1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 stemmen, gem. 4,00 van 5)

Ik heb jullie verteld in deel 1 over mijn vriendin waar ik een heerlijk avond mee had na afloop van een concert bezoek. Ze zei toen al misschien speelt er binnenkort weer een bandje ergens… Een weekje later krijg ik een appje van haar of ik zin had om mee te gaan naar een concert van een plaatselijke band en ze stuurde er ook een knipoogje bij. Ik zei tegen mijn vrouw dat ik met een vriendin naar een concert ging. Oh leuk zei ze ik heb die avond met vrienden afgesproken dus geen probleem. De dag was aangebroken en na mijn werk aten we eerst samen iets thuis waarna mijn vrouw vertrekt naar onze vrienden. Even later loop ik naar mijn vriendin toe om haar op te halen. Ik bel aan, ze doet direct open en begroet me met een heerlijke kus. Lekker zegt ze, we zijn weer samen. Na de lekkere kus die als vanzelf overging in een tongzoen lopen we naar de kamer en gaan naast elkaar op de bank zitten. We knuffelen een beetje en dan zegt ze: eigenlijk heb ik helemaal geen zin in dat concert, wat vind jij? Ik kijk haar aan en vraag wat dan? Nou zegt ze na de vorige keer heb ik wel weer zin in je. En ze wrijft gelijk over mijn kruis waar nog weinig beweging is. Dat merkt ze uiteraard en ze zegt dan moet hij wel eerst wat harder worden gemaakt voor hetgeen waar ik zin in heb. Oh zeg ik je maakt me nieuwschierig. Zullen we lekker hier blijven? Ik zeg prima. En ze kruipt weer tegen me aan en zoent me hartstochtelijk. Ze draait tegen me aan en ik voel haar borsten tegen mijn borst aan en merk dat zij weldegelijk opgewonden is door de priemende tepels die ik door haar t-shirt heen voel. Kom zegt ze, en ze pakt me bij mijn hand en trekt me overeind van de bank en loopt voor me de trap op naar haar slaapkamer. Ze gaat op de rand van het bed zitten en laat mij voor haar staan. Ik snap de bedoeling van mijn geiler wordende vriendinnetje en ze begint mijn broek los te maken. En mijn inmiddels flink gegroeide pik komt tevoorschijn. Hmmm dat is een stuk beter giegeld ze. En ze neemt mijn harde pik in haar hand en begint me gelijk lekker af te trekken. Dan duwt ze me iets naar achter en ze komt voor me op de grond zitten en likt gelijk met haar geile tongetje over mijn eikel. Ze kijkt omhoog en zegt wat ben je toch lekker. En vervolgens schuift ze haar lippen om mijn eikel heen om hem weer net als de vorige keer diep in haar mond te laten glijden. Na een paar minuten stopt ze en gaat weer op bed zitten. Als jij nu eens op je knieën gaat zitten? Ik snap de hint en ik maak ook haar broek los en trek hem uit. Ze laat zich achterover op bed vallen en slaakt een zucht van genot als ik met mijn tong over haar spleetje ga. Oh ja lik me weer net zoals toen. Mijn handen breng ik richting haar borsten en ga onder haar shirt waarmee ik merk dat ze geen bh aanheeft. Dus ik zeg was je voorbereid hihi.. Ehm ja beetje wel.. Ze trekt nu zelf het shirt uit en ligt naakt voor me op bed . Ik zit op mijn knieën tussen haar benen en mijn handen kneden zachtjes haar borsten terwijl mijn tong haar heerlijke kutje verwent. Dan stopt ze me en ze gaat verder op bed liggen ook met haar benen en met haar knieën opgetrokken ligt ze nu op de rand van het bed. Ik begin weer opnieuw haar kutje te verwennen en lik over haar klitje. Door de opwinding (dacht ik) beurt ze haar billen iets van het bed waardoor ik automatisch met mijn tong verder naar beneden ga. En zo lik ik haar andere gaatje ook. Ik stop even en kijk haar aan. Maar het enige wat ze zegt is jaaa doorgaan daar. Het was dus met opzet dat ze omhoog kwam. Dus ik doe wat ze verwacht en lik haar kleine gaatje uitgebreid. Mijn hand breng ik bij haar kutje en ga daar verder waar ik met mijn tong gebleven was. Zo ‘masseer’ ik haar sterretje met mijn tong en streel haar klitje met mijn vingers. Hmmm zó lekker dit hoor ik haar zeggen. Ik blijf haar zo verwennen en af en toe glijd mijn vinger in haar kutje en wrijf ik in haar over haar g-spot. Heel brutaal druk ik mijn tong ook in haar kleinere gaatje en ik merk dat ze dit ook voorbereid heeft het smaakt heerlijk schoon… Dat ze het erg lekker vind blijkt uit wat ik hoor ontsnappen uit haar mond: hmmm heerlijk jaaa ga door… Even later kom ik overeind en pak haar op en leg haar verder op bed. Ik ging op haar liggen en zoende haar teder in haar nek, en ga verder naar beneden en lik over haar borsten en neem een tepel in mijn mond waar ik met mijn tong mee speel. Dan draait ze zich onder me uit en zegt lieve Richard ik zei zo straks dat ik ergens zin in had. Ja zeg ik op de bank zo straks. Ja zegt ze. Misschien snap je al wat ik wil? Ik heb een klein vermoeden gniffel ik. En ze komt voor me op haar knieën zitten. Ik ga achter haar zitten en buig me voorover en lik haar gaatje weer. Ik maak ook een vinger nat in mijn mond en druk zachtjes tegen haar nauwe sterretje. Ik druk iets harder en heel langzaam schuift mijn vinger kootje voor kootje naar binnen. Als de vinger er bijna in zit stop ik even zodat ze kan wennen aan de indringer. Maar dat duurt niet lang want ze duwt zelf het kontje naar achteren zodat mijn vinger er automatisch verder inschuift. Ik duw er voorzichtig een tweede vinger bij en dat gaat vrij makkelijk. Na haar even zo te vingeren in haar kontje zegt ze ik wil je pik daar voelen lieverd.. Ik trek mijn vingers langzaam terug en kom met mijn pik voor haar gaatje. Ik zet mijn eikel er tegenaan en druk voorzichtig door. Stukje voor stukje glijd hij verder naar binnen dan voel ik een hand tegen mijn ballen en ze begint zichzelf te vingeren terwijl ik steeds verder naar binnen schuif.. Dan zegt ze ohh Richard dit is zo geil, dit voelt zo lekker hmmmm. Nu ze gewent is aan mijn staaf in haar kontje begin ik rustig op en neer te schuiven.. Ohh wat voelt dit goed zeg ik tegen haar.. Wat heb je toch een heerlijke kont. En mijn stoten worden iets sneller ik voel dat ze haar vingers in haar kutje heeft doordat die tegen mijn pik aan komen wat een extra stimulatie geeft bij het stoten.
Even later worden haar bewegingen sneller en wilder en ze zegt ik ga komen schatje. Please spuit mijn kontje vol. Dat duurde ook niet lang meer en na nog een paar stoten komen we tegelijk klaar.
Ik merk dat de hardheid afneemt en mij pik glijd uit het kontje, ze draait zich gelijk op haar rug en zegt wat een heerlijk gevoel was dat. Zeg dat wel kan ik nog uitbrengen. Wat ben je toch een lekker geil vriendinnetje. Dan komt ze omhoog en zoent me en fluisterd hebben we weer een geheimpje. Op naar het volgende concert? Lacht ze
Daarna springen we samen onder de douche en drinken we nog wat beneden op de bank en ga ik na een half uurtje weer richting huis. Benieuwd naar een volgend avontuur ? Laat maar weten.

Loading

4 reacties

  1. Hmmm wat een geile verhaal, ben benieuwd naar de volgende deel.

    Miss iemand erbij voor trio??

  2. Zeker benieuwd naar het volgende geile verhaal. Het maakt me geil en zit nu lekker met mezelf te spelen

  3. Hoi Elsie. Fijn dat je genoten hebt van mijn verhaal. Ik heb er inmiddels een paar bij geschreven, alleen zijn die bij overspel verhalen geplaatst. Hoop dat je daar ook van geniet. De laatste is ook onderweg, vandaag geschreven, dus duurt even voor hij geplaatst wordt denk ik..


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *