1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stemmen, gem. 3,33 van 5)

Ik word gebeld door mijn vriendin. Ze vraagt aan mij: “Wat wil je vanavond eten?”
Het maakt mij niet zoveel uit, maar Monique zegt dat er vanavond visite komt. Een vriendin van haar komt vanavond want haar relatie is stuk gegaan en wilt er over praten. Monique wilt dus op tijd eten zodat ze wat meer tijd hebben samen om te praten.

Ik ben op mijn werk, maar voor mij zal het ook niet zo laat worden aangezien de werkzaamheden ver op schema liggen.
Rond 16:30 uur kom ik thuis aan. Ik doe de deur open en ruik dat het avondeten al op staat. “We eten wat makkelijks vandaag omdat Nienke komt”.

We hebben gegeten en Monique gaat douchen. Ik zit op de bank wat op Facebook te kijken.
De deurbel gaat en Nienke staat voor de deur. Ze ziet er somber uit. Ze heeft wat uitgelopen mascara en dikke ogen. Wat ik ook zie is dat ze er lekker uit ziet. Ze heeft mooie volle borsten die bijna door haar witte blouse naar buiten steken. Ze draagt een strakke legging en ik zie haar lipjes door de legging heen. Ik word een klein beetje opgewonden als ik haar zo bekijk.
Ik zeg tegen Nienke: ‘’Kom binnen meid, Monique staat net onder de douche, maar zal zo wel naar beneden komen’’.

Ze zet een stap naar binnen en geeft me een knuffel. Ik knuffel haar terug en strijk met mijn hand over haar rug. Nienke laat me los, kijkt me aan, glimlacht een beetje en pakt me vol op mijn mond. Ik voel mijn lul hard worden en zoen terug.
Ze duwt mij in de gang tegen de muur en begint me hartstochtelijk te zoenen. In mijn nek, op mijn mond en haar tongpiercing weet die van mij te vinden. Met haar hand streelt ze mijn achterhoofd en gaat via mijn schouders naar mijn borst richting mijn buik en zo verder richting mijn lul.
Ze pakt mijn lul vast en knijpt er zachtjes in. Ik weet mij eigenlijk geen houding te vinden en ben bang dat Monique ons zo kan betrappen. Ik duw haar van mij af, kijk haar aan en zeg: ‘’Je bent een mooie meid, maar wat we nu doen is niet slim’’. Ze knikt en is het met mij eens. ‘’Sorry, dat had ik niet moeten doen’’ zegt ze.

We zitten op de bank met een bak koffie en Monique komt naar beneden. Zij draagt een grijze joggingsbroek en een t-shirt met een lage v-hals. Ze gaat naast Nienke op de bank zitten en slaat een arm om haar heen. ‘’Je hebt het ook niet makkelijk op het moment’’ zegt ze en geeft Nienke een kus op haar mond.
We kijken samen Netflix, maar mijn gedachten zijn nog steeds bij wat er met Nienke gebeurd was in de gang. Ik besluit om de meiden alleen te laten en ga naar boven om te douchen.
Als ik de douche uitkom en naar de kleding kast loop hoor ik wat gestommel van beneden af komen. De televisie is uit en er klinkt wat muziek op de achtergrond. Ik trek mijn joggingsbroek en een t-shirt aan en loop voorzichtig de trap af.

Ik doe langzaam de deur open en kijk door een kiertje de woonkamer in. Daar zie ik dat Monique boven op Nienke zit en ze zijn hevig aan het tongen. Hier en daar hoor ik gehijg en gekreun van beide dames. Ik krijg een stijve pik en heb zin om de kamer binnen te lopen en helemaal los te gaan. Ik besluit om mij in te houden en nog even wat langer te kijken, om te zien wat er gebeurd.
Monique maakt voorzichtig het blousje los van Nienke en begint haar aan haar borsten te likken. ‘’ Ahhh ja! Dat is zo lekker’’ kreunt Nienke.

Nienke zit een beetje ongemakkelijk met haar hand tussen de benen van Monique. Ze is Monique flink aan het opwrijven en ook Monique kreunt zachtjes. ‘’Jaaah, daar…..mmmmmm’’.
Ik loop zachtjes de trap weer op, om vervolgens hoorbaar naar beneden te komen. Als ik de kamer binnenkom, Zitten de meiden dicht tegen elkaar aan onder een dekentje. Ze kijken zo onschuldig mogelijk maar er hangt een geile lucht in de woonkamer en ik heb alles gezien.
‘’Nou’’ zeg ik, ‘’Hebben jullie wat kunnen praten met elkaar’’? ‘’Ja dat lucht wel even op’’ zegt Nienke met een kleur op haar wangen.

We hangen wat op de bank, kijken tv en vertellen af en toe wat grapjes aan elkaar. We drinken wat alcohol en beginnen alle drie wat los te komen. Op een gegeven moment geeft Nienke aan dat ze van de drank een beetje geil is geworden en dat ze stoute fantasieën heeft.
Het maakt haar op het moment niet meer uit hoe en met wie ze het zou doen als ze maar een pik kon krijgen. Monique kijkt naar mij met vraagtekens. ‘’Ik heb jullie net wel gezien hoor’’ zeg ik tegen Monique.
Monique glimlacht en draait haar hoofd weg van mij naar Nienke. Ze kijken allebei naar mij en het valt stil.
‘’Kom eens hier zitten op de bank’’ zegt Monique. Ik ga zitten en heb aan beide zijden nu een opgewonden meid zitten. Monique haalt mijn joggingsbroek los en begint mijn ballen zachtjes te kneden. Nienke kijkt alleen toe hoe Monique mij aan het verwennen is.

Monique laat mijn ballen los en begint mijn pik te masseren. ‘’Nou Nienke’’ zegt ze. ‘’Kom maar meedoen hoor’’. Nienke kijkt verlegen naar mij en Monique en lacht. Doet haar mond open en schuift langzaam haar mond om mijn harde stam. ‘’Ohw nee wat is dat geil om te zien’’ zegt Monique en blijft mijn stam bij mijn ballen vasthouden om Nienke te begeleiden. Nienke zuigt er heerlijk op en ik krijg het er al meteen moeilijk mee. Jeetje wat voelt dat lekker. Ik vraag aan Nienke om te stoppen, maar beide meiden zijn iets heel anders van plan.
Nienke stopt met pijpen en komt boven op mij zitten. Haar lipjes zitten lekker om mijn stam en ze wrijft met haar lipjes over mijn paal. Terwijl ze dat doet bind Monique mijn armen vast achter mijn rug. Ze vraagt aan mij om op te staan en mee naar boven te lopen. Ik gehoorzaam en met z’n drieën lopen we naar de slaapkamer. Daar moet ik op een stoel zitten en worden mijn benen langs de stoelpoten vastgebonden. Een touw om mijn middel zodat ik me nauwelijks kan bewegen. Monique gaat op handen en knieën op het randje van het bed zitten. Nienke gaat op haar knieën naast het bed zitten en begint het kontje en het heerlijk ondertussen lekkende poesje van mijn vriendin te likken. Ze kreunen het allebei uit en ik kan helemaal niets doen!
Na een minuut of 10 stoppen ze en gaan ze op standje 69 verder. Ik probeer mij los te maken maar het lukt me gewoon niet. Wat had ik graag meegedaan. Nienke gaat op haar rug liggen bij het randje van het bed en Monique schuift mijn stoel dichterbij. Nienke begint zichzelf heerlijk te vingeren met 3 vingers en je hoort haar natte kut soppen. Als ik merk hoe heftig haar lichaam begint te trillen en zij onrustig word ben ik te laat om te reageren. Ze spuit een flinke lading vrouwelijk orgasme tegen mij hete lichaam en deels in mijn gezicht. Meteen komt Monique naar me toe en begint mij hartstochtelijk te zoenen. Terwijl ik met mijn vriendin aan het zoenen ben komt Nienke om mijn paal zitten. Ze gaat rustig op en neer, maar wel helemaal tot mijn wortel. Ik voel dat ik ga komen en zeg dat ook. Ze stapt van mijn lul af en mijn benen worden losgemaakt. Ik kijk naar Nienke en haar dijbenen zijn kledder nat. Op haar poesje zit wit vocht en het ziet er zo geil uit.
Ik word op bed geduwd en moet op mijn rug liggen, boven op mijn handen. Mijn benen worden uit elkaar getrokken en vastgemaakt op de hoeken van het bed. Nienke komt boven op mijn knots zitten met haar handen naast mijn hoofd. Ze hijgt en kreunt zo lekker! Tijdens het kreunen en hijgen loopt er kwijl uit haar mond. Ik doe mijn mond open en langzaam komt het kwijl mijn mond in gelopen. Nienke ziet wat er gebeurd en doet haar mond verder dicht. Ze gaat rechtop op mijn lul verder heen en weer en slaakt diepe kreten. Ik voel een zoveelste orgasme op komen en ik zeg dat ik haar kutje vol ga spuiten. Op dat moment stopt ze met alle bewegingen buigt haar hoofd boven die van mij en zegt met een diepe hese stem: ‘’Doe je mond open……nu!’’
Ik open mijn mond en haar opgespaarde kwijl loopt uit haar mond de mijne in. ‘’Doorslikken!’’ beveelt ze mij. En ik slik.
Nienke stapt van mij af en ze is echt kletsnat. Haar benen zitten onder het witte vocht en als ze opstaat zie ik dat het langs haar dijen naar beneden loopt.

Nienke komt nu boven op mijn gezicht zitten en neemt mijn lul in haar mond. Haar heerlijke zoete vocht loopt in mijn mond en ik begin haar heerlijk te likken. Ik lik hevig haar poes maar op een rustig tempo en ik hoor haar moeilijk kreunen terwijl ze mijn lul nog in haar mond heeft. Ik hou het nu echt niet meer uit en ik roep dat ik ga komen. Ze begint haar kutje tijdens het beffen heen en weer te wrijven over mijn tong. Ik voel mijn paal kloppen en een lading sperma bereikt haar mond. Ze kreunt heel hard: “Mmmmmmmmm!” en al het vocht wat ze nog had spuit uit haar kutje in mijn mond.
Ik verslik me zowat en moet 2 keer slikken om alles weg te krijgen. Maar tijd om bij te komen heb ik niet.
Nienke stapt van me af en Monique neemt het over. Ik roep: ‘’Ik kan niet meer!’’ maar daar word geen gehoor aangegeven.

Monique komt op mijn gezicht zitten en is door alles net zo nat geworden als Nienke. Ik begin mijn vriendin te beffen maar ik kan echt niet meer. Mijn lichaam is uitgeput maar Nienke komt alweer op mijn staaf zitten. Ze gaat heftig op en neer en ramt mijn stam tot op het bot in haar kut. Ik voel dat ik gewoon nog een keer ga klaar komen en ik denk: ‘’Ik zeg helemaal niks meer’’. Ik stuiptrek wat en spuit nu het kutje vol van Nienke. Monique merkt dat ik ben gekomen en stapt van mijn gezicht. Ze gaat op bed liggen en Nienke op haar hurken boven Monique. Monique likt het door mij volgespoten kutje van Nienke schoon. We liggen naast elkaar op bed en zijn helemaal de weg kwijt.
Nienke kijkt ons tweeën aan en zegt: ”Het is best fijn om vrijgezel te zijn”.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *