1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (30 stemmen, gem. 4,83 van 5)

HARIGE DAPHNES RETURN NU 24 JAAR \ FAN EXCLUSIEVE

Hariger dan ooit ~ Vrijgezeller dan ooit

Hoi lieve jongens en stoere mannen, mijn eigen Fans…Jullie Harige Daphne is terug! Er is in mijn vage leventje echt wel veel gebeurd, op meerdere vlakken… uiteraard hi hi hi! Speciaal voor jullie plaats ik na een lange tijd weer een , zoals niet anders waargebeurd, zeg…Gewoon geen gelul maar de harige Daphne waarheid. Veel lees plezier mannen! XXX Harige Daphne 24.

DEEL I Daphne´s 24 jarige behaarde meiden lichaam compleet en ongeschoren verteld

Ja mannen, De Daphne is terug, ik ben nu een meisje van al 24 jaar, en ik dacht dat het nu ik ook nog eens vrijgezel ben…Ja, het is uit met mijn nu ex lover Rachel…Zonder ruzie of erger hoor, ze werd gewoon helemaal gek van mijn doen en laten hi hi hi! We zien elkaar niet meer, want Rachel heeft het er gewoon heel moeilijk mee om mij te zien, zonder aan mijn behaarde poes, nou, zeg maar `Zwart Oerwoud` te willen zitten of enkel maar bekijken. Dus lieve mannen…Harige Daphne is dus Suuuuper vrijgezel! Rachel heeft het grote Heerenhuisch verkocht , en mij daar een gedeelte van gegeven in de vorm van een veel kleiner, maar mega tof huis dat ook in het oude centrum van Middelburg staat. Ik heb het dus voor elkaar. Geld is geen probleem, ik heb onverwacht een best ruime erfenis ontvangen, dus werken…Fuck that hi hi! Heb wel wat beters te doen. Me harige punani vingeren en Speed snuiven…Met de bekende geile effecten. Hey mannen, ik ben dus wel qua mijn meiden uiterlijk (Altijd nog dat Meisjes meisje, en lekker mollig. En trotser dan ooit op mijn nu echt wel flink behaarde kut en mijn andere behaarde meisjes plekjes. Ja, ik ben nu trotser dan ooit, dit is hoe een jonge meid er dus ECHT hoort uit te zien, ik vertel jullie alles over mijn uiterlijk…en…Hi hi hi!

Jullie weten nog wel ongeveer hoe dit harige meisje er uit ZAG-…Nou, luister naar dit:
Ik heb dus nog steeds git zwart en lekker dik haar enkel in een ander kapsel… Het is natuurlijk ook nogal gegroeid, ik heb nu altijd mijn zwarte haren strak naar achteren getrokken, met zo´n hoge, strakke en best lange zwarte staart, met natuurlijk zo´n zwart elastiekje. Het schijnt er nogal geil uit te zien voor veel mannen als ik bezig ben om mijn haren goed te krijgen, en dan mijn elastiekje erin leg, alleen zoals meisjes dat kunnen. Maar boejen!
Ik ben natuurlijk nog steeds best kort en nog steeds een lekker stevige meid.-En ja, mijn vrouwelijke rondingen en vormen zijn nog een tikkeltje duidelijker en nog Echt vrouwelijker…Dus, voor de duidelijkheid: Mijn borsten hebben nog steeds een cup 75D of iets groter, maakt niet uit…M´n borsten zijn gewoon stoer en ik ben er ook erg trots op. Het enige wat ik wel scheer nu zijn mijn benen, dat vond ik dus zelf niet echt mooi hoor, maar wees niet bang, haar genoeg aan en op mij hi hi! Ik heb dus het rijk alleen in mijn Eigen gezellige woning. Ik heb sinds kort de tijd van mijn leven, lekker hele dagen Speed snuiven, rare shit uithalen, en zoals altijd al…Lekker mijn behaarde lichaam flashen…Dat blijft een van mijn dingen die ik onwijs prettig vind om te doen. Ik ben namelijk echt zo blij en nog trotser dat mijn schaamhaar, en de andere harige meiden plekjes dus al die jaren gewoon doorgewoekerd zijn, ik ben nu echt zoals de lieve heer een meisje heeft bedoeld, ja echt een trots behaard meisje, en single…

Rachel was nog geen dag uit mijn leven, en ik woonde net weer lekker alleen…Toen begon het aardig al tussen mijn benen te kietelen en nattig te worden. Harige daphne had haar vrijheid goed geroken…Speed, een leuke, oudere man, en vermoedelijk ging ik ook weer eens mijn behaarde vagina op het naaktstrand laten zien…Heerlijk, en poepen he, ik geniet nog steeds even veel van, ja hoor, ook nog steeds gewoon openbaar, heerlijk lekker vies poepen, das een blijvertje. Ik heb wel een verbetering, zeg maar een ontdekking dat ik het heel fijn vind om zonder dat iemand het gelijk ziet of weet, gewoon soms mijn vieze harige billen helemaal niet af tevegen en dan zonder slipje, in een kort jurkje of rokje met mijn vieze billen waar ik gewoon vaak best veel poep tussen heb laten zitten heerlijk tussen de mensen in de stad ga lopen, echt geil als een man of jongen dan er achter komt als ik expres diep buk…Dat, dat dat meisje zichtbaar stront tussen haar grote reet heeft zitten,iiiiii! Dat doet een meisje toch niet!! Oh nee, echt niet, hi hi hi!

DEEL 2 DAPHNES 1E SINGLE ERVARING, DAPHNE WIL EEN OUDERE MAN…XXX

DE TWEEDE DAG ALS SINGLE. ik werd langzaam wakker in mijn hele nieuwe leef omgeving en liet alles langzaam in mijn hoofd opstarten. Eigenlijk was ik heerlijk aan het dromen over een van mijn lievelings acties…Een oudere man versieren…En dan Heeeelemaal gek maken hi hi hi! Mannen van me, jullie weten dat Daphne het erg fijn vindt om eigenlijk zo veel mogelijk in mijn blote harige bush rond te lopen, ja, nog steeds exhibitionistisch hoor! Het is gewoon stoer vind ik om mijn blote behaarde meisjes lichaam, dat toch echt iets is waar ik mega trots op ben, en dan ook heel graag aan iedereen laat zien. Helemaal niks verkeerds aan toch, een meisje mag toch ook trots zijn dat ze ubervrouwelijk en gewoon kapot stuk mooi is zoals ze is met al dat zwarte, dikke haar overal.
Ik rookte twee Marlboro Gold sigaretten in mijn bed en stapte, geheel in m’n blote kut natuurlijk er uit. Dat er weer eens ramen van de buren, aan twee kanten zo mijn gehele huis in konden kijken, terwijl ik daar naakt een beetje rond loop vond ik juist heerlijk, kijk maar naar mijn trotse meiden lijf, mijn mollige harige lichaam, graag zelfs hi hi!

Ik eet nooit in de morgen, ook niet in de middag, daar is Speed toch voor, zeg nou zelf heren. Dus, nog voor ik nog maar een beetje nagedacht had over wat ik deze dag zou gaan ondernemen…Sowieso was mijn plan een oudere, liefst veel oudere man te versieren, hoe en wat kwam vanzelf wel na mijn eerste drie lijnen Pep. Natuurlijk, Jules Deelder…De Speed was deze batch fucking goed zeg, dus al snel sloeg het poeder op mn harige prutje. Geil dus. Ja, ik ben me er eentje. Maar goed…Gelukkig voelde ik aan mijn meisjes buikje dat er een enorme grote drol aan zat te komen. Dus, naar de koelkast, een groot glas Rose, de sterkste die ik kon vinden, ja, je moet well wat voelen hoor. Ik liep met veel druk op m’n poepgaatje naar de wc toe en ging goed zitten om heerlijk te gaan poepen. Ik zat lekker op de pot met mijn hele grote reet en genoot van het fijne gevoel van een drol die een beetje van uit mijn poepgaatje stak, questie van in, en uit manoeuvreren hi hi! Toen hij eindelijk langzaam uit mijn bruine ster gleed voelde ik al dat het een erg natte, zachte hoop stront was dat er tussen mijn grote billen en door al mijn konthaar naar buiten werkte. Toen had ik dus stap een van mijn Master plan gereet, ja reet. Ik ging mijn vieze kont gewoon helemaal niet afvegen vandaag..Dus geen slipje natuurlijk. En zo fantaseerde ik langzaam een plan om mn prooi, een veel oudere man te versieren, en helemaal van Harige Daphne te laten genieten, oh, het eerste teken van een geil plan…Mijn schaamhaar dat al nat aan het worden is, dat zijn altijd de beste plannen.

Ik had de hele grote spiegel van Rachel, eeehm…mee geript, want het is natuurlijk van grote essentie dat ik mijn jonge vrouwtjes lijf helemaal kan bekijken in mn naakie. Ik sta ook wel eens voor de spiegel en dan kijk ik naar me zelf terwijl ik teder met mijn schaamhaar speel en kroel, ja, mogen meisjes ook gewoon geil zijn, ja toch.
Ik liep er naar toe en draaide me eerst om en bukte om te kijken hoe mijn grote billen, die ik ook even uit elkaar trok er werkelijk uitzagen. Nou, dat was wel ok hoor, misschien wat smeriger dan normaal, maar ik was weer single…Dus wat meer poep tussen mn konthaar en billen moest kunnen. Ik draaide me weer om om eens goed te bekijken hoe ik er nu deze ochtend wel niet uitzag naakt. Ik zag dat het goed was, ja, nu ik 24 ben, ben ik natuurlijk wel een meisje dat 5 jaar enkel haar benen geschoren heeft, derest Zeeeker niet hoor! Dus lieve mannen en jongens, jullie vermoeden toch wel dat ik nu echt wel een heel behaard meisje ben geworden, het is werkelijk een zwart oerwoud geworden, hariger dan ik ooit had gedacht te worden. Oooh, ik ben zo trots op mijn harige kut en alle andere harige plekjes, echt hoor. Fuck al die kale dozen,Haar! Ik wil gewoon een behaard meisje blijven, voor altijd! Ik werd nu nog natter, ja sorry, maar ik geil gewoon op mijn eigen behaarde lichaam, mag toch wel zeker!

Ik keek even onder mijn armen, en vergeleken met toen ik 20, 21 was groeien er nu echt hele zwarte, dikke en door mijn vrouwtjeszweet samengeklitte okselharen. In de lengte is het bij mij zo´n 20 cm een en al zwart haar,en lang ook, zeker 12 cm lang nu. Ik heb heel duidelijk best wat zwarte krullerige haren op mijn tepelhoven groeien, rond mijn grote tepels. Laat ik gewoon zitten, en ik lat het ook graag expres zien om te shockeren, en daar ben ik een meesteres in hi hi! Ook heb ik zwart haar rond mijn navel, en een strook dikke haren die naar mijn beboste jungle onder mijn slip loopt. Laat ik nu al 5 jaar verwilderen zoals de natuur het bedoeld heeft. Maar wat ik echt als mijn Piece de resistance zie is toch echt wel hoe mijn vagina en mijn vulva er uit zien, als mijn vulva al te zien is door al dat dikke haar daar. Nu is niet alleen mijn gehele kut onzichtbaar door mijn meisjes schaamhaar, en heb ik nu een enorme ontplofte bush bush beaver in de vorm van een grote ronde woeste, compleet dichtgegroeide
rommelige en natuurlijk zwaar onverzorgde vacht van heel veel git zwart schaamhaar. Zeg maar dat ik op en over en zelfs ver er naast en overal om mn kut heen een dikke dichtgegroeide cirkel van zwart kuthaar heb, Het is echt een enorm rondvormig behaard Oerwoud, jullie zouden mij nu eens in mn blootje zien hi hi! Nee, ik was op zoek naar 1 oudere man, geen groepsseks, dat is niet mijn ding.

Tijd voor mijn outfit, en het ontbreken daar van, ik had ondertussen een heel plan wat zeker wel ging lukken, kom op, ik ben gewoon een heel mooi meisje, ik krijg alle mannen in bed, hoe behaard ik ook ben, daar zeuren ze eigenlijk nooit over, tja, ze kennen mij al jaren nu als een mega behaarde meid, en dat wil ik juist.
Dus, geen slipje, en mijn billen gewoon vies en onaf geveegd, een bijna Tutu jurkje daarboven, wel wat slap en naar beneden hangend natuurlijk. Niet te vergeten mijn zwarte dr martens er onder met rode veters, ja wat wil dat zeggen…Ik heb echt brede heupen en heel stevige dijen waar ik ook zooo trots op ben, zooo vrouwelijken stoer. Dus ik besloot om mijn meisjes buikje bloot en goed zichtbaar te laten. Ja, natuurlijk met mijn treasure trail, mn harige paadje gewoon duidelijk zichtbaar. Ik ben zo´n meisje dat graag haar borsten laat zien, ja niet meteen bloot, nee, met een zwarte push up bh die mn cup 75D super samen perssen en omhoog duwen, geheid succes hi hi!
Het was compleet…Ja!…Dit zou het worden, enkel een heel kort rokje en mn bh met een kort tanktopje dat genoeg van mn borsten liet zien eroverheen…Klaar! Nu mijn lange zwarte haren in mijn stoere strakke staart, elastiekje erin friemelen, ja, meidendingetje. Het was helemaal af zo, ik kon gaan bedenken wat waar en hoe, er was werk aan de winkel.

Ik liep in mn outfit voor mijn prooi jacht de trap af naar mn spiegel en nam drie vrij grote lijnen Speed…Zoooo! Dat gaf inspiratie! Ik ging lekker in mijn oude zetel zitten met een limonade glas Wodka, dat geeft altijd inspiratie, zeg maar.

DEEL 3 Op jacht naar een veel oudere man, mn prooi.

Ik liep de deur door en kwakte hem dicht, ik had mn tasje met Speed, peuken, Wodka en nog wat meiden shit in mn hand…Ik was er klaar voor. Ik keek nog een keer even naar hoe mijn reet er uit zag. Ik heb sowieso hele grote billen, mar die staan ook nog echt recht naar achteren, vind ik gewoon heel mooi staan bij een meisje, een lekker stevige, achteruit stekende reet. Het was goed nu en ik begon best al vaag van d drank en de 6 lijnen terror Speed aan mijn geile oudere mannen missie. Het plan was om weer eens naar het grote stadspark van Middelburg, `Het Bolwerk`te gaan, daar zou ik al snel de perfecte plek vinden om me aan oudere mannen die ik wel zag zitten perongeluk expres te `Laten zien`, dat was het probleem niet, wel hoe snel ik een man zou kunnen verleiden met een harig stukje meisjes lijf. Al snel vond ik een vrij groot veldje met kort gras dat tussen twee stukken bos en struikjes lag. Het veld ging wat omhoog, dus ik ging in het midden lekker opvallend zitten, zo dat ik snel kon reageren als ik een leuke kerel zag aan komen lopen, nou die zou het snel doorhebben zo zonder mijn slipje hi hi!

Na een minuut of 20 zag ik al een hele lieve, veel oudere man rustig aan komen lopen met een klein hondje. Nu was het tijd om toe te slaan. Ik stak een Marlboro Gold aan en keek opvallend genoeg dt hij het al snel door had naar hem. Ik zwaaide met een heel lieve meisjes glimlach naar hem en riep met mn lieve stemmetje hallo, en hoe het met de man ging. Ik had al gezien dat hij me duidelijk erg interessant vond, dus daar speelde ik mooi op in door hem via zijn hondje te lokken. Ik vroeg zogenaamd of er niks aan het gebeuren was hoe het hondje heette en vroeg hem heel lief of hij even naar mij toe wilde komen…Zoooo´n lief hondje!Koooom! Aaaah!
De in dit geval een man van zeker 58 jaar of zo stond al snel voor mijn wat uit elkaar op het gras liggende benen en mijn net genoeg nog bedekkende dikke dijbenen. Toen greep het universum geilheid technisch gezien even in….
Het hondje rook natuurlijk gelijk dat er poep tussen mijn billen en mn konthaar zat! Toen ging het snel…Het hondje dook steeds dieper tussen mijn benen, hij was niet tegen te houden hi hi! Ik maakte er een grapje van, want ik hoefde mn vieze reet en poepgaatje nog niet in te zetten., de leuke oude en lieve kerel stond gebiologeerd naar mijn beharing die vanuit mijn rokje omhoog groeide tot mn navel, die ook harig was. Ik werd al nat tussen mijn bush bush beaver jungle. Ik vroeg of hij gezellig wat met me mee wilde drinken en lekker bij mij kwam zitten voor de gezelligheid. Hij heette Sam en was inderdaad 58 jaar. Net wat ik heerlijke mannen vind om lekker op te geilen. Tactisch ging hijnet voor me, schuin voor mn kist in het gras zitten en nam een slok van zijn door mij gegeven glas Wodka. We praten wat priet praat, waar ik uit opmaakte dat zijn vrouw al jaren dood was. Hebbes!

Ik had mijn spel in actie gezet en begon mijn manoeuvres toe te passen. Af en toe keek Sam even snel, maar goed tussen mijn benen, net dat hij zeker wist nu dat ik geen slipje droeg. Na enkele glazen werd Sam al veel vrijer en stelde me een paar rake vragen om de nodige informatie te verkrijgen over hoe en wat…Met mij, of te wel…Kon hij dat mooie, en heel opwindende meisje misschien wel eens proberen te versieren!! Jazeker Sam…
Dus dat zette ik nu in gang, de rollen waren omgedraaid, nu werd ik toch echt door een lieve oudere man versierd, echt, ik vond het zooo geil, nu al. Na nog wat tijd praten hield hij het niet meer en begon me ook Echt te versieren, hi hi! Fantastisch! Hij begon…

`Heey Daphne, mag ik zeggen dat ik je een wel heel mooi meisje vind! Ja echt meisje, vroeger,oeeeeew meisje dan was je van mij!`

`Aaaaaw, echt waar! Mmmmmm, maar misschien maak je nu nog steeds een kans…Sam…Toch…of…

` `Werkelijk, dat meen je niet meisje, ik ben toch veel te oud voor zo mooie meid van begin 20, nee…of….`

Mijn antwoord zou als een bom in slaan, maar een zonder woorden…Ineens deed ik mijn stevige dijbenen omhoog, en dat trok mijn jurkje een heel eind mee omhoog. Ik zag aan Sam dat het dus serieus was nu…Hij kon zijn lust niet verbergen en zei gewoon letterlijk tegen me…

`Mooi meisje, jij bent toch nog zo jong, ik bedoel dat je echt wel alles van de mode enzo weet, toch~?
Ìk bedoel eigenlijk, de meisjes van tegenwoordig scheren toch al hun schaamhaar en al het andere weg? Want ik zie dat jij , nou, lichtelijk gezegd niet echt pas geleden nog wat aan je schaamhaar, en al datzwarte haar op je buik?
hebt `Gedaan`zeg maar? Voor mij is het juist zeer opwindend om zo n jong en super mooi meisje eindelijk eens met gewoon een behaarde kut te zien zitten, meisje je weet niet wat ik met je wil doen, maar j…`

`Aaaaw lieve Sam, lief van je. Nee, ik scheer me inderdaad nergens hoor, ik vind dat een meisje toch ook gewoon behaard mag zijn al zij dat wil? Ik ben er ook gewoon heel trots op om een harig meisje te zijn. Kijk maar eens Sam, hier onder mijn ju…

´ `Daphne, wat doe je nou!! Mag ik ECHT een keer wat van je behaarde kut zien, meen je dat ec…`

Ik liet Sam niet uitspreken en deed gelijk mijn dijbenen ver uit elkaar en trok snel heel mijn jurkje omhoog zodat echt mijn gehele zwarte oerwoud in een klap totaal voor sam te zien was, en van dichtbij want hij was al veel dichter bij gekomen . Even was hij verbaasd, heel verbaast en heel opgewonden, dat was een inkopper…

`Kijk lieve Sam, daarom scheer ik niks, dit behaarde oerwoud is toch heel mooi bij een meisje als ik? Kijk maar Sam, ik ben dus ook best wel heel harig, zie je mijn schaamhaar, mooi zwart he, enne…`

`Daphne, ik kan me niet meer inhouden, sorry, ik wil je nu!

` DEEL 4 Volledige, behaarde, poep overgave aan Sam.

Ik liet me helemaal in volle overgave op mijn rug vallen en deed mijn bh gelijk uit. Ik knoopte snel daarna mn jurkje los en gooide het naast me, daar lag ik geheel naakt in mijn volle behaarde meisjes lichaam…Kom maar lieve sam, verwen me…En ik vind het heel fijn als je mijn poepgaatje verwend,aawwwwww, Sam, verwen me nu!

`Oooow, meisje toch! Wat heb JIJ een gigantisch behaarde kut zeg, aaaah, mag ik aan je zitten alsjeblieft??
Ik heb werkelijk nog nooit een vagina van een jong meisje als jij bent gezien hoor, echt wat een ook nog zwart, onverzorgd oerwoud meisje,grrrrr, ik pak je!! Zooooo, je bent Echt harig he? Zoooo opwindend zeg!`

Zijn vingers onderzochten mijn hele behaarde gebied romd mijn vagina, hij was echt verbijsterd en mega geil tegelijk. Met veel passie begon hij met zijn vingers in mijn smerige reet en tussen mn zwart behaarde billen te friemelen…Tot hij in de gaten kreeg dat mijn reet dus echt niet zo fris was, hij zij tegen me…

`Daphne? ER zit geloof ik nog wat poep tussen je billen, en…Eeehm egenlijk tussen heel je harige billen, veeg jij je billen soms gewoon niet af? Toch wel geil hoor, zo n mooie meid die gewoon niet afgeveegde billen heeft, ongeloofelijk meisje…`

Ik was met behulp van Sam en mijn eigen vingers al 3 keer gierend klaargekomen, nu was het aan Sam. Snel deed hij zijn lul uit zijn broek en stak de stijve paal in een keer in mijn poepgaatje,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Aaaaaaw, jaaaaa…Sammmmmm. Hij kreeg bijna een beroerte en kwam al binnen 4 minuten gierend klaar en spoot zich helemaal leeg in mn zwarte bos schaamhaar.

We hebben nog lang gewoon op elkaar gelegen, bijkomen, nagenieten…En Sam met zijn vingers heel lang lekker door mijn grote behaarde kut te laten strelen en friemelen. Het was een mooie dag die middag…

7/1/2023/1a Hairige Daphne24

Loading

6 reacties

  1. Heerlijk verhaal.5.sterren. Graag nog meer van zulks, ik vind super heil zo n meisje als jou.lekker zwarte bos haar op je kut.zooo heil!!

  2. Harige Daphne!!! Wat super dat jij meisje weer terug bent. Ik vind je verhalen echt zooo geil!! Ga je weer verhalen plaatsten lieverd?? Ik ben eccht een fan van je hoor, hoe jij zo eerlijk en schattig eerlijk beschrijft hoe je behaarde kut er uit ziet, je poepverhalen zijn ook erg fijn om te lezen en ik vind je echt een heel grappig meisje hoor! Echt, soms lach ik hard op. Maar volgens mij ben jij in het echt gewoon een heel stout meisje ha ha! Ben gek op je stoere meid. Oooow, als ik je in het echt kon ontmoeten, Grrrrr. Ga zeker lekker door mooie meid van me…Er zijn nog meer mannen die helemaal geil van je worden….Veel liefs knapperd. XXX Johnny van 25

    • Heey Johnny!! Alles goed met je? Super bedankt voor je echt grote complimenten , echt lieve Johnny: ik ben erg blij om te horen dat een meisje als ik, stiekem heus wel een onzeker hoor. Hi hi, wat jij allemaal tegen mij zegt, hmmm… Nou omdat ik je zo lief vind , en wat je tegen een meisje als ik hier geschreven heb,, ben ik kei blij mee. Heey, zou je het fijn vinden als ik eens een verhaal speciaal voor jou schrijf? lijkt me nog best geil om voor je te doen Johnny. Ja ik ga , ben toch geil van de speed hi hi hi, veel liefs, hey in vind het zo onwijs opwindend dat jij echt gemeend zo op een meisje die sws een behaarde kut heeft. Ik probeer je wel te berijken hier ergens.

  3. Hey Daphne kom vandaag naaktstrand Ritthem. Doe een witte bikini weer aan zodat het haar zichtbaar is. Ik ben er vanaf 12:00

  4. Hey Harige Daphne, weer een super geil en erg grappig verhaal hoor, 10 punten meisje.
    Als je een keer een avontuur met een heel jong meisje meemaakt…Ik lees het echt graag!! Xxx thijs . Ik wacht.rustig op je nieuwste verhaal!!

    • Heey lieve Thijs, hier Harige Daphne. Sorry Thijs voor dat ik je nu pas beantwoord, enne, ik vind het erg fijn en geil dat jij m’n verhalen zo graag leest, top! Jouw zeg maar verzoek is dus pas geleden uitgekomen, dus toen ik je bericht weer voorbij zag komen dacht ik er gelijk aan om speciaal voor jouw mijn laatste waargebeurde verhaal op te schrijven en voor jouw en m’n andere fans hier te plaatsen…Thijs17, speciaal voor jouw! Xxx Daphne(nu een meisje van 25)


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *