1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 3,25 van 5)

Het was een mooie avond.. ik had gehoord dat er een leuke band speelde in de plaatselijke kroeg, dus appte ik ‘haar’ of ze zin had om mee te gaan, mijn vrouw was een paar dagen met een vriendin op vakantie dus had zin om wat leuks te doen.. Ik kreeg na 5 minuten al een appje terug van een goeie vriendin dat ze niks te doen had en dus wel zin om mee te gaan, maar gaat je vrouw niet mee dan? Ik schreef terug dat die een paar dagen weg was.. oh okey hmm … was het antwoord.
Ik sprak af dat ik haar op zou halen en samen verder zouden lopen naar het café.
Daar aangekomen was het al lekker druk (Het is niet heel groot dus al snel behoorlijk vol) en we liepen voor zover mogelijk richting de bar waar ik twee biertjes bestelde, we waren tenslotte te voet..
Na wat gekletst te hebben in de pauze van de band, liepen we wat meer richting podium waar het aardig vol stond met publiek, iedereen stond dicht tegen elkaar aan..toen wij dus zo dicht tegen elkaar aan stonden zei ze in mijn oor: je weet toch wel Richard dat ik je leuk vind hè en best gevaarlijk om mij mee te vragen nu je vrouw er niet bij is.. ik reageerde koeltjes, dat moet toch kunnen…en je weet dat ik jou ook leuk vind.. ik had mijn woorden nog niet gezegd of ik voel haar hand op de mijne tussen alle mensen in niemand die dat door had natuurlijk… ik sluit mijn hand in die van haar en zo stonden we samen heerlijk te genieten.. soms als er enthousiast mee gedanst werd door het publiek kwamen onze gezichten bij elkaar en plotseling voelde ik een kus op mijn wang, ik keek haar aan en ze keek met een verlangende blik naar me en wenkte met haar hoofd “zullen we even richting de bar lopen” . Ik begreep wat ze bedoelde en we liepen uit de drukte richting bar. Daar aangekomen vroeg ik wat dat was daar net voor het podium.. nou zegt ze ik zei toch dat ik je leuk vind en jij mij ook trouwens zei je net… Je bent alleen deze dagen….
Ik zei daar heb je wel gelijk in Ja.. maar ik weet niet wat je van plan bent.. ik bedoel jij hebt ook een vriend.. ja zegt ze dat weet ik maar nu zijn we hier samen… We kunnen ook gaan…naar jou huis of zo… Waarop ik zeg oké, maar wat we daar dan gaan doen is erg fout.. klopt zegt ze maar niemand hoeft het te weten.. klein beetje gelijk heb je wel… dusss.. wachtend op een antwoord staat ze om me heen te draaien… ik zeg kom. We lopen naar buiten richting huis. Ze loopt dicht tegen me aan.. eindje verderop is een straatje met zo’n brandgang achter de huizen, als we er langs lopen duwt ze me de gang in, net om de hoek achter het eerste huis. Het is er erg donker ze draait zich tegen me aan en zegt spannend hier hè in het donker. Eén tel later drukt ze haar mond op de mijne.. ze opent haar mond een beetje en haar tong vindt die van mij en we raken verstrikt in een innige tongzoen…
Even later stopt ze en legt haar hoofd tegen me aan … heerlijk zo met jou zegt ze.. We lopen verder en zijn bij mijn huis aangekomen ik draai de deur van het slot en sluit hem weer achter me. Ze komt weer tegen me aan staan en onze monden vinden elkaar weer en onze tongen zijn weer dikke vriendjes.. weet je dat je heerlijk zoent zeg ik.. nou zegt ze jij kunt er anders ook wat van en we lachen erom. Even later zitten we samen op de bank schenk ik een wijntje in voor ons samen en genieten van elkaars aandacht. We zoenen regelmatig tussen de slokjes wijn door. Dan gaan haar handen op verkenning uit over mijn lichaam ze streelt mijn benen en glipt met een hand onder mijn shirt en streelt mijn borst.. ik laat merken dat dat lekker aanvoelt en begrijp dat ik ook op verkenning mag.. ik streel door haar mooie blonde lange haren en ze zucht: wat heerlijk … ik begin haar in haar nek te zoenen en ze kreunt ohh pas op hier word ik erg opgewonden van.. met een lachje er achteraan.. maar niet stoppen hoor het is heerlijk.. Met mijn hand zak ik van haar haren richting blouse en streel over de kleding heen en voel haar heerlijke borsten, en ik merk hoe heerlijk ze het vind .. de tepels zijn behoorlijk hard geworden inmiddels. Ik voel het door haar blouse en bh heen.. hmmm ga door fluistert ze in mijn oor.. Ik sluit mijn hand om haar borst een hele mooie C cup schat ik en wrijf voor zover mogelijk met mijn vingers over de tepel. Die dat zeer waardeert … zelf is ze inmiddels met haar hand bij mijn broek aan gekomen en merkt op dat het mij ook niet geheel koud laat die aanraking.. nu fluister ik in haar oor hoe lekker ze is en ze wel door mag gaan waar ze mee bezig is. Ze voelt over mijn steeds harder wordende bobbel in mijn broek. En zoent me weer vol passie met haar tong tegen de mijne..
Ik besluit ook iets verder te gaan en ga met mijn hand tussen de knoopjes door verder op verkenning uit. Maak ondertussen een knoopje los en nog één en nog één zodat ik met mijn hand over haar borst kan komen. Ik kneed deze lekker in mijn hand en ze kreunt van genot.. ik wip met mijn vingers achter de rand van haar bh en voel de blote borst in mijn hand.. Dan gaat ze een beetje verzitten en opent de rest van de knoopjes en trekt haar blouse uit, zo nu kun je er wat beter bij.. ik zeg wow … ze draagt een hele mooie rode kanten bh… maar het lukt nog niet helemaal zeg ik plagerig en ze lacht .. ze gaat iets naar voren zitten wat voor mij een teken is haar bh los te maken. Even later zit ze weer tegen me aan met ontbloot bovenlichaam. Hmm wat zie je er toch heerlijk uit zeg ik .. ik wrijf over haar borst haar buik en er gaat een rilling door haar heen van genot.. zelf is ze begonnen mijn broek los te maken de knopen zijn zo open de riem heeft ze wat neer moeite nee dus ik help haar ook ga iets omhoog en ze trekt mijn broek naar beneden.. hmmm dat ziet er heerlijk uit merkt ze op als ze mijn gezwollen lid in de boxer ziet zitten .. ik zou wel eens willen zien wat er onder die stof zit zegt ze zwoel… ik zeg..ik hou je niet tegen .. en ze gaat gelijk met haar hand in mijn boxer en voelt hoe hard hij is.. ja zegt ze lachend: die moet bevrijd worden. En in één beweging trekt ze mijn boxer naar beneden iets geholpen door mij omdat ik omhoog gekomen ben.. en daar springt hij overeind bevrijd uit zijn te klein geworden ruimte.. ze pakt hem in haar hand en streelt langs de schacht .. en met haar hand om hem heen begint ze zachtjes trekkende bewegingen te maken.. terwijl ze daar (gelukkig) niet mee stopt begin ik haar rokje iets omhoog te trekken. En zeg ik ben dan ook benieuwd wat je daar voor lekkers hebt.. ze lacht naar me en zegt kijk maar hoor.. en ze zoent weer vol passie. Ik heb haar rokje nu helemaal omhoog en een prachtig stringetje wordt zichtbaar zelfde mooie donker rode kleur.. ik zeg kom en ze komt een beetje omhoog zodat ik haar rokje uit kan doen. Dan blijft ze omhoog en zegt en de rest? Vervolgens doe ik tergend langzaam haar string uit die bij haar voeten op de grond valt, haar voeten beurt ze op en stapt eruit ik doe hetzelfde en nu zitten we naakt tegen elkaar op de bank..ze heeft ondertussen mijn harde pik weer in haar hand genomen en begint me weer heerlijk langzaam af te trekken. Ik ga met mijn hand over haar boven benen en die steeds iets verder naar beneden.. dan doet ze zelf haar benen iets uit elkaar en ik zie een prachtig mooi gladgeschoren kutje .. mmm heerlijk mooi glad zeg ik terwijl ik over haar kutje wrijf. Hmm. Maar jij ook zegt ze heerlijk zo’n gladde pik en ballen.. mijn vinger schuift iets dieper en ik raak daarbij haar klitje aan wat haar doet kreunen .. hmm heerlijk niet stoppen.. ik ga wat verder en verwen haar inmiddels natter wordende kutje met mijn hand en vingers. Mijn handpalm over haar buitenkant en mijn vinger glijd steeds verder .. doordat ze zo nat aan het worden gaat dit heel soepel. En niet veel later glijdt mijn vinger bij haar baar binnen. Ik draai mijn hand naar boven en krom mijn vinger, zo kan ik haar g plekje lekker verwennen.. dat merk ik aan haar want ze kronkelt van genot.. ik breng voorzichtig een tweede vinger bij haar binnen en maak een steeds iets hardere op en neer gaande beweging met steevast de twee vinger omhoog gekruld in haar natte kutje.. ze zegt ik ga zo komen als je zo doorgaat. Dan stop ik en haal mijn vingers eruit. Pfff dat was heerlijk zegt ze.. maar nu jij….. en ze buigt voor over, komt met haar mond vlak bij mijn pik die werkelijk op springen staat zo geil is dit waar we mee bezig zijn…
Ze likt voorzichtig aan mijn eikel en drukt er een paar hele lieve kusjes op. Dan komt haar tong naar buiten en draait ze rondjes erom heen. Hmmm das lekker fluister ik.. ohh hoor ik… wil je meer… ja zeg ik. Dan bedenkt ze zich geen moment en zakt met haar mond over mijn pik en komt weer terug dan blijft mijn eikel nog net in haar mond en ze speelt met haar tong een leuk spelletje.. dan weer verder eroverheen en na een paar keer glijdt hij uit haar mond en likt ze hem helemaal tot aan beneden nat met haar tong. Om hem vervolgens weer in haar mond te nemen alleen deze keer schuift haar mond er helemaal overheen .. Hij moet nu echt diep in haar keel uitkomen bedenk ik me.. en gaat ze op en neer en begint me echt waanzinnig lekker af te zuigen, diep in haar keel en weer bijna uit haar mond.. dan als ze even stopt zeg ik dat ik haar ook wil proeven… hmmm heel goed plan bevestigd ze… en ik draai me om op haar, zo liggen we in standje 69 op de bank. Ik vind het heerlijk als je me neukt in mijn mond zegt ze stoot maar lekker naar binnen.. maar voordat ik dat doe kom ik met mijn mond bij haar drijfnatte kutje en lik de heerlijke sappen op en ga met mijn tong door haar spleetje van boven naar beneden.. en stop telkens even als ik bij haar klitje uitkom om die extra te verwennen..
Dan pakt ze mijn billen vast en duwt me naar beneden zodat ik weer diep in haar mond verdwijn en door mijn bewegingen bij haar duwt ze haar billen tegen mijn gezicht aan zodat ik met mijn tong diep in haar kutje kan komen.. zo liggen we elkaar lekker een hele tijd te verwennen. Af en toe een kreun en niet stoppen..komt er bij haar vandaan en voor mij geldt hetzelfde.. maar toch op een zeker moment stoppen we en draai ik me weer om. Dan zegt ze ik zou je graag in me willen voelen… ze draait zelf gelijk op haar rug en trekt me naar haar toe. Haar benen spreidt ze wijd uiteen en doordat ze me tegen haar aantrekt lig ik vrijwel gelijk tegen haar aan. Hmm lekker ..zegt ze ik duw iets door en mijn pik glijdt zo haar kutje in oohh jaaa lekker stoot lekker door nu… ik ga door en stoot elke keer iets verder naar binnen todat het niet verder kan en blijf dan even zo diep in haar zitten om vervolgens weer terug te trekken en in een keer diep naar binnen te stoten. Ik stoot iets naar boven waardoor haar klitje ook gestimuleerd wordt en na een paar keer roept ze ohhh ik ga komen ga door !!! Dan na nog een paar keer begint ze te kronkelen onder me en komt heerlijk klaar.. pfff jeetje wat is dit lekker zegt ze hees … ik kom van haar af en we gaan weer gewoon zitten .. en na een tijdje zegt ze.. zo nu is het jou beurt .. en ze draait dwars en komt op haar knieën voor me zitten. Dit is aanleiding genoeg om achter haar te gaan zitten en ik breng mijn pik voor haar nog steeds kletsnatte kutje en schuif hem zo door naar binnen. Ohh dit voelt zo lekker als je me zo neukt zegt ze.. ik stoot op en neer weer steeds harder en ze stoot zelf haar kontje ook naar achter waardoor ik dieper en dieper in haar verdwijn.. dan vraag ik haar op haar buik te gaan liggen en met mijn handen onder haar door voel ik haar kutje waar mijn pik in op en neer schuift zo kan en haar klitje verwennen en tegelijk lekker hard in haar stoten.. mijn bewegingen worden wat wilder wat haar duidelijk maakt dat ik bijna ga komen. Dan zegt ze stop .. en draait zich onder mij uit. Ik wil dat je in mijn mondje klaarkomt… om vervolgens gelijk mijn pik weer diep in haar keel te laten glijden.. even komt ze terug en zegt pak mijn hoofd vast en neuk me .. dat doe ik en ik neuk haar in haar mond ze kreunt en kronkelt en geniet zichtbaar van wat ze met mij en ik met haar doe. Dan na een paar keer diep naar binnen gestoten te hebben zeg ik oohh ga door en ze zuigt me nu zelf hard af en een tel later voelt ze mijn sperma haar mond in stromen alleen een hmmm hoor ik terwijl ze alles weg slikt.. nadat het orgasme is weg geebt likt ze mijn pik heerlijk schoon geen plekje slaat ze over. Dan komt ze omhoog en zegt zachtjes heb je genoten? Ik zeg wat denk je… nou ik ook hoor wat was dit een heerlijke geile opwindende avond..
En het blijft ons geheimpje bevestigd ze nog.. en ik denk dat er binnenkort weer een bandje speelt lacht ze.. dan dei ken we de wijn op en ik breng haar naar huis bij haar huis aangekomen kruipt ze nog een keer tegen me aan en zegt dank je voor de heerlijke avond. En drukt haar mond weer op de mijne en een lange geile tongzoen volgt. Na even heerlijk zo gezoend te hebben zegt ze tot heel snel lekker ding.. en ze verdwijnt achter de deur naar binnen… ik loop terug naar huis en val tevreden en met een geil gevoel in slaap…

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *