1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 3,67 van 5)

Jongstleden was het een zonnige dag toen een vrouwelijke klant de taverne betrad. Ik was onmiddellijk van streek bij het zien van deze mooie slanke dame ik voelde mijn neukstaaf al hard worden in mijn broek, wat een gevoel. Ik wilde onmiddellijk mijn staaf in haar gleuf persen als ik haar rondingen bekeek, verder was er niemand in de zaak waarbij ik nog gemakkelijker heet werd. Mijn staaf bleef maar groeien in mijn broek ik kon het niet meer aan en haalde voorzichtig mijn staaf tevoorschijn en begon mijzelf te rukken. Plots keek ze op en zag zij mij bezig oei oei zei ze goed bezig doe maar lekker kan er best tegen hoor pffff wat was mijn staaf hard. Blijf maar rukken tot u klaar komt. Ik was in shock maar bleef maar verder rukten. Ruk maar sneller zei ze en laat uw broek maar zakken wil wel uw ballen ook zien hoor. Zogezegd zo gedaan ik rukte en mijn ballen sprongen op en neer in mijn balzak eventjes haar uit oog verloren en ze was naar mij gekomen en ging knielen voor mij. Geef mij maar die lekkere staaf duw hem maar diep in mijn mond. Ze begon te kokhalzen in en uit haar mond met mijn staaf ze likte en zoog hard ik was compleet van de kaart duw hem maar terug diep in mijn keel en spuit uw sperma maar, ik slik het wel door. Ze kneed tussendoor hard mijn ballen tot ik spoot in haar mond. Amai zei ze dat is een flinke kerel die lul van u. Deze wil ik wel in mijn kut voelen maar niet vandaag hoor, ik kom wel eens terug. Ze likte mijn staaf schoon en zei afgewerkt, steek hem maar terug in uw broek en uw ballen ook. U hebt een mooie lul zei ze nog en ze vertrok. Ik was voldaan en het was lekker, hoop dat ze nog eens komt.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *