1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (12 stemmen, gem. 3,67 van 5)

Ik stap in de auto onderweg naar de verjaardag van mijn nichtje Marieke..
Na een half uurtje rijden arriveer ik bij haar voor de deur. Als ik aanbel doet ze vrijwel direct open, en komt me stralend tegemoet. Wat leuk dat Je er bent Richard is haar verwelkoming. Ik zoen haar op de wang en geef haar een cadeautje wat ik mee had genomen. In de huiskamer aangekomen zie ik dat haar ouders er ook al zijn en verder wat vriendinnen en nog een oom en tante. Ik doe een rondje felicitaties en neem plaats op de bank waar nog een plekje vrij was. Ze vraagt wat ik wil drinken en een koffie lijkt me een prima begin.. we raken wat aan de praat met z’n allen en de gesprekken gaan van de hak op de tak. Marieke komt naast me op een stoel zitten, en ik raak terwijl de anderen druk met elkaar in gesprek zijn met haar in gesprek over een festival waar ze geweest was. Erg leuk aangezien ik groot liefhebber ben van live muziek wat ze ook weet natuurlijk.
Terwijl we zo samen zitten te kletsen legt ze af en toe tijdens het gesprek haar hand op mijn been en buigt een beetje naar me toe en zegt ik ben blij dat mijn favoriete neef er is… ik kijk haar in de ogen en een lieve glimlach is haar antwoord.. later op de avond als we weer met de rest hebben zitten kletsen gaan de eerste naar huis. En Marieke vraagt terloops aan me of ik nog wel even blijf.. ik zeg natuurlijk, ik zal je straks wel helpen opruimen. Oh das lief van je zegt ze daarop..
Dus wanneer haar ouders als laatste ook op willen stappen vragen ze of ze nog moeten helpen maar Marieke laat gelijk weten dat ik wel even mee opruim. Door het verschil in leeftijd en het feit dat ik familie ben zorgt dat ze daar niks achter zoeken.. Toen iedereen weg was zijn we de tafel op gaan ruimen, de afwas in de machine de andere spullen weer op zijn plek en je kon niet zien dat er een feestje was geweest. Toen we daarmee klaar waren vraagt Marieke om nog een afzakkertje te nemen samen. Ik zei prima gezellig.. maar dan trek ik even iets makkelijks aan hoor. Ik zei ok dan schenk ik vast wat in. Dus even later ploffen we samen op de bank. Marieke heeft een makkelijke broek aangetrokken een soort van joggingstof en een shirtje erop. Allebei een wijntje voor ons .. nou proost dan maar op je 20ste verjaardag zeg ik en we klinken de glazen tegen elkaar.
Echt zo lief dat je wilde helpen opruimen zegt ze daarop ik zeg geen probleem toch ik ben morgen lekker vrij dus ik heb alle tijd. En ik vind het fijn dat je er bent en dat we even tijd samen hebben zegt ze vervolgens. Ik zeg ja inderdaad dat gebeurt niet vaak. Maar wat bedoelde je straks door te zeggen dat ik je favo neef ben vraag ik nonchalant.. nou zegt ze je weet dat wij samen het altijd goed kunnen vinden. Altijd gezellig samen als we elkaar zien en ehmm ik vind je eigenlijk gewoon een lekker ding zegt ze dan plotseling. Oeps zeg ik.. ik ben wel wat jaartjes ouder dan jou. Maakt dat dus niet uit? Nee zegt ze ik vind iets oudere mannen/jongens leuker dan die van mijn leeftijd. Ik weet niet waarom, meer levenservaring of zo denk ik. Ik ben bijna 40 en Marieke dus 20 geworden vandaag. Maar favo in de zin van? vraag ik. Nou zegt ze in vind je gewoon een lekker ding en zou best een avontuurtje met je willen beleven. Ohh ok stamel ik. Maar we zijn familie.. “ja en” is haar reactie, dat proef ik niet hoor hihi..
Ik zeg lachend dat weet je niet want je hebt me nog nooit geproefd.
Nou dat wil ik dan wel een proberen.
En ze komt gelijk daarop naar me toe en zoent me op mijn mond. Hmm niks van te merken. Of.. en weer zoent ze me maar nu voel ik haar tong tegen mijn lippen, ik open mijn mond een klein beetje en haar tong glipt bij mij naar binnen. Ik beantwoord haar zoen en onze tongen worden dikke vriendjes. Wow zegt ze een paar tellen later dat smaakt heerlijk.. Ik moet zeggen dat dat inderdaad lekker was liefie zeg ik. En vervolgens kruipt ze tegen mij aan en doet haar armen om me heen.
Ik vind je echt zó leuk hoor ik haar zeggen. Waarop ik zeg nou jij mag er anders ook wel zijn hoor! Met je mooie lange donkerblonde haar sportief figuur en je altijd vrolijke gezicht. Vind je dat? Ja je weet toch wel dat ik je ook leuk vind gekkie zeg ik. Ehm ja een beetje wel, maar ben ik dan niet te jong, ik zeg wat is leeftijd nou liefje. Je bent echt een schat brengt ze nog snel uit voor dat we weer in een innige tongzoen verstrengeld raken.
Dan stopt ze en zegt mag ik eerlijk zijn, nu we toch al lekker gezoend hebben? Natuurlijk schatje… als ik alleen (zoals altijd) in bed lig denk ik wel eens aan je en dan kan ik het niet laten om mezelf met jou in gedachte lekker te verwennen.. ohh ok stamel ik. Ik had deze eerlijke bekentenis niet verwacht maar das wel spannend zeg ik… hihi ja ik wilde het een keer tegen je zeggen en omdat ik jou volgens mij ook wel opwind zo te zien dacht ik dat dat nu wel kon .. ze doelde op de bobbel die ze zag groeien in mijn broek.. ik zeg ja .. ehm een lekker jonge mooie vrouw die zo’n bekentenis doet laat me niet koud nee. Wat vind je ervan als we ons gewoon eens laten gaan dan? Ehm ik zeg als je dat wilt… duh wat dacht je zelf. Ik ben al aardig opgewonden van je Richard. Ga je mee naar boven dan hier is het best krap op de bank..
Even later neemt ze me bij de hand en lopen we naar haar slaapkamer. Ik ga op de rand van het bed zitten en ze komt voor me staan. Ik zeg lieve Marieke, ik wil dit ook graag maar we doen niks wat jij niet wilt en het lijkt me handig dat dit ons geheim blijft… natuurlijk gekkie is haar reactie.
Dan slaat ze haar armen om me heen en zoent me vol passie en streelt door mijn donkere korte haren. Ik omarm haar ook en streel over haar rug. Ze zucht van geluk. Even later gaan we op bed liggen naast elkaar ik lig een beetje op mijn ellebogen leunend naast haar en kijk haar in de ogen. Ze lacht lief en zegt zo lekker dit samen met jou hier..
Dan trek ik de stoute schoenen aan en wrijf over haar buik omhoog en een randje van haar borsten als ik er langs kom. Hmm hoor ik .. Ik kijk naar haar borsten en zie haar tepels door haar shirt heen hard worden. Dus door die reactie ga ik iets verder en wrijf over haar borst en met mijn vingers wrijf ik over haar tepel. Waardoor ik voel dat ze geen bh aan heeft gedaan met het omkleden.. ze kreunt zachtjes wanneer ik haar tepel tussen mijn vingers neem door de stof van haar shirt heen. Dan komt ze omhoog en trekt haar shirt uit waardoor haar mooie borsten vrij komen en idd geen bh. Zo zegt ze nu kun je er veel beter bij. En ik buig me voorover en lik zachtjes met mijn tong over haar tepel. Dan mijn mond erom heen en met mijn tong speel ik ermee hmmm jij weet tenminste wat lekker is zegt ze. Zo verwen ik tijdje allebei haar borsten. Om vervolgens met mijn hand omlaag te gaan over haar buik. Als ik bij de rand van haar broek kom kijk ik haar aan en ze knikt.. Jaa ga door alsjeblieft..mijn hand gaat onder haar broek en ik glij langzaam door. Dan voel ik dat ze ook geen slipje heeft aangetrokken en kom dus zodoende bij haar -wat me erg opwind- glad geschoren kutje. Ik streel erover en ze kreunt weer. Ik hoor hmmm jaaa lekker.. Ik ga met mijn hand van boven naar beneden over haar kutje en als ik naar boven kom gaat mijn vinger voorzichtig tussen haar lipjes door. Ik voel dat ze behoorlijk opgewonden is.. dus ik zeg schatje wat ben je al lekker nat.. Jaa zegt ze het is zo fijn en lekker wat je doet. Dan ga ik weer tussen haar lipjes met mijn vinger en voel haar klitje waar ik even blijf hangen met mijn vinger. Ik verwen haar knopje en ze kreunt weer. Dan ga ik verzitten en kom aan de onderkant van haar benen zitten beur haar iets op en zo trek ik haar broek baar beneden. Gooi hem achter me op de grond en ze doet haar benen uit elkaar.. ik hervat mijn strelingen. En heel voorzichtig ga ik met mijn vinger iets verder. Omdat Marieke zo nat is, is het geen moeite om mijn vinger naar binnen te schuiven. Eerst een klein stukje en dan verdwijnt mijn hele vinger naar binnen.. ohh jaaa lekkerrr
Klinkt er schor.. nu buig ik me voorover en blijf met een vinger in en uit haar schuiven, en met mijn tong verwen ik haar knopje.. ze siddert als het aanraak met mijn tong…
Maar dan komt ze overeind en kust me weer diep innig met haar tong tegen de mijne.
En drukt mij achterover op bed.
En ze zegt ik wil wel graag zien hoe die bobbel er echt uitziet hihi.
En ze wrijft over mijn kruis en merkt dat daar iets zit wat bevrijd moet worden.
Ze maakt mijn broek los, ik help haar door me iets omhoog te werken en tegelijk met mijn broek trekt ze mijn boxer naar beneden, en gooit die ook achter haar op de grond. Mijn harde erectie springt daardoor fier overeind. Hmmmm zegt ze dat ziet er lekker uit. En ze komt gelijk met haar hand ernaar toe. Sluit haar hand erom heen en begint me zachtjes maar heerlijk af te trekken. Oh wat lekker doe je dat schatje zeg ik.. Waarop ze voorover buigt en een kusje geeft op mijn eikel. Dan likt ze er met haar tong overheen en langs de zijkant helemaal rondom. Om vervolgens weer een kusje erop te geven, maar nu doet ze haar mond open en draait met haar tong even rondjes om mijn eikel en daarna schuift haar mond tergend langzaam over mijn harde paal heen.. ohhhh wat heerlijk breng ik uit.. heel langzaam komt ze weer omhoog en net als mijn harde uit haar mond komt gaat ze weer naar beneden met een zuigbeweging schuift bijna mijn hele paal bij haar in de mond. Als ze zo een tijdje bezig is kom ik al bijna klaar zo lekker is het…
Dus ik vraag haar om overeind te komen en op me te komen zitten zodat we elkaar kunnen verwennen. Zo gezegd komt ze met haar knieën bij mijn hoofd en buigt weer voorover om mijn paal weer in haar mond te laten glijden. En ik kan haar weer lekker verwennen met mijn vingers en tong ze beweegt van voor naar achter en geniet zichtbaar van alles. Ik lik door haar lipjes heen van boven naar onder en schuif een vinger bij haar naar binnen die ik iets krom zodat ik haar g-plekje kan verwennen..
Dan zegt ze plotseling schat wil je alsjeblieft in me komen… en draait gelijk op haar rug naast me. Ik draai me ook om en zit tussen haar omhoog gestoken benen. Ze kijkt me geil aan en zegt ja ik wil je in me voelen. Ik zet mijn natte eikel tegen haar lipjes aan en druk voorzichtig door. Door haar opgewondenheid (en mijn tong) is het zo nat dat mijn paal zonder moeite naar binnen schuift. Eerst een klein stukje dan steeds verder schuif ik naar binnen. Dan weer terug bijna eruit en weer terug. Ohhh jaaa sneller zegt Marieke en ik ga steeds sneller op en neer. Zo lekker dit. Ze kneed ondertussen haar eigen borsten met haar handen en kneed de tepels tussen haar vingers. Wat een geil gezicht Marieke, zeg ik..
Even later draaien we om en ligt ze boven op mij en laat zich over me heen zakken. Nu bepaalt ze zelf het tempo en ze komt met haar gezicht naar beneden en we zoenen nog hartstochtelijker dan voorheen. Ohhh nog even schat dan kom ik.. fluistert ze in mijn oor.. hmmm Jaa ga door liefje. Ik pak haar vast en stoot nu terug omhoog hard naar binnen en na een paar minuten komen we samen heerlijk klaar..
Ongelooflijk wat lekker was dit zegt ze..
Jammer dat ik morgen niet weer jarig ben hi hi.
Maar wat mij betreft blijft dit niet bij één keer hoor liefje zeg ik. Ik vond het fantastisch samen met je zo vreselijk lekker wat je allemaal deed..
Dus we spraken af om vaker af te spreken samen.
Toen we later weer fris gedoucht beneden waren hebben we nog wat gedronken en ben ik na nog een lange heerlijke zoen naar huis gereden.
Ik kan niet wachten tot volgende maand als we weer hebben afgesproken..
Wat er dan gebeurt laat ik jullie weer weten, als jullie het leuk vinden.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *