1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stemmen, gem. 4,40 van 5)

Daar was ik dan, in de supermarkt. Voor de dagelijkse boodschappen. Het viel mij op dat het erg rustig was in de winkel. Ik wilde verse groentes kopen omdat ik dat lekkerder vind dan groenten uit blik. In mijn ooghoek zie ik een mooie dame die ook op de groente afdeling van de supermarkt staat. Ik ga wat anders staan zodat ik haar eens goed kan bekijken. Maar volgens mij had zij precies hetzelfde idee, want ze loopt richting mij en begroet mij. Ze knipoogt en ik heb het idee dat ze met mij flirt

Ik heb het idee dat ze met mij flirt

Ik ben niet bang om met een mooie vrouw in gesprek te gaan, dus ik spreek haar aan nu ze inmiddels gewoon naast mij staat. Goedemiddag mooie dame zeg ik. Ze kijkt op en ik zie dat ze wat rood wordt in haar gezicht. Maar om niet stil te vallen open ik met: Ik weet echt niet wat ik moet eten vanavond, heb jij misschien een idee? Ze begint te lachen en zegt: Nou misschien kunnen we samen wat gaan koken? Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Meestal ben ik zelf de geen die een leuke dame moet versieren. 

Maar ik laat er geen gras over groeien en zeg, dat lijkt mij een uitstekend idee. Wat vind je echt lekker om te eten? Ik lust eigenlijk alles zegt ze. Maar antwoord met: Als jij het vlees mee neemt ga ik de groenten bij elkaar zoeken. En laten we dan even bij elkaar komen weer om telefoonnummers uit te wisselen. Ik kan natuurlijk niet aankomen met een simpel speklapje, dus ik ga op zoek naar een lekker biefstukje. Na een klein kwartiertje zoek ik de mooie dame weer op in de winkel. Ik maak het niet vaak mee dat een vrouw met mij flirt. 

We wisselen nummers, en spreken af rond etenstijd

Ik vind deze spanning erg spannend, je weet immers niet wat er nog meer gaat komen. Voor de zekerheid ga ik eerst nog even snel douchen. Het is 17.00 uur en ik heb haar een whatsapp bericht gestuurd met de vraag waar ik heen moet. Het duurt even voor ik een appje terug krijg. Ze zegt sorry voor de late reactie maar ik stond eventjes onder de douche. Dat belooft veel goeds voor vanavond denk ik bij mezelf. 

Ik stap in de auto, ze woont vlakbij. Een klein kwartiertje later sta ik bij haar voor de deur. Ik bel aan en ze doet de deur open. Wauw wat een mooie vrouw, ik word er stil van. Hoi kom binnen zegt ze, daar kun je je jas ophangen wijst ze. Wil je wat drinken hoor ik haar roepen vanuit de keuken. Graag roep ik terug, ik ga zitten op de bank en ze zet een lekker rood wijntje neer. 

We praten wat en uit het niets pakt ze mij vol op me mond. Wauw, dat had ik niet verwacht. Ze begint te zoenen en ik voel haar hand langs mijn been omhoog naar mijn kruis gaan. Zo’n flirt heb ik nog nooit meegemaakt, maar ik laat mij niet kennen en begin haar hevig terug te zoenen.  Ze staat op en pakt mij bij mijn hand. Ze neemt mij mee naar haar slaapkamer. Ze heeft een groot twee persoons bed staan en gooit mij op het bed.

Wat er nu gebeurt, gebeurt nog niet in mijn stoutste dromen!

Terwijl ik met mijn rug op het bed lig en mijn benen nog op de grond bungelen, maakt ze de knopen van mijn spijkerbroek open. Trekt mijn broek van me kont en begint mijn inmiddels harde lul in haar mond te nemen. Ze laat haar mond helemaal over mijn lul glijden, ik buig iets naar voren zodat ik met haar borsten kan spelen. Hmm dit heb ik nog nooit meegemaakt, en wat wordt ik hier geil van. Dit had ik niet verwacht.

De spanning is zo groot dat het niet lang gaat duren voor ik haar mond vol ga spuiten, maar dat wil ik nog niet. Ik duw haar van mij af en gooi haar op het bed. Trek haar legging uit en begin met mijn tong haar klitje te masseren. Ze kreunt en kronkelt van genot. Ik draai haar om en laat haar in doggy style gaan zitten. Ik ga achter haar zitten en duw mijn keiharde lul in haar kletsnatte kut. Ik begin te stoten en we zijn allebei zo geil dat we met zijn tweeën klaarkomen. Wauw zeg, wat een avond is dit. Beide vallen we voldaan naast elkaar op bed.

We knuffelen nog wat en stappen samen onder de douche. Daarna zijn we gaan doen waar we in eerste instantie voor afgesproken hadden. Samen gaan koken en lekker eten. Na het eten hebben we nog een lekker wijntje gedronken en een leuke film gekeken. Ook hebben we alvast een nieuwe dag gekozen om samen wat leuks te gaan doen. Ik heb het idee dat dit wel eens wat kan gaan worden. Vrijdag gaan we lekker stappen en zien we wel wat er gebeurt.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *