1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (19 stemmen, gem. 4,79 van 5)

Even een blokje lopen met de hond. Ik loop langs een huis waarvan ik weet dat het pas gekocht is door een stel van rond 35 jaar. Er hangt nog weinig verlichting maar ik zie in een korte flits een schaars geklede vrouw nog net tussen de gordijnen door. Ze leek wat geschrokken want ik zette 2 stappen achteruit en zag haar met een licht verlegen glimlach de gordijnen helemaal sluiten. De volgende avond, zelfde tijd. Ik liep bewust wat langzamer, ik zag dat de gordijnen weer op een kier staan. Het stel was elkaar aan het zoenen. Niets bijzonders om te zien maar toch bleef ik staan. Het stel was heftiger aan het zoenen en er werd ook links en rechts wat handen gebruikt. Zou het paar expres de gordijnen open laten staan? Plots maakt de vrouw oogcontact met mij. Ik voel een schok van schaamte door mij heen gaan maar haar zwoele blik dwong mij te blijven gluren. Ze glimlacht sexy en blijft mij aankijken. Haar vriend legt haar op haar rug in een grote stoel, trekt haar broek uit en begint haar dijen te kussen. Af en toe kijkt zij over haar man heen naar mij. Wat een heerlijke blik in haar ogen. Er begint iets te knellen in mijn broek dus ik leg ‘hem’ even anders neer. Ik laat mijn staaf onbewust niet meer los. Af en toe gooit de vrouw haar hoofd achterover, ze geniet met volle teugen, net zoals ik. De man werpt zijn kleding af en ik zie dat hij behoorlijk fors is geschapen. Zijn vrouw veert op uit haar stoel een bind haar man een blinddoek om. Ze masseert zijn pik zodat hij nog harder wordt. Ze bukt voor haar man en steekt haar heerlijke kont naar achteren en wat omhoog. Ze kijkt mij recht aan terwijl haar man zijn handen rond haar heupen slaat. Ik word echt gek van geiligheid. Haar man schuift rustig zijn lans naar binnen. Zij slaat haar ogen dicht en kijkt mij daarna weer aan. Ik heb nog nooit zoiets geils gezien. Hij dringt steeds harder bij haar binnen. Plots zegt zij wat tegen haar man en hij stopt met rammen. Blijkbaar wil zij nu de moeite doen om lekker genomen worden. In dezelfde houding alleen doet zij nu het werk. Heel zachtjes begint ze haar lichaam naar voor en achter te bewegen. Ze blijft mij strak aankijken. Ze gaat ritmisch steeds harder tegen haar man aan rijden. Haar blik wordt steeds geiler naar mij toe. De man begint te schokken, slaat zijn handen om haar heupen en komt heftig in haar klaar. De vrouw begint te glimlachen naar mij, ik begin harder en harder te knijpen in mijn pik die nog altijd in mijn broek zit. De vrouw komt overeind en zegt wat tegen haar man die nog altijd geblinddoekt is. Ze staat nu in vol ornaat met de rug tegen haar man aan en met de voorzijde van haar prachtige lichaam naar mij toe. Haar man begint haar borsten te masseren en knijpt haar tepels keihard. Plots pakt zij zijn hand, tilt het rechterbeen op een stoeltje en brengt zijn hand naar haar prachtige kale driehoek.
Ze blijft mij aankijken. De man gaat met zijn vingers op jacht naar de schat en zij geniet maar blijft mij aankijken. Haar been gaat nog iets hoger en de man streelt haar klit steeds sneller wat hij afwisselt met af en toe een vinger in haar te steken. Haar strakke blik naar mij wordt steeds woester en hij duwt nu 2 vingers naar binnen. Haar onderbuik begint te trillen, haar schouders te schokken en met de meest geile blik ooit gezien komt ze heftig klaar. Met alle geweld hield ze haar ogen op mij gericht hoewel zij door het orgasme wel haar ogen wat toekneep. Haar mond hing half open en aan haar borsten te zien hijgde ze aardig. Ze dwong haar man onderuit te gaan zitten in de stoel. Ik zag dat zij met haar kont naar mij toe met haar hoofd op en neer bewegen. Ik kon alleen haar kont en benen zien maar ik had maar wat graag willen zien hoe zij hem pijpte. Ze zette haar benen iets wijder en begon met haar hand haar eigen klit te bewerken. Haar hoofd ging steeds heftiger op en neer en de man greep haar hoofd stevig vast. Haar klit kreeg van haar hand de volle laag en ik keek echt letterlijk bij haar naar binnen. Schokkend kwam de man in haar sexy mond en terwijl hij zich leeg spoot begon ook haar hele lichaam te beven en kwam zij heftig klaar. Al strelend zaten zij bij te komen. Het sein voor mij om terug te keren naar mijn eigen huis. Thuis gekomen zie ik in de douche dat mijn onderbroek het een en ander te verwerken heeft gekregen. Dikke klodders sperma kleven aan mijn huid en aan het textiel. Ik weet niet eens wanneer ik klaar ben gekomen maar voor mijn gevoel ben ik meermaals gekomen. Wat ongelofelijk geil was dit schouwspel. Nooit gedacht dat ik nog eens een gluurder zou worden…

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *