1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (13 stemmen, gem. 3,69 van 5)

Mijn neef bleef in de vakantie vaak bij ons slapen omdat hij mijn vader dan hielp in het bedrijf en ’s morgens vroeg met mijn vader mee moest.

Toen ik 16 was werd ik wakker omdat mijn neef mijn slaapkamer binnen kwam.
Hij ging op zijn knieën bij mijn bed zitten en begon mij door mijn haren te strelen.
Ik heb iets voor je zei hij en hij haalde zijn grote harde pik uit zijn broek.
Voel maar zei hij, maar dat had ik nog nooit gedaan.
Voorzichtig raakte ik zijn pik aan. Hij pakte mijn hand en drukte die stevig op zijn pik en liet mij hem aftrekken. Eerst vond ik het vreemd maar toen ik hem hoorde kreunen begon ik het leuk te vinden. Nu moet je er aan likken zei hij. Ik keek hem verbaasd aan. Toe maar zei hij. Ik likte heel zachtjes over het puntje van zijn eikel. Hij drukte zijn pik in mijn mond. Ik schrok en was boos. Hij drukte mij vast op het matras en kneep mijn neus dicht. Daardoor opende ik mijn mond en drukte hij zijn grote pik weer in mijn mond. Ik kreeg geen lucht en begon te huilen. Sssstt zei hij anders zeg ik tegen je vader wat jij met mij doet…
Hij drukte zijn pik steeds sneller in en uit mijn mond. Laat je tieten zijn gromde hij. Ik schudde mijn hoofd maar hij lachte. Hij trok mijn hemdje naar beneden en kneep in mijn al volle gevoelige tieten. Je bent goed gegroeid zei hij. Hij trok in 1 beweging mijn slipje naar beneden en hij begon mijn klitje te betasten. Eerst vond ik het vreemd en vervelend maar iets later voelde het fijn. Zie je nou wel dat je het fijn vindt zei hij, nu ga ik je lekker likken. Zijn tong gleed eerst langzaam over mijn kutje maar het ging steeds harder. Ben je nog maagd zei hij? Ja zei ik. Daar ga ik je vanaf helpen. Voor ik iets kon zeggen trok hij mijn benen ver uit elkaar en kwam hij in me. Eerst deed het pijn maar na een paar stoten werd het heerlijk. Zijn grote stijve pik drong diep in mijn inmiddels natte kutje. Even later draaide hij me om en nam me achterlangs. Ik voelde zijn ballen tegen mijn billen komen. Hij begon me weer te likken en ik kwam klaar. Hij neukte me nog een keer. Hij pakte me bij mijn tieten en drukte zich vol in mijn zeiknatte kut. Hij vingerde me ondertussen en ik kwam weer klaar. Even later spoot hij zijn zaadjes over mijn tieten.

Lekker slapen zei hij….. we hebben het de dag erna weer gedaan met veel nieuwe standjes…. mmmm

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *