1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (58 stemmen, gem. 4,57 van 5)

Op school had ik al een fijne dag beleefd, drie keer naakt masturberen op de toiletten waarbij ik onder de spleet van de deur en langs de bovenkant van het wc-hokje heerlijk begluurd was geweest, en een vinger die mijn blote tenen zachtjes had gestreeld, wat mijn orgasme bij het afmelken van mijn jonge stijve piemel alleen maar heviger had gemaakt.
Nu al fietsend naar huis langs de stille maar gevaarlijke weg (vanwege een onlangs gebeurde moord en de moordenaar was nog niet gevat) was ik weer geil geworden en zat voortdurend al fietsend in mijn jongeheer te knijpen en verlangde ernaar om hem uit mijn broek te halen en mij lekker af te trekken in de bosjes.
Ik keek rond, nergens niks te zien, stopte mijn fiets, stapte af en deed mijn schoenen en sokken uit, stapte weer op en fietste op blote voeten verder, almaar geiler en heter wordend door de wind die tussen mijn blote tenen waaide, de pijnlijke druk van mijn antislip- pedalen in mijn voetzolen en de hoop dat ik misschien wel iemand tegenkwam die ook heet rond reed!!!!!!
Een eindje verder stond een man, fiets op de grond, met zijn lul uit zijn broek te pissen in de graskant. Terwijl ik hem naderde, draaide hij zijn hoofd richting mij, bekeek mij van kop tot teen en ik zag hem zijn laatste druppels van zijn dikke penis schudden. Hmmmmm, dacht ik, ik wou dat de mijne ook zo groot was, wist ik veel dat mijn penis nog zou groeien, ik was per slot nog maar 11.
Al kijkend naar zijn, naar mijn idee, snel stijver wordende penis, reed ik de man voorbij. Hij riep nog:”Ben jij heet of zo?”
Ik voelde mijn hart en mijn piemel hevig bonken en kloppen, hopelijk was dit niet de man die gezocht werd voor de moord, de angst zorgde ongelooflijk genoeg ervoor dat mijn stijve piemel zo hard werd dat hij bijna door mijn gulp priemde, ik keek even om, maar de man kwam mij niet achterna.
Het gaf mij wel gemengde gevoelens, aan een kant spijt want ik zou graag die man zijn grote neukstaaf bespelen en aan de andere kant, opluchting dat hij mij niet achterna kwam want ik had schrik van die onbekende.
Een heel eind verder stopte ik in een zijweggetje, in de struiken legde ik mijn fiets en op blote voeten in het natte gras, liep ik nog eventjes terug naar de sintelweg, maar heinde en verre was er niemand te zien. Ik liep terug tot aan mijn fiets, het vochtige gras, netels en ander onkruid likten aan mijn blote voeten en tussen mijn tenen kwam er bij iedere stap een plasje modderwater wat mij helemaal geil maakte. Vlug trok ik mijn kleren uit in de struiken en met fier vooruit gestoken stijve, zwaaiende op en neer wippende stijve trekstaafje kwam ik uit de struiken en liet mijn piemel zien aan de natuur.
Plots stond hij daar, de plasman, midden vijftig ongeveer, midden op het paadje, zijn hand kneep verwoed in zijn kruis en zijn geile blik gericht op mijn stijve jongeheer. Mijn blik vastgeroest op zijn hand welk in zijn kruis kneep. OOOOhh jongens, wat verlangde ik naar die paal in zijn broek!!! Door mijn geilheid was ik mijn angst vergeten en voet voor voet ging ik met mijn stijve, onbesneden piemel richting de man, welke bezig was zijn exemplaar uit zijn broek te halen, ik voel nog de hete rillingen en het gebeef over mijn hele blote lijf toen ik overlopend van een heeeeel heet gevoel op de man afstapte.
Bij hem gekomen, bukte hij zich, zijn mooie stijve lul fier rechtop wees nu ook rechtvooruit.
Gelijk nam hij mijn kont beet en rukte zo mijn stijve piemel tussen zijn tanden in zijn mond en begon er gelijk wild aan te zuigen.
Ik nam hem bij zijn hoofd om mij wat vast te houden en bevoelde met mijn rechter blote voet zijn stijve brede lat, met mijn tenen gaf ik kneepjes in zijn blote schacht en eikel en voelde de aders op zijn lul onder mijn voetzool wegrollen. Hij maar pijpen en ik maar met mijn hand door zijn haar woelend, vechtend tegen het orgasme wat ik voelde opkomen. Twee gelukkige, hete lichamen op exploderen!
Ik kwam als eerste, spoot mijn hete sperma met een lichte kreun en hevig schokkend met mijn onderlijf, vol in de mond van de man, die nog heviger begon te pijpen tot de laatste klodder sperma van mij bij hem binnen zat.
Hij zette zich recht en ik bukte mij naar zijn hete stooter, nam hem in mijn handen en mond en begon hem al aftrekkend te pijpen. Hij rook naar de opwindende pis, voorvocht, weee zoete geur van geil wat mij toch altijd zo heet maakte en hield. Even maar, en ik voelde zijn lekkere, hete, kleverige sperma tot achteraan in mijn keel kletteren, wat mij noodzaakte om alles gulzig door te slikken.
De man hijgde lichtjes en ik zag zijn mooie dikke lul langzaam slapper worden, de mijne stond nog steeds stijf en verlangde weer naar meer.. Ik ging achterover op mijn blote rug in het vochtige gras liggen, nam mijn blote linker grote teen tussen twee rechtertenen en begon mijn piemel tussen twee vingers af te trekken, terwijl de man stond toe te kijken, zijn stijve lul uit zijn broek werd ook weer groot en dik, hij nam mijn twee blote voeten beet, stak zijn leuter tussen mijn voeten en maakte zo neukbewegingen, steeds sneller en harder. Zijn lul zat nu tussen mijn blote hielen en hij drukte, om de spanning te vergroten mijn voeten harder tegen zijn lul. Ik hield het niet meer bij dat zicht en dat gevoel van een stijve leuter tussen mijn hielen en met een boog spoot er een straal sperma uit mijn piemel en kwam nat neer op mijn hete buik en in mijn gezicht.
Plots een laatste snok tussen mijn voeten en de man schoot zijn sperma kreunend op mijn benen en penis en op mijn weinig behaarde heuveltje.
Loom bleef ik liggen nagenieten van de heerlijke sex en pas nu voelde ik de kriebels aan mijn kont, ik was recht op een brandnetel gaan zitten en het jeukte en brandde nu dat het een lieve lust was en dat zou het de volgende paar uur nog wel blijven doen. Drie uur later herinnerde die jeukende plek op mijn kont mij nog aan de sex van vanmiddag en terwijl het sextafereel zich weer in mijn geest ontspon lag ik op mijn bed te rukken.
De oudere man stak zijn kleiner wordende, nog natte lul weer in zijn broek en vroeg nog of ik hier nog kwam. “Ja”: zei ik “alle dagen van school tweemaal”.
“Dan zie je mij gauw weer, maar tegen niemand iets zeggen van wat we gedaan hebben, heeej, je vond het toch leuk??”
“Ja, natuurlijk wel, ik trek vaak op school aan mijn ding hoor en soms steek ik een schoolgenoot zijn piemel in mijn mond om af te zuigen, maar de jouwe is veel lekkerder en groter en beter, ik wil nog wel meer, hoor!”
“Als jij zwijgt, doen we het volgende keer weer” zei hij. “Morgen al?” vroeg ik.
“Dat weet ik nog niet, maar ik kijk naar jou uit en naar jouw mooie ding!”
Trots als een pauw veegde ik ons sperma van mijn lichaam, af en toe nog eens proevend ervan, kleedde ik mij weer aan en bedacht dat ik vandaag echt mijn lievelingssex had gehad met hem. Kon niet beter, zo mocht het elke dag wel zijn. De sex op school was daarbij vergeleken peanuts, in ieder geval.
Ik heb de man nooit meer gezien, ik hoorde dat de misdadiger enkele dagen later gevat was, maar of dat wat met mijn pijper te maken had weet ik nu nog niet, maar gelukkig kwamen de jongens en mannen in mijn sexleven als een rode draad voor.
En met meestal lekkere sex.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *