1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 3,25 van 5)

Klussen bij Elma,
Elma was 19 jaar en ging in Amsterdam op kamers, ze vroeg mijn (ik 38 jaar hele goede kennis van haar ouders) of ik wat klussen bij haar wilde doen. Dat is natuurlijk geen probleem, voor jou doe ik alles. Wat moet er zoal gebeuren Elma?
bij de gedachte bij haar te klussen kreeg ik een enorme stijve en volgens mij zag ze het en ze glimlachte naar mij. Nou vrij veel zei ze en ik denk dat je dit niet in een dag redt, ik bekeek het lijstje met klussen en ik dacht, hier ben ik binnen 3 uur mee klaar. Dat klopt zij ik, als we op een vrijdagmiddag gaan en zondag weer teruggaan zou ik dit misschien kunnen redden. Elma stond achter mij en ik zag in de spiegel voor mij dat ze tussen haar benen wreef. Ik kreeg alweer een stijve paal en in gedachte zat ik haar kutje al heerlijk te beffen. Misschien wil mijn zusje ook wel mee zei Elma. (Nienke 14 jaar niet zo knap als Elma, maar wel een geil lichaam) Stik, dacht ik, daar gaat mijn geil weekend maar daar zal ik me later erg in vergissen. Twee weken later gingen we gedrieën naar Amsterdam, gereedschap en spullen mee. Wat me opviel dat de dames er zeer schaars gekleed bij liepen, het was wel augustus en warm weer en ik vond het natuurlijk niet erg maar toch.

Ik zat achter het stuur Elma naast mij en Nienke achterin. Ik keek in de spiegel en ik zag dat Nienke wat geil met haar benen zat te wiebelen. Ik kon mijn ogen er niet van afhouden. Elma zag dit ook en zei tegen haar: geil Nienke? Ja zei ze en ze wreef over haar heuveltje. Ik wist niet wat ik hoorde en kreeg een rood hoofd en een harde leuter Elma zag dit en wreef met haar hand over mijn inmiddels strak geworden broek. Doe je broekje maar uit Nienke het is ook veel te warm. En Nienke deed haar korte broek uit ik zag dat ze geen onderbroek aan had. Gelukkig waren we inmiddels gearriveerd. Nienke trok eerst gauw haar broekje weer aan en we gingen vervolgens naar binnen. Elma vertelde dat ze allang gezien had dat ik op haar geilde. Nienke is altijd geil en doet het met iedereen, maakt niet uit met een jongen of een meisje, jonge of oude mannen. Ze is maar op één ding uit en dat is seks. Ze deed de gordijnen dicht deur op slot en ze deed haar kleren uit. Nienke en ik volgden haar voorbeeld. Wat hebben die meiden een goddelijk lichaam, Elma pakte mijn lul en ik kwam spontaan klaar en de meisjes likten gretig al het sperma op. Nienke zei dat ze het lekker vindt als iemand over haar heen plaste. We gingen naar de douche en we hebben heerlijk over elkaar heen geplast en ik heb de meiden heerlijk gebeft, kontjes gelikt en natuurlijk geneukt. Wat was dit een zalige neukpartij.

Ik denk dat ik nog vaak een klusje moet doen hier.
Gerard

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *