1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (9 stemmen, gem. 3,78 van 5)

Een tijdje terug was ik in het weekend alleen thuis. Mijn vriendin was een lang weekend weg en haar dochters waren naar hun vader die niet ver van ons vandaan woonde. Zaterdagavond hoorde ik gebonk op de deur. Kitty, mijn stiefdochter van 16, stond voor de deur. Ik had de sleutel aan de binnenkant op het slot gedaan. Zodat ze niet zelf naar binnen kon. Ik deed de deur verbaasd voor haar open. Driftig stormde ze naar haar kamer zonder iets te zeggen. Ik appte haar vader dat ze thuis was. En die vertelde dat ze ruzie hadden. Omdat ik wel geleerd heb mij daar niet mee te bemoeien keek ik verder naar Dexter op Netflix. Gegeven ogenblik kwam Kitty naar beneden. En kwam op de bank zitten. Ik rook haar puberale zweetgeur. Op een vreemde manier wondt me dat altijd wel op. Maar brak die gedachte altijd gelijk af. Ik vroeg of ze wat wilde drinken. “Geef maar drank” zei ze. Aan haar gezicht te zien had ze daar een hele strijd van willen maken. Want drinken mocht ze nog niet. En dat deed ze verder ook niet. Kitty was een 12 in een dozijn puber. Met lang haar, vaak een witte broek aan met gekleurde Nikes er onder. Meestal droeg ze een wijde trui of shirt, waarmee ze haar grote borsten probeerde te verstoppen. Verder was ze niet echt slank. Net als haar moeder had ze brede heupen, stevige benen en een dikke kont. Maar op die leeftijd zag dat er allemaal nog mooi strak uit. Maar ze was niet een bijzonder geil type om te zien. Kitty had wel mooie heldere ogen met een hele naïeve blik. Een hele lieve zachte meid; en dat maakte alles goed. Kitty was er om mee te spelen. Dat ik een witte wijn voor haar inschonk had ze niet verwacht. Ik keek verder naar Dexter; een serie over een goedaardige serial killer die ‘badguys’ uit de weg ruimt. In mijn ooghoeken zag ik soms de verafschuwing op haar gezicht. En dat wondt mij op. Kitty dronk de wijn als cola op. Ik vulde haar glas bij. De wijn viel slecht, en ze had een slechte dronk. Al haar opgekropte woede kwam naar boven. Ik pauzeerde Dexter en ging met Kitty het gesprek aan. Langzaam klaarde haar gezicht op, en vertelde ze me dat ze blij was dat ik zonder te oordelen naar haar luisterde. Ondertussen speelde ze een beetje met haar lange haar. Ze verwarde me. Ze maakte het beest in mij los. Maar ik hield me in, tot dat mijn prooi zichzelf gaf. Uiteindelijk werd het gesprek wat losser en spraken we over van alles en nog wat. Ik genoot van haar nog prille vrouwelijkheid. Ze kreeg honger en vroeg of ik ook wat wilde eten. Ze at graag chips, maar die was ik vergeten te kopen. Het was een mooi gezicht, hoe ze zich uitrekte om goed in de gangkast te kunnen kijken. In mijn kastje had ik nog 2 xtc pillen over. En bedacht me dat ze hier mee wat opener zou kunnen praten over haar problemen. Dus ik riep naar Kitty “maar ik heb wel iets voor je waar je relaxed en weer lief van wordt”, nieuwsgierig keek ze naar me… Ik brak haar pil door de helft en nam zelf niets. Ik wilde ‘graag’ Dexter uit kijken en dat vond ze goed. Inmiddels zat ze onder een dekentje op de bank naast me. Na ongeveer een halfuurtje merkte ik dat ze meer tegen me aan was komen liggen. Ik voelde de energie stromen. En uiteindelijk begon ze over van alles en nog wat te babbelen. Ongemerkt ging mijn hand over haar rug heen-en-weer. Ik had zin in haar maar besefte, dat dit geen goed plan was. Behalve dat ze 16 was, mijn stiefdochter was, was ik ook heel erg ruw in bed. Maar erg geil waren deze gedachte wel… Kitty maakte zelf geen aanstalten tot iets wat verder ging dan een beetje kroelen. Maar ik zag de onderdanigheid in haar ogen groeien. Ik rook het. Ik merkte dat ze steeds ontspannender tegen me aan kwam te liggen. Al babbelend lag ze uiteindelijk met haar hoofd op mijn schot en lag ze languit op de bank. Ze vroeg of ze de andere helft van de xtc ook mocht hebben. Zonder na te denken nam ik er zelf ook een. Ik speelde met haar haar, met mijn vingertoppen over haar hoofdhuid. Uiteindelijk voelde ik ook de xtc bij mij opkomen. Het gevoel nam het in mij over. Met mijn handen streelde ik over haar zij. Niet nadenkend speelde mijn hand over haar billen en buik. Uiteindelijk ging mijn hand onder haar trui en voelde ik haar huid. Ze was van en voor mij. Ze was mijn prooi. Ze had een zacht buikje wat prettig aanvoelde. Woorden gebruikte Kitty niet meer. Ze zakte steeds dieper in zichzelf weg, maar ze vroeg nog wel of ik haar niet dik vond enzo. Waarop ik zei dat ze goed en lekker aanvoelde. En dat ze ook erg lief deed; en dat ik juist gek was op de manier waarop ze zich langzaam overgaf. Kitty lag met haar armen tegen haar borst aan, en benen stevig over elkaar. Waarmee ze haar grenzen wilde aangeven. Maar stiekem wilde ze meer. Want als ik over haar billen ging, deed ze haar benen een beetje open. Daarnaast spraak haar ademhaling boekdelen. Na een tijdje vroeg ik of ze nog iets wilde drinken. In mijn kastje had ik naast xtc, ook ghb en poppers liggen. Ik stopte het flesje poppers in mijn zak. Met een spuitje trok ik 2,5ml ghb op en mixte dat door haar cola light heen. Eerlijk zei ik, dat ik iets lekkers door haar cola had gedaan en dat ze daar losser van zou worden als ze dat graag wilde. Maar dat het een beetje vreemd smaakte. Zonder iets te vragen of te zeggen dronk ze in één keer het glas leeg. Ze stemde in. Ik stak mijn hand uit, die ze vastpakte. Ik trok haar op en liep vooruit de trap op naar boven. Met gespeelde weerstand volgde ze me gedwee. In de slaapkamer stond ik even achter haar stil en betaste haar borsten onder haar trui. Haar tepels logen niet. Ik duwde haar ruw op het grote bed, dimde het licht, zette muziek op en zette nog een cola met ghb voor haar klaar. Ze was naar het midden van het bed gekropen. Ze lag op haar rug en ik zag haar gezicht een beetje vertrekken en ze durfde me niet meer aan te kijken. Ik werd er super geil van, maar beheerste me. Ik wilde eerst met haar spelen. Ik ging naast haar liggen en begon met haar te babbelen zoals we in de woonkamer al meer dan 2 uur hadden gedaan. Als snel raakte ze weer in haar babbel stemming. Ondertussen ging mijn hand over haar buik. Zonder iets te zeggen liet ze alles toe. Inmiddels voelde ik dat de ghb bij haar begon te werken. Ze zweefde een beetje weg en begon ritmisch te kronkelen. Terwijl mijn hand over de onderkant haar buik ging opende ze langzaam haar benen. Met mijn hand ging ik over haar jeans en greep stevig in haar kruis. Ze reageerde met een kreet. Heerlijk onderdanig. Onschuldig. Haar ogen waren heel diep geworden. Ik zoende en beet in haar nek. En maakte haar borsten vrij. En speelde een tijdje met haar tepels. Zoals het hoorde gaf ze heerlijk mee bij het uittrekken van haar trui en jeans. Wat een heerlijk gezicht zo in haar onderbroekje, haar witte huid en haar gewillige blik in haar ogen. Kitty was een passief type. En lag op haar rug weg te dromen. Langzaam ging ik met mijn hand over haar slip die super nat was geworden. Ze rook sterk met een zweet geurtje, maar dat wondt me erg op. Het beest in mij viel aan… ik likte en zoog aan haar tepels en beet in haar nek. Met mijn handen kneep ik haar stevig. Uiteindelijk gleed mijn hand onder haar slip. Ik zag de reactie in haar ogen. Ik zei “het gaat toch echt gebeuren, dus geef maar gewoon mee”. Ik vertelde haar dat ik geen condoom zou gebruiken maar dat ze de dag er na de morning afterpil zou krijgen, die nog in het kastje van haar moeder lag. Ik wilde alles van haar voelen. Al vingerend duwde ik ruw een vinger bij haar naar binnen. Waarop haar lichaam verstijfde. Ik keek diep en dwingend in haar ogen. En uiteindelijk liet ze het toe. Ze spreidde haar benen weer. Met haar witte sokjes nog aan. Haar voeten naar buiten gedraaid. Terwijl ik met haar klit speelde, kleedde ik mezelf uit. Mijn 19×6 had ik nog nooit zo groot en stijf gezien. Hij was klaar voor actie. Ik gaf haar nog wat extra ghb, en stortte me vol overgave op haar kut. Met mijn tong en vingers bespeelde ik haar. Ik voelde haar handen liefdevol over mijn hoofd, haar nagels zachtjes over mijn rug. Langzaam ging ik naar naar boven. Toen ik haar wilde tongen draaide ze haar hoofd weg, waarop ik haar ruw bij haar keel pakte. Mijn tong drukte ik naar binnen. Haar tong ging verward heen-en-weer. Uiteindelijk gaf ze zich over. Ik pakte met mijn hand de poppers uit de zak van mijn broek die nog naast me lag en draaide voorzichtig het dopje een beetje los. Met mijn handen ging ik ruw over haar lichaam. Ik kneep lang en hard in haar tepels. Ruw krop ik boven op haar. Haar benen wilde ze dicht doen, waarna ik ze stevig open en omhoog trok. Ik lag boven op haar; ze lag goed klem en kon geen kant meer op. Ze wist niet wat ze moest doen. Dus trok ik ruw haar benen verder op, zodat haar kont kantelde en haar kut goed zichtbaar was. Niet echt een vriendelijk standje voor haar eerste keer, maar het beest in mij genoot. Met mijn ene arm hield ik haar benen vast. Mijn pik legde ik klaar naast haar kut, zodat ik hem er later gelijk in kon duwen. Ik voelde het vocht. Ik voelde de spanning bij haar. Ze was geil maar ook bang voor wat er ging komen. Haar armen lagen plat naast haar lichaam en haar hoofd weggedraaid met haar ogen dicht. Ze slikte. Ik draaide het flesje poppers open en stopte het onder haar neus. “Snuif hard” zei ik. Ik zag haar lichaam reageren, en haar benen deed ze helemaal open. Ik pakte mijn pik vast. En zette die tegen haar kutje aan. Ik snoof aan de poppers. Hard en doeltreffend drukte ik in één keer mijn pik naar binnen. Ik voelde de weerstand van haar kut door de poppers verminderen. Maar wat voelde ze nog strak. Zo nat en zacht. Ik zette extra kracht. Ze slaakte en harde kreet en ik voelde haar pijn via haar nagels in mijn rug. Wat voelde dat heerlijk, het genot schot door mijn lijf. Waardoor ik nog ruwer en dieper drukte. Op het moment dat ik hard door haar weerstand in haar kut drukte, voelde ik haar maagdenvlies scheuren. Ik liet me niet remmen toen ze hard riep dat het pijn deed, maar verhoogde mijn tempo en felheid. Ik wilde haar pijn doen. Het werd zwart voor mijn ogen van genot. Uiteindelijk verslapte de druk van haar nagels op mijn rug en sloot ze zich ritmisch bij me aan. Ze was klaar voor verder gebruik.

Loading

1 reactie


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *