1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 3,67 van 5)

‘T begon allemaal een paar maanden geleden: ik, een jonge slanke man van 25 jaar, had net een tennistraining achter de rug. Ik ging me douchen en was alleen in de kleedkamer. Nadat ik uit de douche stapte, stond ik oog in oog met Hem. Hij was geen lid van onze club en tot op heden weet ik nog altijd niet of hij wel ooit getennist heeft. Ik stond naakt terwijl Hij nog volledig gekleed was in alledaagse kledij. Al meteen had ik een raar gevoel. De man, een kale man van in de 50, bekeek me zonder schroom en ging met Zijn ogen over heel mijn lijf.

Ik probeerde Hem te negeren en ging naar de plaats waar ik mijn kleren had gelegd en begon me af te drogen. Omdat ik wat gespannen was door Hem, liet ik op een bepaald moment mijn busje shampoo uit mijn handen vallen. Ik moest voorover buigen en meteen voelde ik hoe Zijn ogen op mijn billen gericht waren. Gauw ging ik terug rechtstaan, pakte ik de handdoek terug op en ging ik verder met afdrogen. Hij zat nog steeds tegenover mij ook al was er plek genoeg ik de kleedkamer.

Ik ging steeds met mijn rug naar hem toe staan zodat Hij mijn edele delen niet echt kon zien. Al snel zou ik door hebben dat dat niet de slimste zet was. Ik had me ondertussen afgedroogd en wou mijn boxershort aandoen. Ik werd echter afgeleid. “En, goed gezweet jongen?” zei Hij opeens. Hij had een vrij zware en ook dwingende stem. “Euh ja,” antwoordde ik wat stotterend. “Kom, kom, zo verlegen moet je niet zijn hoor,” antwoordde Hij. Het rare gevoel werd nu nog vreemder en nog gekker: er begon vanonder iets te groeien.

Nu schoot ik nog meer in paniek en ik wou mijn boxer echt zo snel mogelijk aantrekken. Uiteraard zijn haast en spoed zelden goed en bizar genoeg liet ik na het busje shampoo nu ook mijn boxer uit mijn handen glippen. Ik wou deze terug oprapen maar had niet gemerkt hoe Hij ondertussen naast me stond en de boxer al had opgeraapt. Ik stond nu oog in oog met Hem en ik stond volledig aan de grond genageld.

Hij keek me nu met een heel indringende blik aan en blijkbaar kon Hij van mijn ogen lezen dat Hij nu groen licht had gekregen. Zijn handen gingen rustig naar mijn lichaam en planten zich op mijn schouders. Al snel zakten ze af en ze stopten ter hoogte van mij zij. Nog steeds had ik geen idee wat er gebeurde, laat staan dat ik kon reageren. Ondertussen had Hij me lichtjes gedraaid zodat ik nu weer met mijn rug naar Hem gericht stond.

De handen zakten nu nog verder af en planten zich nu op mijn billen. Dit voelde zo vreemd aan en toch op een heel gekke manier ook geil. De handen masseerde mijn volle witte billen en op een bepaald moment voelde ik hoe ze mijn billen lichtjes uiteentrokken zodat mijn kontgaatje zichtbaar werd voor Hem. Nog steeds verzette ik me niet, nog steeds kon Hij doen wat Hij wou.

Het masseren en licht uiteentrekken van mijn billen herhaalde zich nog een paar keer. Hierna voelde ik Zijn handen weer in mijn zij en voelde ik hoe Hij dichter tegen me kwam te staan en begon te fluisteren: “zo, je bent misschien wat verrast maar ik had al door dat je dit wou toen je dat busje shampoo expres liet vallen en je dat kontje van jou aan mij wou showen.” Nee! Dat was echt niet zo! En dat wou ik Hem zeggen maar die kans kreeg ik niet. “Jij bent een sletje. Je biedt je gewoon aan aan een wildvreemde man. En je laat het hem nog doen ook. Dit lijkt me zeer duidelijk.”

Ik bleef stil en wist nu helemaal niet meer wat uit te brengen. Ik kon het niet ontkennen: ik had hem de hele tijd laten doen. “Kijk, we kunnen twee dingen doen,” ging Hij verder, “ofwel vertel ik dadelijk boven aan iedereen wat voor slet je bent ofwel houden we het als ons geheimpje. Maar dan ben je wel mijn sletje en ga je me gehoorzamen. Ok?” De man had me nu volledig in zijn macht en een lichte ok ging over mijn lippen.

Meteen stapte Hij naar de deur van de kleedkamer en deed deze op slot. “We willen het liefst niet gestoord worden hè sletje,” lachte Hij naar mij. Oh mijn God dacht ik: hier sta ik nu, naakt met een wildvreemde man. Zeg nu eens stop! Zeg dat je dit niet wilt! Ik probeerde maar kon het niet uitbrengen. Ondertussen stond Hij voor me. Uit een reflex bedekte ik mijn edele delen met mijn handen. De man lachte luid: “beetje laat he sletje… kijk me aan!”.

Ik moest omhoog kijken want de man was toch een stukje groter dan mij. Ik keek nu in zijn triomfantelijke ogen. “Zo sletje, vanaf nu spreek je me aan met Meester. In Mijn bijzijn zul je altijd naakt moeten zijn tenzij Ik iets anders zeg. Je stopwoord is kruiwagen. Gebruik het als het te ver gaat voor je.” Kruiwagen! Ik wou het meteen zeggen maar ik hield mezelf tegen. “Goed, dan gaan we eens beginnen hè. Handen in je nek! Zodat ik je eens goed kan bekijken.”

Mijn handen zaten nog steeds voor mijn kruis en door Zijn bevel voelde ik hoe mijn penis al stevig gegroeid was en vrij stijf stond. Ik hield mijn handen dus voor mijn kruis uit schaamte. Maar de Meester kon hier niet meelachen. Zonder aarzelen pakte Hij me vast bij mijn haren en trok mijn hoofd naar achteren. Uiteraard volgde nu een andere reflex: met mijn handen probeerde ik Zijn handen vast te pakken zodat Hij zijn greep op mijn haar zou lossen.

Dat deed Hij ook meteen maar door zijn actie stond mijn penis nu in volle glorie. Ik had een onbesneden penis van ongeveer 16cm lang. En die was nu uiteraard ook volledig zichtbaar voor Hem. Opnieuw lachte Hij: “Jij vuile slet! Kijk eens hoe geil je staat! Dat heb Ik echt nog nooit meegemaakt!” Ik werd dadelijk volledig rood en wou mijn handen eigenlijk opnieuw voor mijn kruis brengen. De Meester was me echter voor en had mijn polsen vast. “Je handen in je nek heb ik gezegd slet!”.

Meteen deed ik wat Hij vroeg. Wat volgde was een lange keuring die me alleen maar geiler maakte. De man bekeek me van kop tot teen. Hij ging ook achter me staan en dat duurde vrij lang. Ik wist gewoon dat zijn ogen op mijn billen gericht waren. “Steek je kont wat naar achteren slet!” volgde er streng. Ik boog lichtjes voorover. Meteen volgde een lichte tik op mijn linkerbil. Het was niet hard maar omdat ik het niet zag aankomen, kon ik een lichte gil niet onderdrukken.

“En wie heeft gezegd dat je een kik mocht geven? Wil je dat iedereen je hoort? Oh ja natuurlijk wil je dat! Een sletje zoals jij…”. De Meester ging nu recht achter me staan en plaatste Zijn linkerhand op mijn mond. “Je krijgt nu 20 tikken op je billen. 10 omdat je je daarnet niet stil hield en 10 omdat je hier ongeschoren staat. Een echte slet zorgt ervoor dat hij steeds volledig geschoren is vanonder.”

En zo voelde ik Zijn rechterhand afwisselend op mijn linker en rechterbil terechtkomen. De tikken waren vrij licht en dus had ik geen moeite om me stil te houden. De kletsen waren wel zeer vernederend. Zeker omdat Hij Zijn hand strak op mijn mond hield.

De laatste tik was voorbij en Zijn hand ging van mijn mond. “Op je knieën” zei Hij kort maar dwingend. Als er nog enige weerstand was, was die nu gebroken. Braaf ging ik op mijn knietjes zitten. En alsof Hij het wist van mijn gebroken weerstand, ging Hij nu opeens razend snel.

Terwijl Hij achter me gehurkt zat, voelde ik Zijn ene hand rond mijn penis terwijl de middelvinger van Zijn andere hand tussen mijn billen verdween. De tip van Zijn vrij dikke middelvinger hield halt ter hoogte van mijn kontgaatje. Terwijl Hij me begon af te trekken, drukte Hij met zijn vinger lichtjes op mijn anus. Ik moest op mijn tanden bijten om niet te beginnen kreunen.

Hij wist perfect hoe Hij me moest aanpakken. Terwijl Hij het tempo van het aftrekken opvoer, bewoog Hij Zijn vinger nu op en neer in mijn bilspleet. Ik werd echt gek en opnieuw kon ik een lichte gil niet meer tegenhouden. Meteen stopte de Meester met aftrekken, stond Hij recht en ging Hij voor me staan. “Ik dacht dat Ik je iets gezegd had slet?” Sorry, antwoordde ik. Meteen pakte Hij me opnieuw vast bij mijn haren en was mijn gezicht weer naar het plafond gericht. “Sorry wie, slet?” “Sorry Meester,” zei ik met een krop in mijn keel.

“Met sorry ben ik niks slet! Je bent ongehoorzaam. En dat zal ik eens meteen oplossen.” Hij zette nu een stap naar achteren en ik zag hoe Hij met Zijn hand naar de knoop van Zijn broek ging. Die maakte Hij los en al snel volgde de andere knopen ook. Zijn broek gleed nu vlotjes naar beneden. Ik stond nu oog in oog met een witte boxer met een fameuze bobbel in het midden.

Hij zette nu een paar stappen terug naar voor en omdat ik geknield zat, kreeg ik Zijn witte boxer nu vlak in mijn gezicht. Hij zei niks maar het gevoel van vernedering was wat Hij wou bereiken. Plagend bewoog Hij Zijn onderlichaam waardoor Hij Zijn boxer ik mijn gezicht begon te wrijven. Dit herhaalde Hij een paar keer en toen zette Hij opnieuw weer een klein stapje achteruit.

“Zet je handen aan weerskanten van Mijn boxer,” zei Hij toen. Ik voelde me walgelijk doch deed ik het. “En? Niet nieuwsgierig sletje?” kwam al lachend de vraag. “Ja, Meester,” antwoordde ik niet gemeend. “Goed, dan zullen we het sletje niet in spanning houden hè. Trek mijn boxer langzaam naar beneden!”.

Ik deed wederom wat Hij vroeg en stond een aantal tellen later oog in oog met Zijn pik die in volle ornaat stond. Hij was besneden en vooral vrij breed. De eikel glansde van het voorvocht. “Zo, Ik ga nu leren waar je je mondje wel voor mag gebruiken, sletje… mond open, nu!”. Ik had nog nooit een man gepijpt en het leek me ook echt walgelijk. Maar Hij wachtte niet af en pakte me opnieuw vast bij mijn haren en duwde mijn mond nu tegen Zijn pik aan.

Ik opende mijn mond en Zijn pik drong naar binnen. De Meester nam de volledige controle en bepaalde het tempo door mijn mond over Zijn pik te schuiven met behulp van Zijn hand op mijn achterhoofd. Hij liet me wennen door eerst Zijn eikel vooral te bewegen over mijn lippen. Maar al snel stopte Zijn medelijden en dwong Hij me om Zijn pik volledig in mijn mond te nemen. Door de breedte viel dit niet mee. Hij dreef het tempo nu op en een aantal keer moest ik bijna kokhalzen maar ik kreeg de kans niet.

Het leek een eeuwigheid te duren maar uiteindelijk versnelde Hij nogmaals en hoorde ik hoe Hij licht begon te kreunen. Vervolgens haalde Hij Zijn pik uit mijn mond en dwong me weer om naar het plafond te staren terwijl Hij Zich met de andere hand verder aftrok. Enkele seconden later kwam Hij klaar en voelde Ik hoe Hij Zijn zaad op mijn borstkas spoot.

Het was een flinke lading en het droop langzaam naar beneden. De Meester hijgde en keek me daarna opnieuw recht in de ogen: “je bent nu gedoopt sletje. Je bent nu Mijn bezit, Mijn eigendom. Overal ga je Mijn zaad voelen. Kleed je aan en zorg dat je volgende week opnieuw hier bent.”

Ik voelde me smerig maar aangezien Hij nog altijd bij me stond, had ik geen keuze. Ik kleedde me aan en trok mijn t shirt aan ook al zat zijn sperma nog volledig over mijn lijf. De Meester had ondertussen de deur geopend en liet me naar buiten gaan. Hij riep nog na: “tot volgende week mn sletje!”.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *