1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gem. 5,00 van 5)

Dit verhaal is een vervolg op Eerste ontmoeting met Hem.

Ik stond voor de spiegel en bekeek me zelf eens goed. Ik had me net volledig intiem geschoren en controleerde even of alles ook effectief kaal was. Het was nu precies een week geleden dat ik Hem had ontmoet in de kleedkamer van de club en Hij had me duidelijk vermeld dat Hij me vandaag opnieuw daar verwachtte. Een hele week had ik getwijfeld en het voelde zo fout. Maar om de één of andere reden kon ik er niet aan weerstaan.

Ik was ondertussen aangekomen op de club en wandelde naar de kleedkamer waar ik vorige week schaamteloos werd gebruikt. Met zowel een angstig als een geil gevoel stapte ik binnen. Er was niemand. Ik wist niet zo goed wat te doen en zette me neer op een bankje. Een hele tijd passeerde er en gebeurde er niets. Teleurgesteld wou ik vertrekken maar nog voor ik goed en wel recht stond, hoorde ik voetstappen achter me en grepen twee handen mijn polsen vast. Ruw werd ik met mijn gezicht naar voren tegen de muur geduwd.

“Zo, wou mijn sletje al vertrekken?” hoorde ik opnieuw Zijn stem. “Nee Meester,” antwoordde ik netjes. “Zo mag ik het horen… blijf staan tegen de muur!”. Braaf deed ik wat Hij vroeg. De Meester stapte naar de deur en deed deze net als vorige week weer op slot. Een paar tellen later stond Hij opnieuw achter me. “Zo sletje, leuk dat je hier opnieuw bent, maar door jouw ongehoorzaamheid moet Ik helaas starten met een straf… je staat hier volledig gekleed terwijl Ik je duidelijk had gezegd dat een slet steeds naakt dient te zijn bij z’n Meester.”

“Maar Meester…” wou ik protesteren maar meer kon ik niet uitbrengen want de Meester drukte me nu met Zijn volle gewicht tegen de muur aan. “Niks te maren, slet! Je doet wat ik je beveel!”. De situatie wond Hem duidelijk op want ik voelde Zijn stevige erectie tegen mijn billen aanduwen. Een aantal tellen later zette Hij een stap naar achter en voelde ik hoe met een paar handboeien mijn handen op mijn rug werden vastgemaakt. Daarna hoorde ik wat gerommel achter me maar een paar tellen later stond de Meester weer achter me en pakte Hij me vast bij mijn haren zodat ik mijn hoofd naar achteren moest bewegen.

“Mond open slet!”, volgde het kort maar krachtig. Nog voor ik mijn mond volledig had geopend, kreeg ik een rode bal naar binnen geduwd. Het was een mondgag want de bal werd met twee riemen vastgemaakt rond mijn achterhoofd. Nog voor ik goed en wel besefte wat mijn straf ging zijn, had de Meester me al vastgepakt en me over zijn knie gelegd. Ruw trok de Meester aan mijn broek en boxer zodat mijn billen bloot kwamen te liggen.

Ondertussen wist ik natuurlijk wat er ging volgen en zette ik me schrap voor wat ging volgen. En ja, ik had gelijk: net als vorige week mochten mijn billen kennismaken met Zijn rechterhand. Het begon nog redelijk: Hij sloeg harder dan vorige week maar het was nog wel te verdragen. Na tien tikken veranderde dat echter: ik voelde hoe Hij vlakker begon te slaan en met meer kracht. Na 15 tikken hield ik het niet meer en begon ik te schreeuwen. Uiteraard was er door de mondgag niks hoorbaar. De laatste tik was de pijnlijkste: met volle kracht liet de Meester Zijn rechterhand op mijn linkerbil neerkomen.

Hierna liet Hij me even bekomen. Mijn billen branden en waren volgens mij volledig rood. De Meester duwde me hierna van zich af en ik viel op de grond met mijn billen nog steeds bloot. Terwijl ik weerloos bleef liggen, maakte de Meester de handboeien los en werd ook de mondgag verwijderd. De Meester boog over me en fluisterde in mijn oor: “ik weet dat dit niet prettig voor je was maar ik had je gewaarschuwd. Luister je, dan word je beloond, luister je niet, straf ik je. Je hebt nu twee keuzes. Ofwel kleed je je aan en vertrek je, ofwel gehoorzaam je en kleed je je volledig uit en dan gaan we verder. Neem je tijd om te beslissen.”

Ik lag nog steeds met de billen bloot en een eerste reactie was om mijn broek zo snel mogelijk op te trekken en te vertrekken. Wat bezielde me toch? Maar een bepaald gevoel hield me weer tegen. Ik bleef een tijdje liggen terwijl de Meester zich ondertussen op een bankje had neergezet. Zijn ogen waren opnieuw op mijn kontje gericht.

Het gevoel van pijn aan mijn billen maakte weer plaats voor een gevoel van geilheid. En tegen mijn eerste reactie in ging ik voor de tweede keuze. Ik zette me recht en terwijl mijn broek al half uit was wou ik mijn bloes uitdoen terwijl ik met mijn rug naar hem stond. “Goede keuze sletje maar draai je om! En kijk in mijn ogen terwijl je je uitkleed.”

Ik deed wat Hij vroeg. De man keek recht in mijn ogen en vernederde me hiermee. Ik kleedde me uit en stond al snel volledig naakt voor Hem met een half stijve penis. De Meester stapte nu op me af maar verplichte me om in Zijn ogen te blijven kijken. Hij stond nu voor me en ik moest omhoog kijken. Zijn handen gingen nu naar mijn tepels en begonnen daarmee te spelen. “Staat het sletje graag naakt voor zijn Meester?” vroeg Hij plagerig. Ik antwoordde bevestigend.

“Goed zo, sletje,” lachte Hij nu en zette weer een stap naar achteren. “Laat je Meester eens zien hoe je met jezelf speelt.” Ook dit was weer nieuw voor mij: masturberen terwijl iemand kijkt. Voorzichtig begon ik mezelf af te trekken met een hand terwijl ik mijn ballen masseerde met de andere. Dit deed ik een tijdje maar ik voelde me beschaamd en ik hield me dus sterk in. De Meester reageerde: “hier is precies nog wat werk aan he sletje. Dit zullen we nog wat moeten oefenen, want zulke showtjes ga je met meer overtuiging moeten geven hoor.”

Wat bedoelde Hij daar nu weer mee, vroeg ik me af. Maar veel tijd om na te denken kreeg ik zoals steeds niet. De Meester had Zich ondertussen voor me gezet, pakte mijn handen vast en duwde die in Zijn broek. Meteen voelde ik weer zijn besneden penis die al vrij stevig stond. “Verwen je Meester, sletje!”. Mijn handen deden weer hetzelfde als daarnet maar dan niet met mijn eigen edele delen.

De Meester genoot van mijn handelingen en pakte even later mijn beide billen met Zijn handen vast en kneep hier in. Ik moest echt op mijn tanden bijten want door de tikken van daarnet was alles nog heel gevoelig. Het wond Hem duidelijk op want in mijn handen voelde ik hoe Zijn penis aan het groeien was. En met zijn volgende handeling was dit nog meer het geval: terwijl Hij lichtjes mijn billen uit elkaar trok, bewogen er een aantal vingers richting mijn kontgaatje.

“Wat een heerlijk strak gaatje heb je, sletje. Maar wees gerust: dat maken we wel wat losser alvorens ik je ga nemen.” Een hele week had ik me al afgevraagd of dat ook iets is wat Hij wou. En het horen van deze woorden wonden me echt op. Ik begon Hem harder af te trekken. “Mmm goed zo sletje,” begon Hij nu te kreunen.

Ik trok nu uit alle macht en Hij stond op het punt klaar te komen. Maar alvorens het zo ver kwam, trok Hij mijn handen uit zijn broek en liet Hij Zijn broek en boxer zakken. “Omdraaien!” schreeuwde Hij. Ik ging dadelijk met mijn rug naar Hem toe staan. De Meester begon Zich nu zelf af te trekken en het duurde niet lang alvorens Hij kwam en een flinke lading zaad op mijn onderrug en bilspleet spoot.

Hij kreunde luid en genoot. “Pak je billen vast en trek ze uiteen, slet,” volgde er even later. Zonder aarzelen deed ik weer wat Hij vroeg. De Meester nam het zaad dat op mijn onderrug zat en smeerde daarmee het hele gebied tussen mijn beide billen in. Wat voelde dit zo smerig. Hierna dwong Hij me weer op de knieën en ging Hij voor me staan. “Maak mijn pik schoon slet,” zei Hij toen.

Als een afgetraind slaafje pakte ik Zijn penis die ondertussen nog maar half stijf was vast en begon ik deze met mijn mond schoon te likken. Mijn lippen gingen rond Zijn eikel en al snel was deze weer helemaal schoon. “Je verbaast me echt sletje. Als beloning mag je je nu gaan douchen onder mijn toezicht. Mijn zaad ga je nog vaak genoeg voelen dus je mag ook wel eens schoon vertrekken.”

Ik ging meteen onder de douche staan en terwijl Hij toekeek, waste ik me volledig. De hele tijd stond ik met mijn rug naar Hem toen want zo wou Hij het natuurlijk. Toen ik eenmaal gedaan had, draaide ik me om en zag dat er niemand meer was. Ik zag wel een briefje liggen waar het volgende op stond: “ik verwacht je morgen om 9u ’s avonds in café Buren. Je gaat meteen naar de toiletten en stapt daar in het eerste hokje binnen. Uiteraard kleed je je daar volledig uit en wacht tot iemand twee keer op de deur klopt.”

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *