1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (14 stemmen, gem. 4,50 van 5)

Heerlijk genoot ik van een vrije dag. Prachtig weer was het en ik was alleen thuis. Ik moest nog wel wat dingen doen, maar daar had ik de hele dag de tijd voor, heerlijk..

Ik besloot even lekker te gaan douchen en scheren. Altijd een lekker fijn moment voor mezelf. Mijn hoofd scheren en onder de douche even mijn zak scheren. Lekker alles fris en glad.

Toen ik onder de douche stond hoorde ik de telefoon maar niets in mij deed ook maar iets om de telefoon te pakken. Als het belangrijk is bellen ze wel weer. Toen ik onder de douche vandaan was en net naar de slaapkamer liep hoorde ik weer de telefoon. Hij lag op de kamer dus ik pakte deze op. Ik had niet goed gekeken wie er belde maar zag wel dat het een whattsapp gesprek was. Ik nam aan en hoorde de vrolijke stem van mijn schoonmoeder. Hey is er niemand thuis bij jullie, vroeg ze. Ja zei ik, ik kom echt net onder de douche vandaan. Oh bel ik ongelegen, nee hoor zei ik, maar ik zet je wel even op de speaker zodat ik kan afdrogen. Ze begon was te giechelen.. Haha dus ik bel je gewoon naakt. Nou zei ik, ik weet niet of jij naakt belt, maar ik ben wel naakt. En beiden begonnen we te lachen.

Ik hoorde nu weer de telefoon gaan, ik begreep er niets van, dus nam weer aan. Weer mijn schoonmoeder maar nu zag ik dat ze ging beeld bellen. Ik vroeg haar een beetje verbaasd, wat doe jij?? Nou je neemt zelf op dus je zult het niet zo erg vinden. Ik probeerde nog te zeggen dat ik het niet doorhad wat er gebeurde maar ze barstte al in lachen uit. Ik liet het nu ook gewoon gebeuren. Ik ging rustig door met afdrogen en bleef het gesprek voeren met mijn schoonmoeder. Ik had de telefoon op mijn nachtkastje staan dus ze kon me gewoon zien afdrogen. Het wond mij eigenlijk wel wat op dat zij mij zo kon zien. Mijn schoonmoeder is een slanke vrouw met lange benen en een behoorlijke partij borsten. Haar gezicht staat altijd wel vrolijk waardoor ze een graag gezien koppie heeft.

Ze vroeg ineens redelijk nonchalant, zo weer even lekker geschoren, zie ik. Wat vroeg ik en zag dat ze nerveus begon te worden, je hoofd bedoel ik, zei ze. Oh ja dat klopt, dat ook. Vind je het wat, vroeg ik. Ja het staat je wel goed hoor. En dit? Vroeg ik en liep met mijn glad geschoren zak naar het beeldscherm.. Oh pfff dat is ook wel uhhh mooi of lekker, hoe zeg je dat eigenlijk vroeg ze. Wat jij maar wilt zeggen, zei ik.

Ik zag dat ze niet meer in de woonkamer zat en naar haar slaapkamer was vertrokken. Ik vroeg of ze mij ook iets wilde laten zien. Ze zei dat ze alleen even de was wilde doen en ik zei, dat doe je dan straks maar. Ik wil nu ook wel even wat zien..

Stotterend begon ze te vragen, wat dan? Van mij hoef je toch niets te zien, ik ben je schoonmoeder en niet de jongste meer.. Ik zei dat je mijn schoonmoeder bent is toch fijn en dat je jezelf de jongste niet vindt, boeit mij niets. Je bent toch een mooie meid, dus geen smoesjes nu. Je hebt mij ook gezien.
Ik zag dat ze haar telefoon neerzette en uit beeld verdween, kort daarna kwam ze terug met haar handen voor haar ontblote borsten. Ja dat is al heel wat, nu alleen je handjes even weg halen en dan kan ik het wat beter zien. Langzaam liet ze haar handen zakken, ze vroeg heel verlegen of we niet beter konden stoppen. Maar toch gleden haar handen van haar grote borsten.
Ik zei je gaat zelf door dus dan gaan we ook door toch? Pfff ik weet het niet hoor Peet. Ik zei doe maar rustig, dit is toch even spannend zo tussen jou en mij.

Ik stond op zodat ze kon zien dat het me behoorlijk opwond. Ik liet haar zien hoe hard mijn lul al geworden was. Jezus hoorde ik aan de andere kant. Mijn hemel wat een ding. Dat ben ik niet meer gewend hoor. Vind je het wat vroeg ik? Ja dat ziet er niet verkeerd uit. Kun je daar ook iets mee vroeg ik weer??
Nu begon ze wat los te komen en zei dat het haar wel eens lekker leek, zo’n grote lul om mee te spelen.

Langzaam begon ik met mijn lul te spelen, vlak voor het scherm. Misschien moet je eens laten zien waar ik met deze bij jou moet spelen.. Ze begon onwennig te lachen en zei dat het voor haar iets heel raars was op deze manier. Ik begon nu heel vrij te worden en zei dat ze dan maar eens op een andere vrije dag van mij moest langskomen. Nou Peet, dat kan toch niet. Pfff ik krijg het er warm van man.

Ze ging staan en liet zien dat ze ook langzaam met zichzelf aan het spelen was. Ze was compleet naakt. Ik keek eens goed en zag haar kleine kutje, nat en glimmend. Ze likte haar lippen nat en sloot haar ogen. Mijn God Peet was is dit geil man, ik heb dit nog nooit gedaan maar sta al op springen. Ik hoorde een lange zachte kreun uit haar mond en haar borsten wiebelden op en neer. Ah Peet ik kom klaar.. sjonge jonge wat gebeurt er met me.. Ik zag hoe ze ging liggen en haar benen in de lucht deed en ze zover mogelijk spreidde.. Haar kutje en kontje waren mooi in beeld. Ik zag hoe ze haar borsten in haar handen nam en met één hand bleef ze zichzelf vingeren. Weer hoorde ik haar kreunen, oh Peet ik blijf nu klaarkomen. Ik wil graag je grote lul voelen. Man ik wil graag genomen worden nu. Pfff je zou nu echt alles met me mogen doen wat je wilt.

Ik voelde dat ik ook klaar begon te komen en zei het ook tegen haar. Ze bleef kijken hoe mijn lul het laatste stukje begon te groeien en hoe er dikke stralen sperma uit mijn harde lul vlogen. Oh jongen ik zou zo graag even naar je toe komen om het even live over te doen. Ik voel me echt super geil. Ik wil wel even flink genomen worden door je peet. Kom maar dan zei ik. Ik zag hoe ze opveerde en zei ik kom er ook echt aan hoor. Ik heb zin in die grote harde lul en ik beloof, je mag alles met mij doen.

Nu lig ik hier te wachten op mijn geile schoonmoeder, met wederom een harde lul, klaar voor haar.. Ik hoop dat ik ook echt alles met haar mag doen..

Loading

3 reacties

  1. mooi verhaal….dat lijkt wel op wat ik heb mogen beleven toen ik 29 was met mijn 50 jarige geile tante. 15 jaar jaar lang 1-2x per week geile sex….hmmmm

  2. Mooie en geil verhaal Peet komt er nog een vervolg


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *