1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gem. 3,50 van 5)

Ik ben Joya en ben 16 jaar. Blond haar, blauwe ogen, strakke kont, nog maagd en een kleine B cup. Laatst vierde mijn vader zijn verjaardag waar ik later pas kwam opdagen. Ik moest eerst werken. Maar toen ik terug kwam van werk stond de tuin nog vol mensen (het was super lekker weer die dag) en er stond 1 gezin waarvan ik niet verwacht had dat ze zouden komen. Mark was de zoon, een blonde super knappe jongen, die ook 16 jaar was. 

Een paar van mijn vrienden waren er ook en we zaten met z’n allen lekker in een groepje te praten met Mark erbij natuurlijk. We hadden de hele tijd al een beetje oogcontact, en als ik met mijn vriendin zat te praten voelde ik dat hij me aan zat te kijken. Ik kreeg er een best geil en warm gevoel van. Hij was zo knap, wauw! Net een engeltje geschonken door God! Later die avond hadden we een foto gemaakt met z’n allen en ging die op insta zetten. Ik vroeg wat zijn insta was zodat ik hem kon taggen. Zo kon ik dus zijn foto’s bekijken. 

Er ging wat tijd over heen en we raakten een beetje aan de praat via facebook en later via whatssapp. Hij was zo’n leuke jongen en heb vaak op hem gevingerd. Zo goed was ik nog niet eerder klaar gekomen. Maar mijn verjaardag zat er aan te komen en nodigde hem dus ook uit. Het was heel gezellig die avond en de spanningen tussen ons waren groot. Het oogcontact was echt geil deze keer en we gaven elkaar hele uitdagende blikken. Niemand anders had het in de gaten. Op een moment kwam hij naar me toe en zei dat hij naar huis ging, dus ik besloot met hem naar de deur te lopen en nog een stukje naar zijn fiets. Zijn fiets stond in de poort en we kletsten nog wat bij zijn fiets. Hij pakte me beet en gaf me eerst een lieve korte kus op mijn mond. Daarna keek ik hem verlegen aan en moest lachen. Hij begon ook te lachen en begon me nu te zoenen. Het was zo geil, hij is de beste zoener aller tijden. Ik werd er een beetje geil van en mijn slipje werd al een beetje nat. Hij stapte op zijn fiets en gaf me een kus op mijn voorhoofd en zei:”Ik spreek je snel schat!” 

Na mijn verjaardag hadden we al snel een date en hebben we nog meer gezoend enzo. Later volgde er een relatie uit. We waren al 3 maanden gelukkig met elkaar toen ik op vakantie ging en hij mee mocht. Ik had een grote tent dus dat paste makkelijk. 

Op een dag waren we gaan stappen met onze vriendengroep en kwamen terug op de camping. Mijn ouders en broertje lagen al te slapen toen we terug kwamen bij de tent. We hadden het gezellig gehad die avond en kwamen al zoenend aan bij de tent. We gingen de tent in en het zoenen werd alleen maar heftiger. Hij ging over me heen hangen en trok mijn shirt uit en begon me vervolgens in mijn bek te zoenen. Zijn hand was mijn lichaam aan het verkennen en hij fluisterde in mijn oor:”Wat ben je toch een lekker ding!” Zijn hand gleed mijn broek in en ik schrok er een beetje van. Hij begon mijn al wat natte kutje te masseren en ik kreunde zachtjes. We waren nog steeds aan het zoenen toen zijn vinger naar binnen gleed en hij met zijn andere vinger mijn klit masseerde. Ik begon met het ritme mee te bewegen en kreunde zachtjes. Ik werd hier zo geil van en zei tegen Mark:”Neem me!” Hij trok zijn vinger terug en kleedde me verder uit. We waren aan het zoenen en ik bracht mijn handen over zijn buik naar zijn heerlijk dikke keiharde lul en begon hem af te trekken. Hij kneep met zijn rechterhand in mijn tiet en kneep in mijn tepels die al aardig hard waren.

Hij legde me op mijn rug en spreidde mijn benen. Hij begon me te likken alsof zijn ijsje aan het smelten was. Hij likte me en ik kreunde hard en we schrokken er samen van. We waren bang dat er iemand wakker zou worden. Maar gelukkig kon hij verder gaan met likken. Ik zei dat ik bijna klaar kwam en hij stopte. Hij ging naast me liggen op het luchtbed en ik begon hem te pijpen steeds sneller en sneller en hij zei:”Ik kom bijna!” 

Ik ging weer naast hem liggen en hij kroop boven op me. Hij plaatste zijn kei harde eikel tegen mijn kletsnatte spleet en duwde hem erin. Ik kreunde AHH! En hij duwde zijn lul er verder in hij begon rustig op en neer te bewegen maar zijn stoten werden al harder en sneller ik kreunde. Ik sloeg mijn armen om hem heen en zette mijn nagels in zijn rug. Hij zei Ik kom! ik kom! Op het moment dat hij klaar kwam en zijn hete zaad in mijn warme kutje spoot kwam ik ook klaar en kreunde nog een keer. 

Hij ging me opnieuw beffen, likte al mijn geil en zijn hete zaad weg en we vielen zo in elkaars armen in slaap. 
Het was nog een hete zomer met veel zaad en veel gekreun. De tent was ons sekshok geworden.

Loading

1 reactie

  1. Wat een heerlijk geil verhaal, Joya. Hopelijk komt hier een vervolg op.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *