1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 3,33 van 5)

Ik werk als hovenier in een mooi park in Ekeren, een deelgemeente van Antwerpen, district noemt men dat hier. In een park komen wandelaars maar ook joggers en het was met een van hen dat deze gebeurtenis plaats vond. Ik wil er ook nog bij vertellen dat dit alles echt gebeurde. Een tamelijk kleine meid van toch wel een jaar of 40 komt er dagelijks haar rondjes lopen en kleine grietjes vind ik nu net heel mooi en sexy. Iedere dag als ze mij voorbij liep loerde ze naar mijn broek om te zien of ik geen stijve piemel had. Tenminste dat denk ik toch, waarom anders? En op een dag kreeg ik echt een stijve. Ik besloot hem tussen de bosjes uit mijn onderbroek te bevrijden en hem goed vooruit te zetten in mijn broek, nu kon ze hem goed zien. En daar kwam ze weer, ze loerde weer en zag hem zitten, en dat had zijn gevolgen, wat natuurlijk ook de bedoeling was. De volgende ronde zag ik haar tepels bijna door haar hemdje steken en ze was zo rood als een overrijpe tomaat. Eerst liep ze nog even voorbij, vertraagde en stopte even verderop en wilde terug komen maar durfde dat blijkbaar nog niet. Ondertussen begon het bij mij ook wel hoog nodig te worden maar lang hoefde ik gelukkig niet meer te wachten. Een volledige ronde hield ze het blijkbaar niet meer uit en ze was gewoon terug gedraaid. Ze komt naar mij toe en zegt, kom naar de wc. Gezien ik op zoiets al zat te wachten ging ik daar direct op in. In de wc aangekomen deed ze onmiddellijk haar broek uit. Nu kon ik het ook niet meer uithouden en deed mijn broek ook uit. Mijn stijve piemel stond nu recht vooruit en het voorvocht lekte er uit als uit een slecht sluitende waterkraan. Komaan steek hem erin of ik ga kapot smeekte ze. Ik stak hem er in en neukte als zot. Binnen de kortste keren kwamen we beiden kreunend en roepend klaar. Oefs zei ze, het was bij jou precies ook hoog nodig. Dat mag je wel zeggen ik spoot bijna in mijn broek antwoordde ik. Dat moeten we toch elke week wel eens doen ik heb dat echt nodig antwoordde ze en zo doen we dat nu ook wekelijks. Ik kan je na het schrijven van deze gebeurtenis ook nog melden dat ik mij nu hoogdringend moet aftrekken, ik houd het niet meer.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *