1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (104 stemmen, gem. 4,80 van 5)

Na mijn eerste avonturen met masturberen op de toiletten van school. Waarbij ik mij helemaal uitkleedde, en dan zittend op de toiletpot met blote benen en voeten rechtvooruit gestrekt, waarbij mijn blote voeten, schokkend, onder de brede spleet van de deur te zien waren en dit enkele jongens opgemerkt hadden, aan hun gegiechel en spottende opmerkingen te horen, wat mij nog meer opgeilde en ik nog heviger ging trekken en nog heviger schokkend mijn sperma uit mijn stijve piemel joeg, kreeeg ik op een dag plots zin in een rare variant van masturberen. Het kwam uit het niets en het overviel mij plots tijdens het trekken in mijn bed op een zaterdagochtend. Terwijl ik mijn piemel aftrok, begon ik hem te slaan met mijn vrije hand, ik nam hem met twee handen beet en begon mijn schacht te wringen alsof ik een doek uitwrong. Pijnlijk was het wel maar tegelijk ook zo geil! Afwisselend sloeg ik mijn kei en keiharde stijve piemel en wrong ik hem tot ik plots klaar kwam met een ontlading van een straal heet sperma dat hoog in de lucht schoot en op mijn blote buik neerkwam. Van toen af aan experimenteerde ik altijd met pijn bij het masturberen, ook op de toiletten van school en ik kwam altijd veel beter klaar en had veel betere en hevigere orgasmes! Later kwam er nog spanking, brandende kaarsen, vlammen van een aansteker en gasbrander, hete kaarswax en meer bij… maar dit was mijn eerste kennismaking met SM…

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *