1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 3,67 van 5)

Dit verhaal is waargebeurd. Ik ben nu 62.

Ik weet nog goed dat ik voor het eerst klaarkwam. Ik ging al vaker naar het strandje waar ik me uitkleedde en speelde en zwom. Ik was die zomer 12 jaar geworden en had best vaak een stijve.

Die dag was er al een man en zijn zoon van 13 denk ik en ze hadden net hun spullen neergelegd waar ik altijd kwam. Ik legde ook mijn handdoek neer en kleedde me helemaal uit.

De man ging ook naakt op zijn rug liggen, ik kon alles goed zien. De jongen ging op zijn dikke buik liggen en gaf zijn vader een zoen. De vader sprak lief tegen hem en streelde zijn billen. Wat ik later pas zag is dat de man een flinke dikke stijve pik had gekregen en die stak nu tussen de billen van de jongen uit. De jongen ging speels heen en weer en steeds ging de stijve pik op en neer tussen de jongensbenen.

Ik keek toe en had een stijve, niet normaal. De man zag dat ik keek en daarom vond ik het niet gek dat ik mezelf ook streelde. Ik zat op mijn knieën vlakbij ze en trok me een beetje af, die dag moest er gewoon iets uit!

Op een gegeven moment begon de man te hijgen en begon sneller te bewegen en niet lang daarna spoot er een hele hoop sperma uit zijn pik tegen de bips van de jongen. Die wachtte daar blijkbaar op, want hij keerde zich meteen om en duwde zijn kontje tegen het gezicht van de man aan en die begon aan de billen te likken, zijn eigen zaad proevend. De jongen deed ook zijn best en zoog op de nog altijd stijve paal van zijn vader.

Zo gingen ze nog even door tot de man een slappe had. De jongen stond op en keek naar me. Hij liep naar me toe en zei; samen doen? Ik stamelde iets van ja, en hij ging op zijn rug voor me liggen. Ik knielde over hem heem en boog voorover, zodat hij mijn pikkie in zijn mond kon nemen. O god, wat was dat zalig. Ik had niet door dat de man achter mij was gekomen en mij ook streelde, hij maakte mijn kontje nat met iets en ging met zijn vinger erlangs. Wat heerlijk was dit, ik wou dat dit nooit meer stopte.

Maar nu werd het toch anders, ik voelde iets kriebelen terwijl ik moest plassen. Ik kon niet stoppen met heen en weer gaan en de jongen lag zichzelf nu af te trekken, terwijl de man aan zijn pik zoog. Opeens kwam het. Met een enorme zucht kwam al mijn spul bij de jongen in zijn mond en bijna vlak daarna kwam hij klaar op zijn buik en tegen mijn rug. Ik stond op en de man nam mijn plaats in en likte de jongen zijn buik schoon.

Ik liep dronken naar de plas en ging me even schoonmaken. Ik was zo duizelig. Eenmaal terug lag de man weer op zijn rug en lag de jongen aan zijn pik te zuigen. Er kwam niets meer uit maar ik kreeg meteen weer een stijve. Ik wilde ook zuigen en dat was goed, maar dan om en om zodat de man mij ook kon zuigen. Dat was effe passen en we gingen zo nog even door tot ik weer dat gevoel kreeg, ik hijgde: het komt het komt, waarop de man sneller ging. De jongen trok zich nu ook af achter mij boven het gezicht van de man. Bijna gelijk kwamen we alle drie klaar, de man op mijn wang, ik in de man zijn mond en de jongen tegen mijn billen.

Ik ben omgerold en in slaap gevallen. Toen ik wakker werd waren ze weg. Ik heb nog even gezwommen en ben naar huis gegaan.

Loading

2 reacties

  1. Geil verhaal zeg, herkenbaar. Ik ben in Denemarken opgegroeid en daar douche je altijd naakt in het zwembad. Een man was daar vaak en sopte zich flink in. Hij had een halve stijve en gluurde altijd opzij. Op een keer had ik ook een halfstijve en eerlijk gezegd verlangde ik ook naar contact. Ik was 14. Hij ging per ongeluk tegen me aan stoten. Ook met zijn hand bij mijn billen. Ik kreeg echt een paal. Omdat het maandag was waren er weinig mensen. Ik heb toen mezelf stukje bij beetje afgetrokken. Hij deed het ook maar wel openlijk. Uiteindelijk trok ik me keihard af en hij voelde bij mijn billen. Ik kwam echt met een enorme kracht klaar. Ik wilde wel meteen weg want ik ben geen homo en was niet meer geil. Het duurde wel heel erg lang voordat mijn pik weer normaal was. Dit was dus soort van mijn eerste keer.

    • Nou lekker hoor die verhalen laat me lekker pijpen door mijn vriendje en we doen het al 25 jaar


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *