1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gem. 4,14 van 5)

Ik was absoluut geen maagd meer toen ik mijn huidige vriend voor het eerst ontmoette, ik had een paar jaar eerder toen ik net geen 15 jaar was al een tijdje iets gehad met een zekere Martijn uit de Polder, een getrouwde klusjesman van 35.

Zijn dochter zat bij mij in de klas en ik kwam daar wel eens huiswerk maken.

Ik had toen voor mijn jonge leeftijd jaar al echt knotsen van tieten met grote tepels erop ( cup c ), die lekker los in me shirtje bungelden. Martijn zat altijd naar me tieten te kijken, en hij had er ook al een keer in ’t voorbijlopen in geknepen. Ik had toen een keer blijkbaar voor hem geile toespelingen gemaakt door te zeggen “dat hij er mee moest stoppen anders zou ik m eens in zijn ballen knijpen”

Dezelfde middag hij had me uitgedaagd, en ik had toen even ik met hem alleen was, en hij me bij me tieten pakte, in het heetst van de strijd tijdens een onschuldig stoeispelletje op de bank hem toen door zijn broek stevig in zijn lul geknepen. Die was dus echt keihard voelde ik toen, en ik was toen eigenlijk wel wat geschrokken.

Verder had het er niet meer over gegaan, en toen het donker was wilde ik naar huis gaan 8 kilometer door de polder op me fietsje.

Zijn vrouw zei met een lach, “Martijn, Breng jij Samantha even weg met het busje, je kan w-zon lekker dier niet door de polder laten rijden, die trekken ze meteen van de fiets”

Zo gezegd zo gedaan. Mijn fiets in het busje, ik voorin op de zetel en Martijn ernaast die vrolijk was van de drie biertjes die hij had opgedronken..

Achter in zijn bestelbus lag naast mijn fiets een matras en een paar zakken, zag ik uit mijn ooghoek, en toen we wegreden, kneep hij weer eens in me tieten. Ik zei met een flauw stemmetje “stop ermee”, en toen kneep hij me nog eens in me tiet. Ik kneep daarna in zijn broek, en voelde zijn keiharde opgezwollen pik door zijn broek heen. Hij legde zijn hand op de mijne, en keek me geil aan, terwijl ik zijn harde pik door zijn spijkerbroek heen voelde.

“Hou je hand daar Samantha”, zei hij, en we reden weg, terwijl ik mijn linkerhand op zijn broek liet.

Toen we naar mijn huis reden, toen stopte hij bij de Braakman op de parkeerplaats, en kwam naar me toe met zijn hoofd. Hij rook wat naar bier en sigaretten, en zoende me eerst op me wang, en toen op mijn mond, hij duwde zijn tong in me mond, terwijl zijn handen gretig door me t-shirt heen in mijn tieten knepen.

Ik kneep met mijn linkerhand door zijn broek in zijn lul, en ik zoende hem terug, zijn tong draaide om die van mij, en ik vond het wel spannend, en kreunend plaagde ik hem met mijn tong, en wreef met mijn linkerhand over zijn bovenbeen heen en schoof naar boven en legde mijn hand weer op zijn kruis.

“Knijp nog eens in me lul”, kreunde hij in me oor, “ik wil met je knuffelen”, en “ik heb zin in je”, en voor ik t wist pakte hij mijn hand vast en duwde deze op zijn kruis en ik voelde door zijn broek dat er echt iets groots in zat.

“Kom, Samantha, we gaan even naar achteren” zei Martijn, “gewoon ff een beetje knuffelen”.

Ik kroop tussen de stoelen naar achteren, en ging op het matras liggen, hij kneep in me kont en vanachteren door mijn jeans heen in me kruis terwijl hij me volgde.

Hij ging naast me liggen en zoende me in me nek en likte mijn oorlelletje en streelde me tieten door me t-shirt heen. Hij voelde hoe mijn tepels hard werden, en ik voelde dat zelf ook, maar ik had t niet eens koud

Hij lag op zijn rug, ik lag naast hem, streelde onhandig over de bobbel in zijn broek

Hij kreunde, en vroeg me om zeker niet te stoppen, en terwijl ik over zijn broek streelde streelde, kreunde hij, en deed hij zijn riem los, en deed daarna zijn broekrits open.
Ik kroop hamf over hem heen, en zonde heftig met hem. Terwijl we zoenden trok hij met zijn vrije hand de voorkant van zijn spijkerbroek een stuk naar beneden.

Ik kneep in zijn onderbroek, met daarin dus een stijve pik, ik voelde dat ie hard en groot was.
“pak m maar uit, schatje” zei hij, “hij is helemaal voor jou” en duwde zijn tong terug in me mond.

Als gehypnotiseerd en nieuwsgierig deed ik wat hij vroeg en trok ik zijn onderbroek een stuk naar beneden terwijl hij zijn spijkerbroek tot halverwege zijn bovenbenen omlaag trok.

Een grote dikke lul schoot tevoorschijn, vol aders en met een grote paarse kop erop met half vel erover, waar een spleet in zat waar een dikke druppel uit tevoorschijn kwam. Ik schrok best wel van die lul, ik had er nog nooit zo een gezien, en zeker niet zon grote.

Ja op ’t zwembad die van die jongens van 13 jaar, maar dit was angstig en interessant tegelijk. Als ik het nu nog eens bedenk was die van Martijn zelfs meer als 20 centimeter en wel 7 centimeter doorsnede.

Martijn kreunde, en hij pakte mijn hand, en trok daarmee zijn vel helemaal naar achter, een grote rode eikel verscheen, Hij trok met mijn hand zijn vel van zijn lul nog eens naar achteren en daarna snel wat heen en weer, hij keek me aan en glimlachte toen hij mijn ogen zag.

“Das is mooi speelgoed voor jou he, Samantha” zei hij, en hij zoende mijn nek, en knoopte mijn spijkerbroek los. En zijn rechterhand die verdween in mijn onderbroekje…

Hij voelde het haar op mijn meisjeskutje, en probeerde zijn vinger in me glibberige kutje te duwen,”

“Kleed je uit, schat” “dan gaan samen eens even spelen”, zei hij, en ik deed nieuwsgierig naar wat hij wilde wat hij vroeg.

Ik stroopte mijn broek af, deed me onderbroek uit, ik deed me tshirt uit, ik droeg toen nog geen BH, en ik was spiernaakt.

Mijn grote witte tieten waren los, staken recht vooruit, met grote roze tepels erop, en ik ging gewoon naakt op me rug naast hem liggen, deed mijn benen open, terwijl Martijn me buik en daarna met kutje streelde.

Hij duwde zich tegen mij aan, en ik voelde zijn harde lul tegen me been, en terwijl hij aan me tepels zoog, kroop hij half boven op me. “mmm Samantha”, “ik ben zo geil op je” kreunde hij “ik ga even lekker met je spelen”, en kroop bovenop me.

Met zijn hand bracht hij zijn harde lul tegen me kruis, en ik lag als bevroren op me rug.
Verder dan zijn eikel tegen me behaarde kutje aan kwam hij niet, hij duwde mijn benen verder uit elkaar en ik trok krampachtig me knietjes iets op, en voelde zijn lul hard tegen me aandrukken terwijl Martijn in me nek zoog.

Hij maakte zich even los en spuugde op zijn vingers. Hij stak een vinger in me, en wreef de spuug over en in me kutje, en alles voelde nat en glibberig aan

Hij draaide zich tussen mijn benen, en probeerde zijn pik in me te duwen, Ik voelde hem bij me naar binnen komen, maar verder dan een centimeter of vijf kreeg hij hem er niet in. Ik voelde scherpe steken in mijn onderlijf, maar had een geil en warm gevoel. Ik voelde toen ik me ogen sloot dat hij zwaar ademde, en ik voelde hem hard duwen en hij stootte met zijn heupen om zijn paal dieper in me kutje te stoten.

Ik kreunde en voelde me lichaam ontspannen, ik kantelde mijn bekken, en voelde zijn pik een een stuk dieper in me glijden. Martijn voelde dat mijn weerstand weg was, en duwde zijn pik met een flinke stoot diep bij me naar binnen, tot hij er niet verder in me kon.
Ik kreunde zacht, het voelde warm aan van binnnen, en ik voelde me helemaal opgevuld.
Ik kustje hem zacht en zei, “mmmm, lekker schatje”. Door de opwinding waren deze kreun en mijn beweging blijkbaar voor hem al genoeg, want kreunend kwam hij in me klaar.

“uhhhhhhhh” kreunde hij, “ik kom al klaar schatje”, “godverdomme, dat is lekker” en hij trok een stuk terug en stootte zijn pik hard terug in me. Ik was gespannen en als bevroren lag ik op de grond achter in zijn bus, ik was kletsnat en voelde zijn pik dieper dan ooit bij me naar binnen glijden. Hij neukte me snel, met harde diepe stoten, en zijn ballen klapten tegen mijn kont aan. Ik voelde hoe Martijn zijn lijf aanspande, en zijn pik in me kloppen en samentrekken, en kreunend bewoog hij nog even spoot hij zijn zak leeg in mijn lijf

Zeker een minuut lang voelde ik zijn harde pik in me kloppen, en hij duwde zijn lul verder in me door en hijgde zwaar, en trok zich terug en haalde een paar keer diep aan, en ik voelde zijn ballen tegen me aan en voelde me warm van binnen worden.

Zijn harde lul werd langzaam minder hard, en zijn halfslappe lul gleed uit me, terwijl hij me in mijn nek vastbeet. Ik voelde iets nats uit me, over mijn kontgat tussen mijn billen door tot onder aan mijn rug lopen

Mijn schaamhaar zat vastgeplakt met zijn sperma en Martijn zei, “das was lekker lieverd, dat gaan we vaker doen zo”…”je doucht je niet meer vandaag en smeer mijn sperma over je kut heen als het eruit loopt, Samantha, dan denk je nog de hele nacht aan me en dan weet je dat ik bij je ben”.

Hij kwam overeind, en ik zag dat zijn grote dikke lul glom, en terwijl die nog half vooruit stak. “Wauw” dacht ik, dat hele eind zat net helemaal in mijn lijf…
Hij trok zijn broek omhoog en maakte zijn broek dicht, hij zoende me vluchtig, en zei, “morgen gaan we t nog eens proberen, je gaat het steeds lekkerder vinden; kom morgen gewoon weer huiswerk bij ons maken en dan zal ik je weer wegbrengen en dan ga ik je laten genieten”

Ik zoende hem nog even, en hij streelde mijn naakte tepels, ik deed mijn onderbroek aan, die meteen vol met zijn sperma zat. Mijn tieten en tepels stonden recht vooruit toen in me t-shirt terug aandeed, en voordat ik het naar beneden deed, smeerde ik de rest van Martijn zijn sperma over mijn schaamhaar en mijn kutje heen.

Ik mijn gedachten zat alleen zijn lul, en verder spraken er niet meer over, toe hij stopte kuste hij me op mijn wang, haalde mijn fiets uit de auto en hij dropte me thuis en ik ging naar binnen toe en zwaaide niet eens toen hij wegreed.

Loading

1 reactie

  1. Geil verhaal
    Zullen we een vervolg maken?


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *