1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 4,67 van 5)

Net heerlijk klaar gekomen op de klassieke manier. Uiteraard kwam ik erg snel en had Mel niet eens de tijd om zelf klaar te komen. Een beetje schuldig keek ik haar aan. Ze zegt ‘we moeten het misschien iets vaker doen, zo’n hele week elkaar niet zien betekent voor jou dat je mij zo graag pakt dat jij je kruit snel verschiet’. Tja, zeg ik, en ik kijk naar mijn half slappe was. Ze streelt mij zachtjes over mijn ballen in de hoop dat mijn lul weer gauw ging steigeren. Ik wreef mijn hand over haar kont en heupen. Opeens zegt Mel: heb jij weleens nagedacht over andere sex met mij? ‘Waar denk je aan’ vroeg ik. Ze zegt ‘Je vindt mijn kut lekker en je vindt mijn mond lekker, toch?’ Zeker schat! Ik dacht: zal ze een derde persoon erbij willen betrekken of een speeltje willen proberen? Mel begint met haar vingers haar tepels te masseren en ik word steeds benieuwder naar die ‘andere sex’ met haar. Als ze maar niet vraagt om SM sex dacht ik, want dat trekt mij totaal niet. Mel zegt dat het voor ons de eerste keer zou zijn om ‘het’ op deze wijze te doen. Nou, laat mij niet langer gissen zei ik waarbij ik toch een bepaalde spanning voelde. Rustig aan manneke zegt Mel. Jij gaat vanaf nu precies doen wat ik zeg! Haar tepels waren al behoorlijk gezwollen door haar eigen knedende vingers. Haar idee moest haar flink opwinden want met haar zelf spelen deed ze niet gauw. Ze ging op haar knieën zitten, stak haar lekkere kont omhoog zegt: kus me kont! Elke centimeter kus ik haar warme reet. Ik wil je geile tong door mijn spleet voelen zij ze kortaf. Haar commanderende toon maakte mij geiler dan normaal en ik was echt gespannen over ‘andere sex’ met haar. Langzaam beroerde ik met tong haar lekkere schaamlippen en likte langzaam van onder boven. Tjonge, ze leek natter dan ooit en na lange halen door hele spleet tikte ik mijn tong een paar keer zachtjes tegen haar klit aan. Vervolgens duw ik mijn tong zo diep mogelijk in haar bloedhete kut. Stop! zeg ze. Ik wil je tong hoger voelen. Ik duw mij tong deppend hoger in haar spleet. Hoger zegt ze streng. Hoger! Nog hoger! Uiteindelijk ben ik aan het eind van haar spleet. Nog hoger! zegt ze zwaarder ademend. Met mijn tong beroer ik het gedeelte tussen haar spleet en haar kontgat. Dan begint ze met haar kont iets te draaien en begint licht te hijgen. Nog hoger die geile tong van je! Dit was inderdaad een andere manier sex met haar. Mijn tong nog hoger bewegen betekend dat ze hem in haar kont wilde hebben…! Ik beroerde de rand van haar anus en Mel werd super geil. Langzaam liet ik mijn hete tong in haar hete sterretje zakken. Oohhh ja, daar zo kreunt Mel. Haar anus was altijd een onbenut plekje geweest en ik moest eerlijk zeggen dat het mij enorm opwond. Mijn tong woelde wild in haar kont en Mel werd geiler en geiler. Spuug op die harde pik van jou en maak hem lekker nat! Ze stak haar kont zo hoog mogelijk in de lucht. Ik wil hem in mijn kont schat zegt Mel. Ik werd helemaal gek van geiligheid want dit hadden wij nog nooit gedaan. Mijn tong, vroeg ik wat plagerig. Nee, je hete paal zei ze. Daar had ikzelf nog niet eerder aan gedacht. Het idee maakte mij wild. Mel trekt met beide handen haar billen uit elkaar en zegt: daar wil ik hem hebben! Maak je hem nog natter? Ik wrijf mijn wapen nog een keer extra in met wat mondvocht, voor de zeker haal ik met mijn vingers wat extra glijmiddel uit haar spleet. Tjee… ze stond echt in brand! Mijn vingertop zocht voorzichtig zijn weg naar haar kontgat. Door al dat vocht ging hij er opvallend makkelijk in. Mel begon meteen zachtjes te kreunen. Toen ik mijn vinger heen en begon te schuiven bewoog Mel al direct ritmisch mee. Ze genoot zichtbaar en hoorbaar. Duw die lekkere paarse kop van je paal in mijn hol hijgt Mel. Wat een heerlijk uitzicht had ik van boven. Mijn lul trilde van opwinding terwijl ik voorzichtig mijn eikel in haar heerlijk kont probeerde te proppen. Plots schiet de eikel naar binnen en Mel roept ohhhh.. ohhhh. Het klonk als pijn en genot door elkaar.
‘Schuif hem zachtjes heen en weer’ zegt ze. Na een paar rustige stootjes vraagt ze al snel: dieper…, dieper. Nooit gedacht dat dit plekje zo sensueel was. Mijn lul klopte in haar strakke kont. Zelfs als ik even stopte met stootjes geven, voelde het zalig aan. Mel kreunt en steunt lekker hitsig. Ze schuift haar hand tussen haar benen als ik even stil val. Hè, dat doet ze anders nooit! Ze begint haar klitje zachtjes te strelen. Direct voel ik haar kontgat nog verder samentrekken. Ik breng mijn kloppende lul nog dieper binnen en dat moedigt Mel aan om heftiger haar klit met de vingers te bewerken. Het leek wel of ik haar vingers tegen mijn lul aan voelde. Wat een sensatie! Mel begint echt luid te kreunen en vingerde al snel naar een hoogte punt toe. Nu voel ik in mijn hele lijf hevige trillingen. Mel kreunt harder dan ooit te voren wanneer diep in haar kont begint te stoten. Ooohhh, arghhh roept ze, ik kom..! Oh..ik kom! Haar heerlijke kut spant strakker en strakker. Mel draait haar kont zo hard mogelijk tegen mijn ballen. Dan stop ik plots met stoten en blijf wachten op een opborrelend, heftig orgasme. Wauw wat was dit heerlijk. Al knijpend schiet ik mijn warme zaad in haar kont. Mel blijft zachtjes door kreunend met haar vingers door haar lekkere grotje woelen. Ze kijkt met een geile blik naar achteren. ‘Laat hem er nog even lekker in zitten’ zei ze. Mel die haarzelf bevredigd was al nieuw maar dat ze zichzelf nog een ronde zou gunde… Dat had ik niet eerder mee gemaakt. Als snel is ze alweer stevig aan het hijgen. Ondanks dat mijn wapen al aan het verslappen is voel ik bijna elke beweging. Wat moet Mel er ongelofelijk geil van zijn geworden want in no-time komt ze zuchtend en trillend klaar. Voor het eerst in haar kont spuiten, Mel die zichzelf naar een orgasme brengt en Mel die 2x klaarkomt…! Dit was echt ‘een keer heel anders.’

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *