelf ook maar even. Lekker hè jongen. En zometeen een lekker bord dampende stront. En heb twee dagen niet gepoept. Er is genoeg voor drie dagen. Hè jongen?
Ik heb een stuk stevig plastic in de tuin gespannen. Als ik veel heb gepoept moet het plastic af en toe even goed schoon gespoten worden. De hond laat af en toe weleens wat liggen. Het gebeurt niet vaak maar toch. Ik doe mijn broek uit. Ik zeg tegen de hond dat hij even naar binnen moet. Als ik begin te poepen is hij in alle staten. Hij bijt mijn reet in stukken als ik niet uitkijk. Zodra de hond binnen is doe ik mijn onderbroek uit. Ik schijt het liefst op het plastic, dan kan ik heel goed zien dat tie alles opvreet. Ik sta een stukje door mijn knieën en begin te persen. Een dikke drol glijdt uit mijn anus en valt met een plof op het plastic. Ik heb gisteren pizza gegeten. De drol stinkt behoorlijk. Het is wel een dikke vaste drol waar je wel je tanden even in moet zetten, maar daar zal de hond geen problemen mee hebben. Ik pis mijn lul nog even leeg en dan ga ik de hond halen. He vriend. Ben je er klaar voor? De hond maakt een sprong naar de deur. Ik doe de deur open. Hij stormt op de stront af en begint te vreten.
De hond bijt de drol in drie stukken en vreet dat ik een lieve lust is. Een paar stukken stront vliegen door de lucht en ploffen op het plasticzeil.

Wordt vervolgt als jullie willen.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *