1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (12 stemmen, gem. 5,00 van 5)

Harige Daphne(25) versierd een jongen van 16
=============================

Hoi lieve lezeres/ lezer, hier is de meest gestoorde en behaardste meid van deze site weer, en ze heeft laatst toch weer iets meegemaakt wat ik hier graag plaats, ik weet namelijk dat ik fans heb, en die zullen dit verhaal zeker waarderen, ik heb er in ieder geval meerdere orgasmes door opgelopen hi hi! Veel lees plezier hoop ik!

Ongeveer een week geleden is er tot mijn eigen verbazing en opwinding in het kwadraat echt een van mijn tot pas geleden onvoltooide droom dus werkelijkheid geworden. En degene waar ik het mee heb gerealiseerd wist al helemaal niet wat er allemaal ineens mogelijk bleek te zijn, hij staat nog steeds bijna elke dag aan mijn deur hi hi!. Dit volgende waargebeurde epos der geilheid is eigenlijk gelijk ook een van mijn meest, ja, gewoon uiterst geile avontuurtjes.

Ik werd al vrij vroeg wakker door de zon die door mijn raam mijn gezicht teder verwarmde, en mij zo op een wel heel chille manier langzaam uit dromenland haalde, en zonder dat ik er nog enige notie van had, mij door haar warme stralen al duidelijk probeerde te maken dat ik, wat tot die dag toe enkel nog in mijn meest geile fantasien rondwaarde, vandaag dus een droom in werkelijkheid zou worden. Maar op deze relaxte manier van wakker worden dacht ik er nog niet eens aan om deze dag weer eens iets…hi hi,…bizar geils uit te gaan halen, zoals jullie fans dat van mij bekend zijn, aren’t you? I thought so my dear fans of the hariest girl on this site. Anyway… Zoals gewoonlijk sloeg ik mijn deken van me af en zoals jullie weten lig ik dan even bij te komen, en natuurlijk geheel in mijn blote, behaarde kut en lichaam. Terwijl ik langzaam op aarde kwam merkte ik dat ik volgens mij gestoken was door een mug, ja, in februari ja. Maar niet zomaar op een lullige plek, nee, die fucking mug had me gewoon op mijn kut gestoken! Liggend keek ik naar beneden waar mijn grote, zwarte oerwoud van heel veel schaamhaar wild en totaal onverzorgd alle kanten op groeit en doet wat de natuur wil dat een meid van 25 er uit hoort te zien, ja toch? Dus ik ga met mijn vingers door mijn enorme harige bush jungle kut, en met enige moeite doordat ik nou eenmaal nog steeds een flink, enorm behaard meisje ben en door al dat vele haar down there duurde het even tot ik tussen mijn zwarte jungle bush de plek kon vinden waar mijn poes zo jeukte. Ik krabte eens onverschillig en intens diep tussen mijn schaamhaar bos en dat voelde aan de ene kant echt wel fijn, alleen komt het natuurlijk steeds erger terug, maar dat had ik er wel voor over, dan maar de hele dag aan mijn vagina krabben, boejen toch, een meisje mag toch gewoon aan haar kut krabben heren?

Het leek wel zomer toen ik uit bed gekomen was en in mijn blote punani voor het raam naar het prachtige weer stond te kijken. En terwijl ik zonder enige schaamte lekker aan mijn kut stond te krabben zwaaide ik met mijn andere hand heel blij naar de overbuur jongen die, uiteraard net voor het raam naar mij stond te kijken. Het blijft nog altijd een grote kick voor mij om mijn harige meiden lichaam aan jongens en mannen te laten zien, het liefst heel jonge jongens doen mijn kut al snel nat worden door enkel al te kijken naar mijn behaarde lijf. Schijt aan, toch? Ik had de dag ervoor echt enorm veel gegeten en moest dan ook echt heel nodig lekker vies poepen. Dus ik ging snel naar de wc en ging in mijn blote, enorme billen op de koude plee bril zitten om, naar ik verwachte, eens enorm te schijten, en jullie weten dat ik het heerlijk vind om lekker vies te poepen. Ja toch? Maar het bleek dat ik een soort van verstopping had in mijn darmen, ik voelde echt wel dat er een enorm grote drol uit zou moeten komen, maar niks, enkel een kutscheet en een reet scheet, uiteindelijk kwam er toch een klein, smerig plakkerig drolletje uit mijn poepgaatje. Die viel niet eens in de plee pot, maar die bleef gewoon tussen mijn extreem aanwezige konthaar dat overal tussen mjn billen, en verder groeit plakken. Ik vind het erg fijn om met niet afgeveegde billen en zonder ondergoed lekker vies rond te lopen, ik weet niet precies waarom, maar het is gewoon een kick om te weten dat een man of liever jongen het doorheeft en het liefst ook ziet dat ik als 25 jarige meid gewoon over straat loop met onaf geveegde, vieze billen. Ach, ik ben echt niet de enige meid die dat fijn en geil vind hoor, neem dat maar van mij aan. Meisjes zijn heus niet minder geil dan jongens hoor, maar dat mogen jullie zelf uitmaken, ik doe toch wel wat ik wil, en krijg gewoon altijd de jongen of man die ik wil. Ik ben gewoon een heel mooi meisje zeggen al mijn lovers, ik vind dat dus ook en maak daar, eehm, gebruik van hi hi! Ja, fuck it.

Ik maakte een meisjesachtig geluidje toen ik mijn poepgaatje met wat druk open en dicht deed om te proberen de erg kleine, maar zo te voelen erg vieze kleine drol toch van tussen mijn behaarde billen te schudden…Geen effect, dus ik dacht gelijk dat dit weer typisch zo n dag was om lekker pervers met mijn onaf geveegde vieze billen, lekker zonder ondergoed, in een nog uit te kiezen setje kleren, getuned om weer eens een jongen of man te gaan versieren. Zoals altijd na het besluit om met een vieze reet en zonder ondergoed op herenjacht te gaan, liep ik in mijn blootje rustig naar mijn grote, staande spiegel in mijn slaapkamer. Deze grote spiegel stond vlak bij mijn raam zonder gordijnen, want ik vind het echt zwaar opwindend om door mijn overbuur jongen geil bekeken te worden terwijl ik in mijn blote poes, nou ja poes, eerder een weerwolvinnen kut hi hi! Dus beken te worden terwijl ik dan weer naar mijn naakte lichaam, vol, overvol met echt al mijn vrouwelijke beharing totaal au naturelle, of te wel: mijn 25 jarige meiden lichaam dat overal waar er maar haar groeit ik het ook daadwerkelijk al meer dan 6 jaar absoluut en helemaal nergens geschoren noch bijgehouden heb, lekker en steeds geiler wordend naar mijn spiegelbeeld naar mezelf sta te kijken en me dan intens en zwaar gepassioneerd serieus vinger. Daar was het nog geen tijd voor, ik ging net als altijd als ik weer eens gekozen heb om gewoon met mijn nog vieze, niet afgeveegde enorme billen dus op mannen jacht te gaan toch altijd even kijken in de spiegel, met mijn enorme billen met mijn handen ver uit elkaar getrokken om toch zeker te weten hoe het down there er uit ziet, het moet ook niet te veel poep zijn natuurlijk, meiden moeten het toch echt hebben van wat…Je ne sais qua… Ik bukte een keek naar wat er zich tussen mijn grote billen afspeelde. Ik heb dus echt heel veel zwart konthaar tussen mijn reet, en ik ben het dus gewend dat als ik naar mijn poep reet kijk dat er nou eenmaal echt een hele bos reet bush groeit. En het groeit vanaf mijn harige doos dus gewoon even harig door tot ver boven mijn billen. Dus ik zag zoals ik niet anders gewend ben mijn grote, ver buiten mijn billen uitpuilende, recht naar achter verwilderde bos zwart konthaar woest naar buiten steken. En ja, ik had inderdaad een aardig vieze bos reethaar door de ondertussen tussen mijn twee heftig grote billen uitgesmeerde kleine, vies nattige drol, nou ja drolletje. Maar het was precies zoals ik het het liefst heb als ik in zo’n status ben: het zachte drolletje was precies klein genoeg om mij het fijne gevoel van stront tussen mijn billen te hebben, maar niet te veel zodat het echt overal zat, ik blijf toch een meisje he? En wij meiden moeten het nou eenmaal niet van overdaad hebben, al zijn de meningen daar wel zeer verschillend over, toch? Hi hi!

Ik ontbeet eerst met een halve fles Cava uit Argentinie en vier vrij grote lijnen speed. Wat ik eigenlijk altijd wel doe als ik op het slechte pad ga hi hi! De speed en Cava deden al snel wat ik zie als het gewenste effect: ik werd er fucking geil en ook lekker pervers van, dit zou wel eens een hele goede, geile dag kunnen worden, ik voelde het aan mijn kut, maar ik gelijk intens aan moest krabben door de muggenbult tussen mijn grote, harige weerwolven punani poes. Het was tijd, want ik stond na nog twee lijnen speed zo strak als Jules Deelder en ik MOET gewoon altijd er perfect bijlopen, meiden dingetje, anyway, zoals gewoonlijk koos ik voor mijn mat zwarte, special bitch edition dr Martens kistjes. En…. Eigenlijk was ik er zo uit… Fuck it, ik dacht ik trek gewoon mijn magisch werkende Lambada jurkje met een best wel korte onderkant, ja net boven mijn knieen vallend. En natuurlijk meisjes technisch heeeeeel belangrijk, eigenlijk van levensbelang: mijn kapsel! Ja! Leer meisjes kennen. Mijn lange en dikke, git zwarte haar deed ik op mijn vaste versier stijl: ik kamde mijn lange zwarte haren net zolang tot ze wederom meiden technisch “Aardig zaten” en legde mijn haar in een heel strakke, hoog op mijn hoofd zittende paardenstaart. Mijn ervaring is dat mannen dat erg geil schijnen te vinden, nou, ik heb nog meer haar ,en op plekken waar je het niet gelijk zou verwachten hi hi! Fuck it… Ik keek voor de laatste keer als final bitch check nog een keer ronddraaiend in de spiegel. Mijn grote billen waren duidelijk zichtbaar in het korte jurkje, maar net niet dat iedereen gelijk mijn meisjes geheim zou zien, meiden moeten toch een vorm van klasse hebben, toch? Ook al hebben ze gewoon omdat ze dat fijn vinden voelen niet afgeveegde poep billen onder hun sliploze jurkje. Schijt toch. Ik pakte mijn rugzak in met speed , een paar flessen wodka, mascara om mijn visage bij te werken…Zeeer belangrijk aspect van een meisjes leven, echt hoor.

Vol in de dure make up, een ook zeer prijzige parfum van Valentino, en een Marlboro gold tussen mijn lippen, ja die in mijn hoofd natuurlijk liep ik de trap af en deed mijn deur op slot. Het was echt een wel heel zeldzaam mooie, en zelf warme dag in februari. Het viel me op dat er in de binnenstad van mijn mooie Middelburg opvallend veel jongeren, zeg scholieren rondliepen. Ik dacht even na en kwam erachter dat het fucking gewoon zaterdag was, duuuu, natuurlijk! Maar ok, mijn door veel speed gedreven geilheid ging nu al in de derde versnelling omdat mijn perverse meiden hersenen op een, zeg maar, “Gewaagd doch ernstig geil” idee waren gekomen. Ik droomde al jaren van dit intristieke idee, maar het was gewoon nog nooit gebeurd, terwijl het eigenlijk in de top drie van nog te scoren, zei het voor mijn idee eigenlijk onmogelijk voor elkaar te krijgen uber geile wensen. Ik was als meisje best laat met mijn eerste seksuele ervaring, en ik ben ernstig bi seksueel, dus het was nou eenmaal zo gegaan dat mijn eerste ervaring dus met een vrouw was. Maar ik heb al sinds ik een wat oudere meid van nu 25 jaar ben altijd al gedroomd, letterlijk, om een keer een jonge jongen, van het liefst zo n 16 jaar, wel legaal natuurlijk, maar dus het liefst een zwaar onervaren jongen van het allerliefst 16 jaar heel rustig en lief te versieren. En oh, mocht dat ooit eens lukken dan zou ik dus het liefst een jongen versieren die nog nooit een meisje met veel schaamhaar en al haar vrouwelijke beharing in het echt gezien heeft zo graag als eerste harige meid van op zijn minst 9 jaar ouder, heel rustig en met veel respect voor hem, mijn behaarde lichaam voor het eerst aan hem zien. En natuurlijk zou ik het enorm fijn vinden als hij onder mijn lieve begeleiding er dus voor het eerst achter komt hoe dus een behaard meisje van 25, 9 jaar ouder er dan wel uit ziet. Ooh, het idee aleen al…

Ik was in deze wel heel mooie en warme winterdag aangekomen in een van mijn beste :”Jacht gebieden”. Genaamd: “Het Bolwerk”. Dat is het grootste park van Middelburg en loop vijf kilometer in een cirkel dwars door het oude centrum van de schone, Zeeuwse hoofdstad. Het park heeft overal chille, en ook veel verborgen plekjes om, eehm: : Dingen met jongens” uit te halen. Er zitten altijd als het mooi weer is, en als de jongeren vrij zijn van school overal groepjes op de bankjes die overal op het grote Bolwerk staan. Ik nam stiekem en snel nog even twee grote lijnen speed en die zorgden ervoor dat mijn geile drift sky high omhoog stuiterde. Ik was geil en pervers genoeg, krapte weer eens aan mijn muggenbult, diep in mijn zwarte oerwoud van schaamhaar gelegen. Als laatste check voelde ik met mijn vingers even tussen mijn grote behaarde bilnaad hoe het er daar nu bij stond. Een oudere man die met zijn hondje aan kwam lopen, wat ik heus wel had gezien, die stopte gewoon van, zeg maar de shock dat hij vermoedelijk voor het eerst in zijn lange, lege leven een meisje van 25 jaar gewoon zonder enige schaamte letterlijk zo n 10 meter van hem vandaan rustig met haar vingers, en met haar bekken naar voren gedrukt om er beter bij te kunnen ongegeneerd en heel serieus tussen haar grote billen, duidelijk bij haar poepgaatje aan het voelen was. Vermoedelijk had de oude man geen enkel idee waarom dat meisje gewoon schaamteloos, zo voor zijn ogen rustig met haar vingers tussen haar billen aan het friemelen was. Ik groette hem heel blij toen hij voorbij liep, maar van de schrik keek hij me aan als een angstige reiger die betrapt is tijdens het grijpen van een beschermde vissoort.

Na zo n vijftien minuten lopen over het schelpen pad dat door heel het grote park liep, zag ik al van verre dat er op een perfect beschut plekje vlak bij de bomen vier jongens zaten te chillen, ze waren ook nog precies in de leeftijd waar ik naar op jacht was. Ik zette mijn meisjes meisje gezicht op, trok mijn zwarte paardenstaart wat strakker, zette mijn borsten “Goed” en voelde aan mijn harige bilnaad dat het goed was; ik ging naar ze toe… Toen het hun duidelijk werd dat ik, een meisje van 25 dus ook echt naar hun toe aan het lopen was hoorde ik ze al zachtjes tegen elkaar zeggen:

“Yo, check die meid daar gasten, wooow, zei is echt kapot lekker! Komt… Ze komt naar ons toe bro!”

“Dag jongens! Eehm, vinden jullie het erg als ik gezellig bij jullie kom zitten? Aaaah? Ik ben maar een meisje hoor, mag ik bij jullie komen? Ik heb Wodka en zo, dus…”

“Jij? Bij ons komen zitten…Met Wodka en zo? Duuuuu…..Echt wel! Kom maar mevrouw, er is plek zat hier op het bankje…Maar. meent u dat?”

“Eeehm, ja?? Waarom niet? Jullie zien er gewoon cool en aardig uit, en ik ben trouwens geen U hoor, noem mij gewoon maar Daphne, ok? Enne, ik ben een meisje van 25, en jullie? Hoe heten jullie jongens?”

“Thijs, en ik ben 17”

“Hoi, ik ben Hans en ook 17, welkom Daphne”

“Heey, Frans en ook 17, welkom Daphne, leuke kleren heb je aan hoor!”

“Hoi hoi Daphne, ik ben Tom en ik ben net 16, welkom bij ons, kom je er bij zitten?”

“Heeeey lieve jongens, hoi, nou Daphne komt lekker bij jullie op het bankje zitten, eehm, jij bent Tom toch? hey niet lullig bedoelt, ik vind jullie geloof ik allemaal wel leuk, maar eehm…Tom, ik geloof dat ik jou wel een schatje vind, 16 jaar he? Nou, ik moet toch kiezen jongens, Tommetje, niet schrikken hoor, maar er komt een meisje van 25 vlak naast je zitten, ok liefje?”

We praatten over van alles en nog wat, en ik gaf de jongens net zo veel Wodka als ze wilden, en dat had op den duur de uitwerking waar ik op zat te wachten. De jongens waren al aardig aangeschoten na een tijdje. En vooral door mij werden de gesprekken toch steeds persoonlijker, en op den duur, na dat vooral de 16 jarige Tom voor het eerst in zijn leven een paar lijnen speed van had gekregen zag ik dat het bij hem toch wel wat had aangericht in zijn gedrag en wat hij ineens allemaal durfde te vertellen en vragen. De andere jongens had ik expres een fles Wodka en wat speed gegeven zodat ik en Tom hopelijk, maar wel zeer mogelijk, dus een beetje samen met zijn tweeen, met de andere jongens er gewoon bij, met rust gelaten zouden worden, wat dus gelukkig ook gebeurde door de wodka en de speed. En al snel lieten ze ons met rust en letten ze niet eens meer op ons. Ik dacht dat het nu toch wel tijd was om te proberen of ik mijn eigenlijk aller grootste droom in werkelijkheid te brengen, dat deed ik zo… En… De 16 jarige Tom deed precies wat ik altijd al had gedroomd:

“Hey lieve Tommetje, en, heb jij nu een vriendinnetje…Of?”

“EEehm, nou Daphne, eigenlijk niet nee, en heb jij een vriend Daphne?”

“Aaw, Tommetje toch! Jij hebt dus helemaal geen vriendin? Maar ik vind je echt een heel lief, en echt ook heel knap jochie hoor! Jij kan echt elk meisje krijgen wat je wilt hoor, serieus he? Enne…Daphne heeft op het moment geen vriend of vriendin hoor…Maar Tommetje, vertel eens aan Daphne, je hebt toch wel al een paar vriendinnetjes gehad? Ik vind je dus echt wel een schatje…dus…”

“Eehm, nou Daphne, ik heb maar een keer een vriendinnetje gehad, maar…eeehm… We hebben alleen maar gezoend… En ik heb haar een keer mogen vingeren, maar dat deed ik niet goed of zo. Maar heb jij echt geen vriend dan Daphne? Eerlijk he? Ik…Ik zou echt alles doen om een meisje als jij… Nou als vriendin te krijgen, serieus hoor, jij bent echt, eehm….ja…Nogal aantrekkelijk, maar ja, wat wil jij met een 16 jarige jongen, dus ja…Maar je bent gewoon zo lief en…leuk…Dus…”

“Aaaw lieverd toch, heeft Tommetje maar een meisje gehad? Maar luister eens naar Daphne, ok? Lieverd, ik ben dan wel 9 jaar ouder dan jij, maar serieus Tommy, leeftijd maakt mij echt helemaal niks uit hoor, en dit meen ik echt lieverd: ook al ben jij 16… Hey… Kom eens wat dichter bij Daphne zitten? Ja schatje. Weet je Tommetje? Ik vind je gewoon erg leuk en lief… Hey, ik vraag het maar een keer ok? Tommetje, zou je met Daphne mee naar mijn huis willen gaan? En… Heel misschien…. Kom je? Zeg maar dag tegen je vriendjes, kom je schatje?”

Mijn grootste droom leek een begin te krijgen dat misschien uit zou lopen op….. Ja…. Hi hi! We liepen weg van het bankje en verlieten het grote park. Tom keek echt alsof hij in een droom zat, hij kreeg zelfs een grote rode kop toen ik uit het niets zijn hand vastpakte. We liepen rechtstreeks naar mijn appartement en ik deed de deur open en liet hem voor mij omhoog de trap op lopen. Toen we in mijn appartement waren zette ik mijn tas en mijn kisten bij de deur en zei tegen Tom dat hij alvast lekker op mijn grote bank mocht gaan zitten. Ik ging even wat Wodka voor ons samen halen. Terwijl ik in de keuken bezig was voelde ik dat ik toch nu wel erg nodig moest poepen, maar ik dacht daar nog even mee te wachten, om Tom eerst op zijn gemak te brengen, en mijn eerste move heel voorzichtig en lief te maken, misschien was hij er nog helemaal niet klaar voor… Dat bleek toch heel anders te zijn…Ik kwam terug met een fles Wodka en twee glaasjes. We dronken er een paar tot dat Tom zich duidelijk en eindelijk helemaal op zijn gemak voelde, ik zag het aan hem, en merkte het aan zijn gedrag wat heel anders, en veel stoerder, maar toch oh zo schattig was geworden. We begonnen langzaam allebei toch wel door te hebben dat er wat ongelofelijks in de lucht hing…

“Hey liefje, een meisje maar? En zo n knap jochie? Nou, ik zou het wel weten …Tommetje…. Eehm, hey, ik vind je dus echt leuk…snap je me?”

“Eeehm, ja Daphne?? Maar ik ben 16 en jij al een grote meid van 25, ik bedoel… Maar ik vind je dus ook heeeeeel leuk…he? Maar ik…”

“Tommetje, wat vindt jij er van, eehm, wat vindt jij er van als een meisje dus schaamhaar heeft? Of meer zeg maar? Of vindt je dat, ja…”

“Een meisje met schaamhaar?? Een behaarde poes bedoel je? Nou dat heb ik nog nooit gezien hoor, meisjes zijn toch allemaal kaal op hun poesje? Ik heb geen idee Daphne, maar ik…”

“Aaw schatje toch, nou luister lieverd: ik ben een meisje van 25 he? En meisjes van 25 hebben allemaal, net als alle jongens van 25 gewoon ook schaamhaar op hun kut, snap je? En meisjes hebben op nog veel meer plekken gewoon haar groeien hoor, alleen de meeste scheren het weg, maar ik dus niet …Tommetje, vindt je dat eehm, vies, of lelijk, of wat?”

“Daphne… Heb jij echt schaamhaar ja? Op je poes? Hoeveel dan? En hoe ziet dat er dan wel niet uit? ik bedoel, meisjes hebben toch bijna geen haar op hun lichaam? Maar jij wel dan? Woow, echt? Maar ik weet dus echt niet wat ik me daar bij voor moet stellen hoor… En ook op andere plekken? Echt? Nou maak je me wel erg benieuwd…Oh! Sorry…Ik…”

“Heey schatje, Tommetje…Ok… Ik vind je zo leuk, echt…Dus ik ga je wat ervaring geven en je voor het eerst het blote lichaam van een 25 jarig meisje…Dat wil jij wel he? Kom, ik ben zo terug, kleed jij je maar helemaal uit, als je dat echt ook zelf wil he? Geen stress mattie, als ik terug kom …hmmm… Ik ga je…. Zie je zo,ok?”

Toen ik terug kwam en meer speed had meegenomen wist ik echt niet wat ik zag, mijn droom was begonnen… Daar stond Tommetje geheel in zijn blootje een beetje beschaamd en onzeker naar mij te kijken. Ik zei dat hij er prachtig uit zag, hij hoefde zich echt niet te schamen voor zijn lichaam, zo stelde ik hem gerust, en na een paar lijnen speed bereidde ik hem voor om zich klaar te maken om dus voor het eerst een echte meid van 25, dus 9 jaar ouder helemaal in haar blote kut te zien. Hij vroeg waarom ik mijn poes een kut noemde, ik moest lachen en legde uit dat meisjes van 25 echt gewoon een flinke bos schaamhaar hebben, en dat is geen poesje meer, nee een meid van mijn leeftijd met een flink behaarde bos heeft dus een kut. Tommetje keek me niet helemaal zeker aan, dus ik zei dat hij lekker op de bank moest gaan zitten, en enkel maar naar Daphne moest kijken… Nu zou Tommetje voor het eerst een jonge vrouw in haar blootje zien, en zoals een meid van 25 er puur natuur, dus totaal nergens geschoren dus echt hoort uit te zien. Ik vroeg of hij er klaar voor was, hij knikte dus ik ging vlak voor hem staan, gaf hem een knipoog en begon met het laten zien van mijn behaarde lichaam.

Net voordat ik begon zei ik tegen hem dat hij misschien wel eens zou kunnen schrikken, of even niet weten wat hij nou voor zich zag. Ik stelde hem gerust door te zeggen dat het ok was, hij mocht gewoon zeggen wat hij er van vond als ik zo mijn grote meiden lichaam voor het eerst aan hem naakt zou laten zien. Ik zei als laatste dat ik hem mijn lijf rustig, beetje bij beetje zou laten zien, en ik zei ook nog dat hij zeker wel zou schrikken van hoe ik er dus als meisje met…eeehm…Een hele grote zwarte bos schaamhaar, en meer uit zag. Was hij er klaar voor? Tommetje knikte en zijn ogen werden zo groot als borden. Ik legde hem uit dat meisjes van 25 als ik dus ook best wat haar onder hun oksels hebben, ja echt zei ik toen hij al raar naar me keek. Ik zei dat hij nu voor het eerst zou zien hoe grote meiden er uit zien als ze, net als ik ten eerste hun oksels nooit scheren. Ik trok de rits van mijn jurkje naar beneden en stroopte mijn jurkje naar beneden tot boven mijn grote borsten. Ik deed mijn armen omhoog en voor het eerst in Tommetje zijn leven zag hij met grote ogen ineens toen ik mijn armen omhoog deed dat een meisje dus weldegelijk, net als gewoon een man blijkbaar, in mijn geval dus echt aan allebei mijn oksels echt twee grote, zwarte, gekrulde en samengeklitte , grote bossen haar had zitten. Tom wist echt niet wat hij zag! Hij staarde een tijdje naar mijn behaarde oksels, en vroeg na een tijdje of ik dus overal waar dan ook net zo harig was? Ik lachte en zei dat hij nog veel over echte, puur natuur meisjes moest leren…Of hij klaar was voor de tweede stap? Hij knikte, nog steeds onder de indruk van enkel maar mijn harige, onverzorgde okselhaar hi hi! Ik liet mijn jurkje zakken tot mijn meisjes buikje en liet hem mijn cup D borsten zien… Tommy werd weer niet goed en ik moest er wel om lachen, ik zei dat deze vast groter waren dan zijn enige vriendinnetje? Oh ja! Nou werd Tommetje een stuk stoerder en zei uit zich zelf of hij nu echt voor het eerst een echte grote meiden kut…Met schaamhaar erop mocht zien? Ik knikte en bereidde hem vast voor om dat hij nu toch wel zou gaan schrikken van wat hij dus nog nooit eerder gezien had… Ik zei dat hij zich moest voorbereiden op eeehm, nou, een echt hele grote, zwart behaarde kut… Daar ging ik. Langzaam trok ik mijn jurkje via mijn meisjes buikje naar beneden en schopte hem uit, waarna ik dus als eerste jonge, behaarde vrouw helemaal naakt voor hem stond… Tommy was compleet stil gevallen en wist duidelijk echt niet wat hij zag, hij reageerde:

” Wooooooow….HEmmmmmmm…Daphne…Echt??? Wat heb jij een fucking behaarde poes.. sorry: kut zeg! Sooooo…. Je hele poes is gewoon heeeeelemaaal , ja, overgroeid met zooo veel zwart , dik en, ja sorry best vies schaamhaar! Dit had ik nooit verwacht hoor, wat een bos Daphne!”

“Hi Hi! Ik heb er dus meer dan zes jaar ook echt helemaal niks noppes aan gedaan, harig he? Ik ben er trots op hoor, zo hoort een echte meid er dus uit te zien, lekkere bos kut haar he tommy boy hi hi!”

“Eehm, Daphne, eerlijk he? Jou kut met al dat schaamhaar, het is fucking ook nog zwart, er zitten allemaal klitten, dikke krullen en samengeklitte kutharen allemaal rommelig door elkaar, sorry maar het ziet er echt heel onverzorgd uit…Maar het is wel fucking vet om je kut voor het eerst te mogen zien, poe! Wel even wennen Daphne, zo n fucking , sorry, maar onverzorgde, best vieze behaarde kut, jezus meisje toch! Maar het is toch wel erg… ja… ik vind het wel…eehm, ja geil hoor, echt Daphne, woow!”

“Lieverd, als je wilt mag je mijn behaarde punani kut serieus helemaal betasten en er aan friemelen…En…Als jij daar tenminste klaar voor bent, nou Tommy boy, jij mag serieus mijn harige vagina echt met je pik voor het eerst in je leven echt neuken…Echt lieverd, je hoort het goed, neuk mijn harige kut maar schat, en mijn kut is echt niet vies hoor, het is gewoon heel veel haar, maar ik was me…”

En zo kwam het er van dat mijn droom uit kwam, en Tommy voor het eerst een echte jonge vrouwen kut, met natuurlijk een hele grote, zwarte bos schaamhaar er op bloot had gezien, en natuurlijk geen nee zei toen ik hem vroeg of hij mijn harige poes wilde neuken??? Het was wel een beetje een gestuntel hoor, eerst zat hij met zijn vingers een beetje door mijn bos schaamhaar te friemelen, toen ging hij met zijn gezicht in mijn bush bush jungle kut en deed een poging om me te beffen. Dat ging niet echt goed en het kietelde enkel een beetje bij mn klitje, maar het was ok. Het neuken duurde maar enkele minuten toen kwam hij al extreem klaar en spoot mijn harige bos helemaal vol. Hij werd helemaal gek toen ik mezelf maar even zelf klaar vingerde, dat hat hij nog nooit gezien. En uiteindelijk kwam het er op neer dat we sinds die dag eigenlijk elke dag nog seks hebben. Tommy is al aardig gewend aan mijn behaarde kut, en mijn oksles, maar hij vindt het echt wel vies dat ik nogal veel konthaar heb, en ik moet mijn billen echt wel afvegen als ik wat met hem doe… Dat doe ik natuurlijk niet, en daar went hij ook maar aan hi hi. Dit zal natuurlijk niet eeuwig duren, maar het is nog steeds elke dag dat hij na school aan belt en we dan hete, steeds hetere seks hebben, maar hij begint mijn behaarde kut steeds normaler te vinden, wel onverzorgd, maar…Boeije! Bedankt voor het lezen xxx Daphne

Einde

Loading

1 reactie

  1. ik zal die harige kut van jouw wel willen likken.
    ben zestien jaar


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *