1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (21 stemmen, gem. 4,57 van 5)

Ik was zo heftig klaargekomen onder Willems’ tong dat ik geen behoefte voelde aan meer. Willem vlijde zich naast me neer en dutte in. Daardoor kon ik mijn gedachten hun gang laten gaan. Ik stelde me voor dat Thomas zich op dit eigenste ogenblik aan het aftrekken was terwijl hij zich voorstelde dat ik naast hem lag, of onder hem. Ik werd er onmiddellijk weer opgewonden van, maar liet het overgaan. Ik stelde me voor hoe Eileen met Willem had gevrijd: op zijn hondjes? Had hij haar op dezelfde manier gebeft als hij dat met mij deed? Was ze, net als ik, spuitend klaargekomen? Er was wel een groot verschil: hij had zijn kloppende staaf tenminste niet bloot in haar durven steken. Hij had condooms gebruikt. Eileen had zijn vlees niet gevoeld en hij het hare niet. Eileen had niet zijn zaad gekregen. Ik werd nog altijd door hem begeerd, dat had ik tijdens de likpartij zonet wel duidelijk gevoeld. En ook Thomas begeerde mij. Misschien fantaseerde Eileen ook wel over mij, of over een triootje met Willem en mij, waarbij ik dan het middelpunt van de vrijpartij zou zijn. Ik verviel in een dagdroom waarin ik naakt in het midden van het bed lag, benen wijd gespreid, terwijl Eileen me likte en Willem zich over mij boog en ik zijn harde lul afzoog…
Ik kwam bij mijn positieven toen ik spontaan bijna klaarkwam van deze hete fantasie. Willem was in slaap gevallen. Ik had hem nu direct willen pijpen, maar hij had zijn kleren niet uitgedaan en ik wilde hem niet wakker maken. Misschien, dacht ik, kon ik nu best even met Thomas gaan praten. Willem had me gezegd dat ik de jongen misschien beter eens zijn zin kon geven en ja, als ik daar als voorwaarde aan koppelde dat hij beter zijn best zou doen op school, dan was dat toch positief?

Ik vergat zowaar aan te kloppen bij Thomas en ja, daar lag hij zich op zijn bed rustig af te trekken. Hij had alleen een t-shirt aan. ‘Hé, nee, ma!’ riep hij, zowel verrast als kwaad. Ik stapte op hem toe, ging naast hem op het bed zitten en zei vlug: ‘Nee, Thomas, ik wou je niet storen.’ Hij had zijn beide handen op zijn piemel gelegd en bleef me verschrikt aankijken. ‘Doe gewoon rustig verder,’ zei ik zacht, ‘je bent mijn grote jongen. Sorry omdat ik tegen je ben uitgevlogen. Ik was in de war. Maar papa zei dat het helemaal normaal is wat je doet. En ik moet toegeven dat ik ook wel zulke dingen heb gedaan toen ik jouw leeftijd had. Ik trok de onderbroekjes van mijn broer, oom Bart, aan om te masturberen. Ik plukte ze uit de wasmand.’ Ik barstte in lachen uit en Thomas kon zich eindelijk ontspannen. Hij raakte met een hand mijn arm aan. Een rilling trok door mijn hele lijf.
‘Doe rustig verder, Thomas,’ zei ik. ‘Wil je dat ik weg ga of mag ik blijven kijken?’ Met ogen vol ongeloof keek hij me aan. ‘Als je alleen wil zijn, ga ik weg, lieve schat.’ ‘Nee, mam,’ zei hij met schorre stem, ‘blijf maar.’
Hij nam zijn piemel weer in zijn hand en begon rustig te trekken. Ik legde een hand op zijn knie en bewoog ze langzaam naar zijn dij. Voor ik zijn kruis bereikte, spoot hij dikke vlokken zaad op zijn buik. Ik hoefde niet op te staan om een zakdoek uit de la van het nachtkastje te nemen en veegde zijn buik ermee schoon.
Nadat hij bekomen was van de inspanning, zei ik hem dat papa en ik het goed vonden dat hij zijn fantasie om op mij klaar te komen mocht uitvoeren, op voorwaarde dat hij weer zijn best zou doen op school. ‘Van zodra je weer een 10 krijgt op de vakken waar je vorig jaar zo goed in was en een 7 op wiskunde in plaats van die 5 nu, beloof ik je dat je op mijn buik mag klaarkomen, Thomas. En dan krijg je ook de foto’s terug, allemaal, ook die waarop je geschoten hebt. Denk er eens goed over na en als je er mee akkoord gaat, zullen we het aan je cijfers wel zien. Je hoeft er verder niets over te zeggen. Bij je eerste 10 kom ik naar je toe, beloofd.’
Ik stond op, streelde hem door het haar en gaf hem een vluchtige kus op zijn voorhoofd terwijl mijn hand over zijn buik streelde tot net over zijn slappe penis.
Daarna stapte ik de kamer uit en ging terug naar onze slaapkamer. Daar lag Willem zich stilletjes af te trekken. ‘Wacht even,’ zei ik. Ik trok mijn kleren uit, boog zich over hem en stak zijn halfharde lul tot aan de wortel in mijn mond. Het duurde niet lang of ik kreeg zijn plakkerige warme zaad in mijn keel. Ik ging naast hem liggen en speelde met mijn kut tot ik met een grommende gil het laken vol spoot.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *