1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (12 stemmen, gem. 3,42 van 5)

Ik ben jonas, ik ben een jongen van 16 jaar. Ik heb bruin haar groene ogen en ik ben 1,70 lang. Dit verhaal gaat over een geile ervaring met mijn vriendinnetje en haar teamgenote.

Het begon allemaal op een woensdag avond. Mijn vriendin Tessel had een turnwedstrijd. Ik zat op de tribune te kijken naar die prachtige figuren in die strakke turnpakjes. Ik vind turnpakjes een van de geilste dingen dat een meisje kan dragen. Mijn vriendin was een warming up aan het doen terwijl ik haar lekkere b cup bewonderde. Tessel en ik hadden elkaar al meerdere malen oraal bevredigd, maar verder zijn we nog nooit gekomen. Elke keer na een turnwedstrijd zochten wij een rustig plekje om ons ding te doen. Ook na deze wedstrijd waren we dat van plan. Alleen eerst moest ik de hele wedstrijd kijken. Niet dat ik dat erg vind met al die prachtige meisjes in die strakke pakjes. Tessel kwam naar me toe lopen in haar prachtige paars met zwarte turnpakje’. ‘Hoe vond je me?’ Vroeg ze. ‘Schitterend, ik wist wel dat jullie gingen winnen!’ Haar vriendin Floor kwam naar haar toe en zei dat ze zich moesten omkleden. ‘Oh, ik hou mijn turnpakje wel aan hoor antwoordde ze.’ Ze wist dat ik dat geil vond. ‘Zullen we even een plekje voor onszelf zoeken?’ Fluisterde ze op een ondeugende toon. Een tijdje later stonden we in een deel van het gebouw dat er verlaten uitzag. ‘Heb je zin in iets lekkers?’ Vroeg ze. ‘Ja, natuurlijk.’ Zei ik. Ze pakte mijn hand en legde die op haar borst. Ik kon haar tepel hard voelen worden. Ze bracht haar hoofd dichter bij de mijne en begon me intens te zoenen. Toen deed ze mijn broek open en pakte mijn staaf. Ze begon rondjes te draaien met haar tong om mijn eikel. Ik pakte al kreunend haar hoofd vast en duwde die hardhandig op mijn pik. Ze gorgelde en begon mijn piemel diep te pijpen. Ik voelde een intens genot, zo fijn was het nog nooit geweest. Ze begon steeds harder te pijpen, totdat ik riep ‘ik koooooooommm!’ Ik spoot haar hele mondje vol met mijn zaad. Het voelde zo intens dat ik meer wilde. maar ze zei dat ik eerst haar kut moest likken. Ze ging liggen op de grond en ik ook. Mijn handen plaatste ik onder haar perfecte billetjes en ik kneep erin. Langzaam stak ik mijn tong in haar genotsgleuf. Al snel vind ik haar clit, want ze schreeuwde het uit van genot. Ik begon met haar clit te spelen en ze kreunde van pure geilheid. Dit ging zo tien minuten onafgebroken door totdat ik ineens een vinger in mijn aarsje voel. Ik schrok en keek om. Daar stond Floor in exact hetzelfde pakje als die van Tessel. Tessel zag haar ook en wilde opstaan. ‘Blijf maar liggen, ik wil gewoon meedoen.’ Zei Floor. Ze ging ook liggen en vingerde mijn kontje. Ik vond dit zo geil dat ik Tessel nog lekkerder ging likken. Op een gegeven moment haalde Floor een dildo tevoorschijn en stak die in mijn kont. Ze zei dat ze die had meegenomen voor zichzelf maar toen ze ons hoorde had ze hem meegenomen. Ik stak nu ook mijn vinger in Tessels kont en begon haar anaal te vingeren terwijl ik anaal genomen werd door een dildo. Dit was nog niet genoeg. Ik wilde Tessel aan het einde van mijn neukstaaf hebben. Tessel wilde blijkbaar hetzelfde, want ze ging staan en zei ‘Pak me, hier en nu.’ Ik ging op dit aanbod in en zette haar op de tafel en duwde mijn penis bij haar naar binnen. Ze schreeuwde het uit maar zei dat ik door moest gaan. Floor had bedacht dat ze zichzelf anaal ging bevredigen met de andere kant van de dildo. Ik pakte de borsten van Tessel vast en neukte haar. De stof van het turnpakje was geil en glad. toen ik op mijn hoogtepunt was stopte ik. ‘Nu is het jouw beurt Floor.’. Ze stemde in op één voorwaarde, dat ik haar anaal nam. Deze meid was duidelijk gek op dat gevoel. Ze ging op handen en voeten staan terwijl ik haar van achteren nam. Tessel stopte de dildo ook in haar aars en begon mij te zoenen. Na een paar minuten kwam ik klaar. Ik spoot Floor helemaal vol, maar Tessel en Floor waren nog niet klaar. Floor beval mij het zaad uit haar kont te likken terwijl zij Tessel vingerde en met de dildo in haar aars wroette. De sperma smaakte zout maar een golf van geilheid liet mij weer klaarkomen. Tessel was blijkbaar ook op haar moment en kwam al schuddend klaar. Nu nam Floor de leiding over en zei dat wij elkaar moesten likken en strelen. Ze ging in een stoel zitten en stopte de dildo in haar eigen aars. Ik streelde Tessel, die nog steeds in haar turnpakje zat, over haar hele lichaam. Bij haar kont stopte ik en stak ik een vinger naar binnen. Dit was blijkbaar zo geil dat ook Floor klaarkwam.
we kleedden ons aan en vertrokken. Na deze ervaring hebben wij nog vaak na turnwedstrijden elkaar geneukt.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *