1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gem. 5,00 van 5)

Vervolg op ‘Berenlul vol spermasaus’.

Het is vandaag ruim twee weken na mijn trio in de dierentuin met twee ijsberen. Opnieuw mag ik niet naar school. Daarom ga ik dit keer met mijn andere moeder naar haar werk.

Zoals ik al vertelde is ze gynaecologe. Ik zit opgesloten in een soort washok. Er is een wasbak met een kraan zodat ik wat kan drinken als ik dorst heb. Van mama mag ik plassen in de wasbak. Poepen moet ik op de wc, maar ik weet nu al dat ik het lekker in mijn broek doe! Want ja, je bent een onzindelijke hoer of je bent het niet. Toch?

’s Middags komt er een gynaecologe in opleiding de ruimte binnen. Net op het moment dat ik mezelf zit te vingeren. “Zo, dus wat mijn collega’s zeggen is waar?” Ondeugend kijk ik haar aan en vraag lachend “Wat zeggen ze dan?” “Het dochtertje van Kim is een klein sletje.” “Heb je daar moeite mee?” vraag ik. Vervolgens draai ik mij om, spreid mijn benen en buig voorover. Mijn kutspleet en kontgat staan wijd open. Hongerig naar vingers, een tong en een stel grote lullen. Lang en dik, liefst een beetje krom.

De jonge vrouw bedenkt zich niet en rent weg. “Hè, wat jammer!” denk ik alvorens ik begin te huilen. De tranen lopen nog maar net over mijn wangen of de assistente is er weer. Ze begint me te zoenen. Op mijn voorhoofd, mijn lippen, in mijn hals. Al gauw staan we elkaar op zijn Frans te zoenen.

Dit duurt niet lang. Zo hevig is de opwinding die de aio voelt. Ze draait mij om, schuift mijn beentjes uit elkaar en duwt haar dikke, grote pik in mijn hongerige, nymfomane kutje.

Onvermoeibaar blijft ze mij nemen. Na 7 orgasmes haalt ze de lul uit mijn vagina en penetreert mijn andere gaatje. Ze is zo goed dat ik voor het eerst anaal squirt.

Ze legt mij over de knie en geeft flink wat billenkoek. Het leidt tot weer een orgasme. Ik squirt uit mijn vagina terwijl ik lig te schokken in haar schoot. Ze duwt mij van zich af en loopt naar buiten. Vanuit de deuropening bijt ze me toe “om vier uur kom ik je halen. Hou de boel hier een beetje schoon, sloerie!”.

Als ik een beetje tot rust ben gekomen merk ik dat mijn kleren zijn verdwenen. Alleen mijn microstring heb ik nog. Ik was mezelf een beetje en doe dan mijn stringetje weer aan. Dom, dom, dom.

Halverwege de middag opent mijn kont zich en zit ik te poepen. Een dikke, geurige bolus glijdt uit mijn aars. Ik zit in mijn eigen poep. Flossen lukt niet. Af en toe pak ik een stukje stront en doe het in mijn mond.

De smaak is wanstaltig, de geur heerlijk. Om het weg te kunnen krijgen drink ik veel water. Dit vult mijn maag waardoor het moeite kost mijn ontlasting weg te kauwen. Als ik bijna klaar ben gaat de deur open.

“Zo, eet smakelijk meisje!” giert de aio het uit. Ik lach luidkeels mee als we arm in arm naar mijn moeder lopen. Mama is niet zo blij. Ze doet mij een pamper om. “Ik sluit je op in de schuur. Zo ga je morgen naar school.” Stil geniet ik van het vooruitzicht. Ik begin meteen in mijn luier te pissen. “Schijten doe ik vannacht wel” zeg ik tegen mezelf.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *