1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 4,00 van 5)

Het vervolg..

Na de laatste keer dat een heerlijke avond hadden hebben Sandra en ik elkaar nog wel regelmatig gezien, maar er is in de tussentijd niks meer gebeurd.
Tot ik afgelopen week een appje kreeg met de vraag of ik zaterdag avond thuis was. Ik antwoord ja ben thuis en alleen..
Ok was het antwoord ik heb een verassing voor je….hmmm ben benieuwd. Kom maar achterom dan laat ik de deur open was mijn antwoord. Zaterdag 18.00 wordt er op de deur geklopt en even later komt Sandra de keuken binnen en kijkt me stralend aan. Ze begroet me met een heerlijke zoen die al snel overgaat in een heerlijk geile tongzoen. Ik schenk wat in en we lopen naar de kamer. Op de bank gaat ze verder waar we gebleven waren en zitten tegen elkaar innig verstrengeld te zoenen. Haar hand schuift over mijn broek richting mijn kruis.. hmm zegt ze je hebt er zin in? Doelend op de stijfgeworden pik die ze daar voelt..
Hmm dat kun je wel zeggen ja.. is mijn mompelende antwoord…. dan zegt ze ik heb een verassing zoals ik beloofd heb maar daar zit een voorwaarde aan. Ok zeg ik en dat is? We gaan naar boven en je laat het gebeuren er gebeurt niks raars, niets ergs en je zult ervan genieten. Ok
Zeg ik en vervolgens lope we de trap op. Eenmaal op de slaapkamer gooit ze me achterover op bed en begint me uit te kleden. Mijn shirt vliegt al snel door de kamer en mijn broek ligt ook in no time naast het bed. Daar lig ik, naakt naast mijn lieve vriendin die zo lijkt het een heel plannetje heeft bedacht. Ze doet wat mysterieus. Ze pakt mijn pik vast. Streelt hem langzaam maakt haar vinger nat in haar ons en streelt dan over het puntje van mijn eikel.. ohh lekker breng ik uit.. dan buigt ze voorover en zuigt in één keer mijn staaf naar binnen. Nog verder dan de vorige keer lijkt het wel. Hmm dit heb ik wel gemist hoor zegt ze als ze weer naar boven komt. Om vervolgens haar lippen weer om mijn pik te sluiten en tergend langzaam naar beneden te zakken tot haar lippen mijn ballen raken.. dan plotseling kijkt ze op en kijkt naar het nachtkastje waar een wekker op staat. Ik kijk haar verbaast aan, maar ze gaat weer verder waar ze gebleven was. En begint me weer heerlijk diep te pijpen. Na een tijdje waarbij ik haar ook van haar kleding heb ontdaan en we dus naakt naast over en tegen elkaar aan liggen hoor ik iets beneden. Ik kom overeind en zeg dat ik de achterdeur niet heb afgesloten, en dat even moet doen. Nee zegt ze laat maar. Dus ik kijk haar aan met een blik van huh ?? Maar niks vermoedend gaat ze weer verder en streelt me door mijn haar waar ze net bij kan terwijl mijn pik weer diep in haar mond verdwijnt.. Ik laat het over me heen komen en geniet met volle teugen.. een paar tellen later hoor ik iemand de trap op lopen ik schrik me wezenloos dus zit in een keer recht overeind. Maar op dat moment (waar ze dat zo snel vandaan had snap ik nog steeds niet) bind ze me een blindoek om. Rustig maar zegt ze in had een verassing beloofd en die ga je krijgen.. ik geef me over en val weer achter over. Ik hoor de deur open gaan maar er wordt niks gezegd. Ik voel wel dat er iemand bij komt op bed door het indrukken van het matras. En ik voel ineens vier handen over mijn buik glijden. Verbaasd probeer ik iets te zien vanachter mijn blinddoek maar helaas.. Ik weet niet wie of wat er bij is gekomen maar die handen doen heerlijke dingen ondertussen.. ik voel mijn pik weer in “een” mond verdwijnen en twee handen over mijn lichaam strelen en twee andere handen ook naast ons er de mond aan mijn pik trekken en mijn ballen verwennen.. hemels dit ! Er wordt wat op en neer geschoven merk ik en ik voel iets boven mijn hoofd. En als vanzelf steek ik mijn tong uit en er viel een heerlijk nat kutje boven op me. Ik begin rondjes te draaien met mijn tong en merk dat dit kutje heerlijk nat is. Ik ook en probeer mijn tong naar binnen te steken wat goed lukt omdat degene die op me zit iets verder omlaag komt. Ondertussen wordt mijn pik nog steeds heerlijk gepijpt. Ik ga met mijn handen richting degene die me aan het pijpen is en voel dat deze persoon korte haren heeft. Dat is dus niet Sandra merk ik die heeft lange haren.. maar wat hij of zij daar doet overtreft mijn stoutste verwachtingen. Wat heerlijk kan die pijpen zeg. Met lange halen schuift mijn pik in en uit de mond die dit heerlijk doet. Dan breng ik mijn handen bij mijn hoofd en breng een vinger bij mijn mond die nog steeds dat heerlijke kutje aan het likken is en schuif een vinger diep naar binnen. Wat ik hoor is duidelijk Sandra het is dezelfde heerlijke kreun al de vorige keer.. prompt stop ik twee vingers naar binnen, die goed ontvangen worden gezien het gekonkel boven me.. dan stopt de ander met pijpen en even later voel ik mijn lik bij een kutje naar binnen glijden. Wat echt heel erg makkelijk gaat omdat het supernat aanvoelt.. ze begint op en neer te rijden en laat zich elke keer diep over me heen zakken. Dan gaat Sandra (wat ik dus vermoed) van me af. En voel haar heerlijke lippen weer op de mijne haar tong schuift mijn mond binnen en we tongen er weer heerlijk op los.. Dan komt ze bij mijn oor en fluistert,: lekkere verassing? Ik zeg wat denk je zelf. Waanzinnig dit, maar wie is dat? Da’s een geheimpje.. en ze draait weer bij me weg. Ik voel van alles schuiven op het bed en dan voel ik weer iets lekkers boven mijn mond.. en ik hervat het spelletje van zonet. Ik lik en streel met mijn vingers nu dus blijkbaar een ander kutje. En op dat moment voel ik weer twee lippen over mijn pik schuiven. En snel op en neer bewegen. Wat kan die ook hemels pijpen bedenk ik me.. zo gaat wel een tijd voorbij waar ik geen weet van heb. Standjes wisselen zich af ik word op alle manieren verwent dan schuif ik in de ene dan in het andere natte kutje en elke keer kan ik een heerlijk nat kutje likken. Maar op een gegeven moment hou ik het niet meer en geef aan dat ik klaar ga komen. De dames richten zich blijkbaar nu allebei op mij want degene boven me is ineens weg en ik voel twee monden bij mijn pik. Het lijkt van de ene mond naar de andere te gaan. Tot ik echt vreselijk klaar kom en op dat moment nog net één paar lippen over me heen voel schuiven en hoor iemand zeggen Jaa Richard spuit haar vol .. en aan het gekreun te horen komen de dames zelf ook klaar (hoe weet ik niet, maar mijn fantasie weet daar wel raad mee).. Als ik even later een beetje bijgekomen ben hoor ik de deur weer dicht gaan en net te laat doe ik snel mijn blinddoek af. Ik.zie dus niet meer wie er bij was. Alleen Sandra zit met een smile van oor tot oor naast me op bed. Met haar hand tussen haar benen nog na te schokken van haar orgasme.. Ik kijk haar schijnbaar met een paar vragende ogen aan. En ze lacht.. nee Richard dat was mijn verassing en dat laten we zo. Voor jou een vraag, voor mij een weet wie er net bij was.. Ja maar… nee niks te maren ik zeg niks.. maar ik wil toch weten wie ik net verschillende keren geneukt heb vraag ik.. ? Ja dat snap ik maar geloof me het is ok. Dat laatste begrijp ik niet helemaal maar gat zal wel goed zijn. Sandra kent me erg goed, en als het iets geks was of iets raars dan zou ze dit nooit met me gedaan hebben..
We laten het er dus bij. We springen samen onder de douche en even later zitten we alsof er niks gebeurd is weer beneden op de bank met een wijntje. Dan na een half uurtje of zo zegt Sandra. Zo, ik hoop dat je genoten hebt en wie weet vertel ik het ooit of kom je er zelf achter. En met een lange zoen nemen we afscheid in de gang en gaat ze richting haar huis..
Ik blijf nog steeds vol verbazing achter en kan nog steeds niet goed geloven wat er vanavond allemaal gebeurd is.. ik herhaal de woorden nog even … misschien kom je er zelf achter…. hoe dan… maar het was een onvergetelijk geile avond dat is een ding wat zeker is..
Dan zoek ik mijn slaapkamer weer op en val moe maar voldaan diep in slaap…

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *