1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (13 stemmen, gem. 3,23 van 5)

Ik ben Joyce en ben 15 jaar. Eigenlijk nog te jong voor sex maar om me heen praat iedereen er al over. Ik heb m’n broer (24) laatst betrapt met zijn vriendin en sindsdien denk ik er zelf ook aan. Probleem is alleen dat ik aan hem denk als ik me vinger. Dat vind ik niet normaal maar ga dit probleem zeker niet aan m’n ouders vertellen.
We hebben een klein huis met houten vloer dus je hoort alles. We hebben een hond die heet Willem. Als ik hem uitlaat ben ik even weg zonder bang te zijn dat iemand hoort dat ik mezelf vinger. Ik ga dan naar de tuin van de buren want die zijn er vaak niet en ga in het grasveld liggen en vinger mezelf vandaag weer op m’n broer. Ik doe m’n broek uit en lig alleen met t-shirt op het gras. Ik vinger en hoop dat de buren niet thuis komen en kijk continue naar het raam..

Een week later op school word ik gevraagd voor een huisfeestje bij een paar klasgenoten. Het huis is leeg en we mogen daar de hele avond zijn. Mijn beste vriendinnetje Ellis (16) is ook uitgenodigd en gaat met me mee. 1 van die jongens is haar broer. We hebben er super veel zin in, wordt dit onze eerste keer alcohol?

Vrijdagavond maken we ons op en laten ons door papa brengen het feestje. Mike doet open, zegt welkom en geeft ons 4 witte lege briefjes en een pen ‘voor later’. Wijntje? Daar zeggen we geen nee tegen, spannend!
In de woonkamer zitten we gezellig te praten en wijn te drinken. Voel me nu al dronken worden zegt Ellis, heb er 3 gehad! Oh zegt Sem, heb ik wat voor, en hij legt een zakje cocaïne op tafel. Wat is dat?! Moet je door je neus snuiven, word je weer een beetje nuchter en fit van! Ik doe het wel even voor. Sem snuift zo een lijntje coke weg en roept dat hij zich super voelt, en geil! Oh jee zeg ik, vergeten af te trekken vandaag? Ook de hond komt binnen en Rick legt de Coke op de hoge tafel zodat hij er niet bij kan.

Ik ben dan wel 15 maar volgens mij oud genoeg voor dit soort dingen, Ellis vindt het super spannend, om het ook met haar broer stiekem te doen, en snuift de eerste weg. Dan ik. Heerlijk gevoel zeg, en inderdaad.. of het door de spanning komt of door de coke, ik word ook een beetje geil hihi. Mike en Sem hebben de agenda gemaakt vandaag, we gaan een spelletje doen zegt hij. Ik heb hier een prijzenrad en iedereen moet wat op de briefjes schrijven en aan het prijzenrad prikken. Daarna draaien we omstebeurten en wie gedraaid heeft op een briefje moet het uitvoeren!

Ze trekken zich terug en bedenken allemaal 5 opdrachten voor het briefje. Dan komen ze terug in de woonkamer en hangen ze het op. Mike jij bent de gastheer, begin jij? Vraag ik. Oke dan…. helaas geen briefje; Ellis jij bent.
Ellis draait een briefje. Lees voor! Ohh nee dit is m’n eigen briefje, maakt dat uit? Nee zeggen ze allen, ze begint een beetje te lachen en te schamen. Ik dacht dat 1 van de jongens deze zou draaien, er staat: snuif een lijntje coke van Joyce haar billen.
Nou zegt ik, leg het coke er maar op! Ik dacht ik doe het ook gewoon…. alle lef verzamelen, zij zijn straks ook aan de beurt en als iemand mijn briefje draait wordt het nog veel gekker. Dus ik trek m’n schoenen en m’n broek uit en Mike legt een dikke lijn op m’n billen. Ellis legt haar hand op haar ene bil en schrikt want de coke valt daardoor in haar bilnaad. Geen excuses Ellis, gewoon snuiven zeg ik! Oke… en ze doet m’n string uit en legt het rietje tussen m’n bil en snuift alles weg. Oh geweldig zegt ze!

Robin draait, en ook niks. Joyce draait, ook niks, Mike draait, ook niks, Ellis draait, ook niks. Ik begin nuchter te worden zo zegt Robin.. en draait nu op een briefje. Ah nee, nu heb ik die van jou zeker Mike: ‘smeer mikes pik in met iets uit de kast’. Uhh okee nou Ellis heeft het ook gedaan, dan doe ik het ook maar? Ja- zegt Mike, helaas zijn dat de regels. Robin loopt naar de keukenkast en ziet daar pindakaas, boter en appelstroop. Lachen denkt ie, ik doe de smerigste en pakt de pindakaas. Hij trekt de broek en boxershort van Mike uit en smeert het inclusief de ballen helemaal in met pindakaas. Nou.. okee lollig, ze gaan weer zitten. Dan draait Joyce weer: ook een briefje; die van Robin denk ik. Zoen met het meisje naast je. Dan zoen ik Ellis, en Robin zoent mij. Ellis zoent Mike. Hm zeg ik tegen Ellis, mond is lekker maar bilnaad was net lekkerder! Wil je daar ook een zoen dan? Nou ja kom maar op. De jongens weten niet wat ze zien. Ellis zoent de billen van mij en 2 kleine likjes aan de anus, ik ril er helemaal van, wat lekker en spannend.

Ellis draait het volgende briefje: pijp Mike voor 5 seconden. Ah nee dat is m’n broer…. dat kan echt echt niet. Oke zegt ik, dan doe ik het. En ik pak Mikes piemel met pindakaas besmeert en zuig en pijp wild. M’n hele mond zit onder de pindakaas. Ik heb al zoveel wijn gehad nu dat ik echt even moet liggen op de kussens achter. Ik lig daar en ben een beetje draaierig en in een space. Plotseling voel ik de hond bij me liggen en likt me gelijk op de mond. Ik laat hem een paar seconde want het voelt wel lekker, maar ben bang dat de anderen me zien dus druk hem weer weg.

Mike zegt tegen haar zus, nou daar kwam je goed mee weg, je boft maar met zo’n goeie vriendin. Ach alsof jij dat zou willen zegt ze. Mike draait de volgende; ah nee nu moet ik Robin pijpen?? Zal ik er ook maar tussenuit springen dan, net als jij? Nee zegt Ellis dat wil ik wel zien! Ellis wil mij ophalen van achter de woonkamer en schrikt zich kapot, ze ziet me tongzoenen met de hond! Ellis zegt niks en tikt me aan, kom je mist wat.
Mike zegt: oke, ik doe het als Robin het goed vindt, en alleen als jullie daarna wat bij elkaar doen. Deal zegt ze.
Mike pakt de ballen van Robin en moet lachen bij het idee, ik ben zo geen homo, maar de coke laat me alles doen. Hij likt de lul en neemt hem in de mond, 10 seconde lang draait hij met z’n tong en hij voelt hem heel hard worden. Oh shit zegt Ellis, is wel idioot dat ik geil word van m’n broer. Klaar zeggen ze de jongens, nu jullie, wat wordt het!

Okee.. we gaan zoenen. Nee dat is saai zegt Robin, iets gekker. Uhhh. okee dan weet ik misschien wat, maar als je je kop houdt in de klas morgen. Beloofd. Ik pak Ellis bij de hand en neemt haar mee naar achteren, ik pak de pindakaas en smeer iets op haar vagina en op die van haarzelf. Dan roept ze de hond en die komt er aan, ik zeg tegen Ellis, ga op de bank zitten naast mij. En zodra ze zitten komt de hond gelijk met de kop tussen de benen van mij en begint te likken: WOW wat lekker. De jongens worden gek van verbazing. Dan stuur ik de hond naar Ellis en Ellis wil dit niet en drukt hem weg. Ah doe nou zegt haar broer, je hebt het beloofd. Nee nog voor geen 100 euro. Oh Er is niks dat je wilt? Nou de coke bevalt wel goed, dat is de enige reden waarom ik misschien toch instemde maar het is bijna uitgewerkt. Robin pakt de coke legt een lijn op z’n harde lul, alsjeblieft. Ze bedenkt zich niet en snuift het in 1 keer weg, en likt daarna even z’n ballen. Hij legt nog een lijn op z’n lul, voor wie wil. Mike snuift het ook gelijk weg en likt ook een paar keer aan de ballen en ook een paar likjes aan de onderkant van z’n kont. Joyce jij ook? Ja zeg ik, maar wil het niet van je lul maar van je kont snuiven. Dus de lijn wordt helemaal op de anus gelegd. Ze snuift het weg en likt Mikes kont voor 15 seconden, met haar pindakaas smaak heeft ze overgebracht naar zijn kont. De hond komt erbij en likt hem vliegensvlug ook aan de anus om de pindakaas smaak te krijgen. Oh jezus Joyce wat lik jij lekker, nee kneus dat is de hond! Hahaha.
WAT aaaahh nee nee, ik schaam me dood. Oke zegt Ellis plotseling, als we allemaal door onze grenzen gaan moet ik ook maar iets doen. Ze laat de hond likken aan de anus van z’n broer en smeert pindakaas bij. De hond krijgt ook een licht harde piemel en Ellis ziet dat, ik denk… ze zal toch zeker niet…

Ellis pakt de ballen van de hond zachtjes en begint te wrijven, en dan likt ze de benen en de ballen en daarna de lul van de hond, terwijl de hond nog de kont van Mike likt.
Plotseling gaat de bel, de vader van Joyce staat voor de deur! Ze nemen allemaal nog snel een lijn en kleden zich aan en wassen de pindakaas weg. Wat duurde dat toch lang, zegt m’n vader, ja sorry, nou vrienden wij gaan weer! Tot morgen op school.

Loading

1 reactie

  1. Wat een ontzettend slecht verzonnen verhaal.
    Er is geen touw aan vast te knopen.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *