1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gem. 5,00 van 5)

Ik had een kamer kunnen huren na een reactie op een briefje op het bord bij de universiteit. Van de 20 gegadigde had hij mij gekozen. Ik was er super blij mee, het was een prachtige verdieping met balkon aan de rand van de stad met uitzicht over bomen. Ik was gek op zonnen, hier kon ik naakt in de zon liggen zonder dat iemand het kon zien. De badkamer moest ik alleen delen met huisgenoot Jan.

Een week voor de introductie week ben ik verhuist. Daarvoor woonde ik in een tehuis. Mijn moeder was vroeg gestorven en mijn vader heb ik nooit gekend. Ondanks alle tegenslagen kon ik makkelijk leren en zonder veel moeite doorliep ik het gymnasium. Al was het wel een zware tijd. Ik werd jarenlang gepest. Ik zie er namelijk een beetje raar uit. Geboren als jongen ontwikkelde ik tijdens de puberteit borstjes en een mooie kontje, behaard ben ik ook niet geworden. Eigenlijk zag ik er uit als een meisje. Een afwijking in mijn hormonen zei de arts. Na mijn geboorte is een operatie uitgevoerd, die is mislukt, waardoor ik geen gevoel had in mijn penis. Door de mislukte operatie was het creëren van een vagina ook lastig.

Studeren was een mooi moment om opnieuw te beginnen. De stad was toch toleranter dan het noorden waar ik vandaan kwam. Een kans om het verleden achter me te laten en mezelf te zijn.

De eerste week daar had ik niet veel te doen. Lekker zonnen en boeken lezen. Ook had ik veel gesport. Ook al had ik een rare lichaam, ik wou er wel zo mooi mogelijk uit zien.

Jan, 40, had het huis geërft van zijn ouders. Zelf had hij niet veel gewerkt in zijn leven. Dat was niet nodig geweest. Hij verhuurde het aan studenten voor de gezelligheid zei hij. Een aantal keer per week kookte hij thuis en kon ik mee eten. Hij dronk veel goede wijn en op het eind van de avond rookte hij een jointje. Ik kreeg een paar heisjes. Na een korte lachbui ging ik snel naar bed, want alles draaide. Toen ik eenmaal lag, stopte het draaien. Ik lag wat te dromen, het lekkere eten, de wijn en het jointje, stiekem zat ik denken aan Jan. Als hij even niet keek, had ik tijdens de avond naar zijn kruis gekeken. Hij had een linnen broek aan gehad en ik vermoede dat hij geen onderbroek aan had gehad, aanzien ik de omvang van zijn piemel goed had kunnen zien. Inclusief een nat plekje aan het eind van de avond. Voorvocht vermoede ik. Toen ik daar aan zat te denken werd ik enorm geil. Ik pakte mijn deodorant, met een beetje fantasie leek dat op een penis. Ik ging op mijn buik liggen, zoals ik me altijd deed. Op mijn ellebogen, begon in zacht de deodorant te likken en daarna te zuigen. Niet met mijn tanden had ik geleerd. Met mijn lippen, tussen mijn tanden en de deo, probeerde ik de behuizing zo diep mogelijk in mijn mond te stoppen. Door het lastige ademen werd ik nog geiler.

Na een tijdje draaide ik op mijn zij en met de deo in mijn beide handen viel ik in slaap. Klaarkomen wou ik niet. Door dit weken uit te stellen merkte ik dat ik veel meer aandacht kreeg op straat. Onderbewust hadden veel mannen en vrouwen door dat ik sexueel was. Als ik klaarkwam was dat weer een paar dagen weg. Zonde.

De volgende week, tijdens de introductie, kwam ik om elf uur terug. Jan lag met een badjas aan op de bank naar een film te kijken, een fles wijn, half vol, stond op de salon tafel. Ik zei hoi en vroeg of ik nog een boterham kon smeren. De introductiegroep was gaan eten in een restaurant maar dat kon ik niet betalen. “Tuurlijk, wil je ook een wijntje?” Vroeg hij. Lekker. Ik had een paar biertjes aangeboden gekregen deze avond, maar had zelf niks gehaald en was dorstig. “Ik ga wel even onder de douche” zei ik. Het was een hete dag geweest en ik voelde me vies. “Dan maak ik wel even een broodje voor je” zei Jan.

Onder de douche maakte ik me extra goed schoon, stiekem was ik al een beetje geil door Jan in zijn badjas. In mijn fantasie knoop ik zijn badjas open en ging ik op mijn knietjes zitten. Na het douchen droogde ik me langzaam af en smeerde me in met body lotion, lekker glad en wat extra in mijn kontje. Dat deed ik wel vaker. Geneukt worden in mijn kontje leek me heel vies, maar met wat zalf in mijn kontje kon ik de hele dag geil zijn. Raar eigenlijk, dacht ik bij mezelf.

Met een broodje, een glaasje wijn en een strak shirtje en korte broek zonder onderbroek ging ik op de bank zitten. “Bedankt voor het maken, lekker.” In de tussentijd zat Jan een jointje te draaien. Hij stak hem op toen ik mijn broodje op had, bood hij hem na een paar heisjes aan. Tijdens het tweede heisje zag ik dat hij naar mijn borstjes en kruis keek. “Heb je een piemel?” vroeg hij, de teleurstelling klonk ik zijn stem. “Ja” zei ik met een rood hoofd. Ik gaf de joint terug. “Ohhh” zei hij en liet een stilte vallen. Ik pakte een dekentje die naast me lag en deed dat over mijn kruis en over mijn borstjes. Ik schaamde me, mijn lul was stijf geworden, ik was geil van het douchen en het jointje, en mijn tepels waren ook keihard. Jan zag dat ik me schaamde en vroeg waarom. Ik vertelde over de operatie en mijn situatie. Tijdens mijn verhaal schoof hij voorzichtig het dekentje van me af. Ik voelde me wat naakt, maar het maakte me nog geiler merkte ik. Mijn piemel tekende zich enorm af.

Ondanks de dikke badjas zag ik dat hij ook een enorme stijve had. Toen hij zag dat ik stiekem keek gleed zijn hand van de bankleuning naar beneden en belande op mijn kontje, die hij zachtjes begon te kneden. Ik kon een kort kreuntje niet onderdrukken en sloot even mijn over terwijl ik mijn hoofd naar achter deed. Heerlijk, ik voelde een geile onderdanigheid in mij opkomen. Hij kneede nog even terwijl hij verlekkerd naar mij keek. Spontaan zei hij: “doe je kleren uit.”

Hij was niet de eerste man voor mij, maar het was meer dan een jaar geleden, te lang.

Ik ging staan en Jan zei dat ik eerst mijn topje uit moest doen, wat ik natuurlijk deed, mijn prontige borstjes staken strak naar voren met grote tepels. Daarna moest ik me omdraaien en mijn broekje uitdoen. Toen die uit was, kneede hij mijn billen rustig. Genietend van het uitzicht.

Hij legde zijn hand op mijn schouder en al draaiend ging ik op mijn knieën zitten, waardoor mijn mond boven zijn kruis uitkwam. Ik keek naar boven en met de meest verlangende uitdrukking die ik kon bedenken. Alsof ik bedelde naar zijn piemel. Goedkeurend keek hij naar beneden. Ik deed mijn handen op mijn rug en begon met mijn mond en tanden de knoop van zijn badjas riem los te maken. Waarna ik beide zeide van zijn badjas verplaatste. Zijn stijve piemel kon ik nu helemaal vrij zien. Zijn balzak was compact, geschoren en hard. Met een mooie stijve lul erboven.

Ik begon zijn paal te likken, eerst een kusje op zijn ballen, likkend naar boven en daarna een lange kus op de onderkant van zijn eikel, een klein druppelte likte ik op terwijl ik hem aankeek. Hij genoot van het gezicht. Daarna nam ik zijn lul in mijn mond en legde hij zijn linker hand op mijn achterhoofd. Nog steeds had ik mijn handen op mijn rug. Met idee dat die vastgebonden konden zijn, in combinatie met de pik in mijn mond, maakte me enorm geil.

Lippen tussen mijn tanden en deze heerlijke lul, hij duwde me steeds iets dieper, ik keek naar hem als ik kon, zijn lul drukte tegen mijn keel en ik had moeite met ademhalen, wat me nog geiler maakte. Ik probeerde zoveel mogelijk spuug in mijn mond te maken. Zodat het uit mijn mondhoeken liep en over zijn ballen. Hij liet zijn hand los, ik trok me iets terug zodat zijn lul uit mijn hond gleed en likte het spuug en voorvocht van hem van zijn ballen. Toen hij zijn hand weer op mijn hoofd legde nam ik zijn hele lul weer in mijn mond.

Ik probeerde me helemaal over te geven aan zijn lul. Als ik soms naar boven keek dacht ik te zien dat hij het heel lekker vond. Met een lichte grijns, soms verbeten, soms verlekkerd keek hij naar hoe ik bezig was. Het duurde uiteindelijk een paar minuten denk ik, totdat hij iets versnelde en ik naar boven keek had hij een vertrokken gezicht. Het ging iets sneller. De eerste puls kwam onverwacht terwijl hij diep was. Ik trok mijn hoofd een beetje terug om de volgende lading op mijn tong te kunnen krijgen. Er kwamen nog 2 pulsen, waarna hij zijn pik diep in mijn mond drukte met zijn beide handen. Op dat moment kwam ik pure geilheid ook klaar, mijn lichaam schudde, en met zijn lul in mijn mond kon ik een kreet niet onderdrukken. Er kwam nog een beetje uit en ik voelde dat al zijn spieren ontspande en zijn handen van mijn hoofd kwamen. Tijdens het klaarkomen had ik zijn sperma doorgeslikt, wat ik op dat moment in mijn geilheid zo lekker vond. Ik ging nog een paar keer op en neer op zijn pik en nam hem toen uit mijn mond.

“Lekker?” vroeg hij. Ik knikte en likte als bevestiging over zijn eikel, waar nog een klein beetje sperma uit drupte.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *