1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stemmen, gem. 3,67 van 5)

Voordat ik m’n verhaal/ervaring opschrijf, moet ik mededelen dat dit verhaal waargebeurd is. Toen ik nog jong was en geheel wereld vreemd was en al helemaal op sex gebied geen ervaring had, ben ik heel wat jaren geleden voor de eerste keer gaan stappen in Amsterdam. Ik ging met een stel vrienden stappen in Amsterdam. We gingen met z’n vieren met de trein van Den Bosch naar Cs Amsterdam. We belandde op het Rembrantplein en na een aantal uren gedronken te hebben en natuurlijk flink teut waren, kwam ik er achter dat wij elkaar kwijt waren. Ik heb nog uren naar ze gezocht, maar ze niet meer gevonden. Ik besloot helemaal zat en gelukkig, naar het treinstation te lopen. Ik kwam over de Warmoesstraat en had nog best zin in een biertje. Ik zag een deur met een bel en op de raam stond club eagle. Ik dacht dat ze daar wel bier zouden hebben en het was nog vroeg in de nacht.
Ik belde aan en de deur ging open. Ik liep naar binnen en zag dat er veel rood licht was en het was erg donker en rokerig. Ik zag alleen stevige gespierde kerels, gedeeltelijk in leder gekleed en ze keken mij ook strak aan. Ik zocht er verder niets achter en bestelde een biertje. De barman vroeg mij, ofdat ik wel wist in welke bar ik was en als ik het biertje zou aannemen, dat ik dan toestem en de risico’s moest aanvaarden. Ik snapte niet echt wat hij bedoelde en nam het biertje aan.

Ik dronk m’n biertje op en er kwam direct een grote stevige kerel naar mij toelopen, en gaf met harde woorden te kennen, dat ik me geheel moest uitkleden en snel ook.
Ik schrok hier een beetje van en volgde maar zijn opdracht op.
Ik stond daar geheel naakt en m’n kleding werd achter de bar gelegd. Ik kreeg direct een halsband om en werd meegetrokken door de stevige man. Hij trok mij aan m’n halsband een badkamer in.
De man zij luidkeels, dat ik van nu af aan zijn lustslaaf was en dat ik alleen maar moest gehoorzamen en hem alleen maar met meester mocht aanspreken.
Ik werd aan m’n voeten en polsen gebonden, en kreeg ook polsboeien om. Hij spoot m’n gehele lichaam en m’n paal en m’n kontje vol met scheerschuim, hij begon mij van top tot teen kaal en glad te scheren. Ik was daarna zo glad als een aal. Ik betrapte mij er opeens op, dat ik een harde paal had gekregen en dat het me opwond.
De meester deed opeens wit poeder op een spiegeltje en maakte daar vier dikke lijntjes van. Daarna pakte hij een rietje en snoof het eerste lijntje met een krachtige teug weg.
Hij begon te lachen en ik moest lijntje 2 en 3 en vier weg snuiven. Ik kreeg ook een pilletje op m’n tong en dat smaakte vies en spoelde het weg met water.
Ik voelde me opeens erg opgewonden en ik kon de hele wereld aan en m’n grenzen waren helemaal weg. Ze mochten echt alles met me doen.
De meester pakte een zwarte stift en schreef op m’n voorhoofd SLAVE.
Ook schreef hij lustslaaf op m’n rug en op m’n borst zaadslet.
M’n meester maakte mijn lippen vel hoerig rood met lippenstift. Hij deed een dikke cockring en een balring bij me om en ik kreeg ook 2 knijpers op m’n tepels. Ik vond dit best opwindend en geil.
Ik moest toen nog een sapje opdrinken, wat erg zout smaakte, en m’n meester gaf te kennen, dat ik hem dankbaar moest wezen voor het drankje, want het zou nog wel eens van pas kunnen komen. Ik begreep niet wat hij bedoelde, maar daar kwam ik later nog achter. Het drankje bleek achteraf GHB te zijn.
Ik werd geheel verdoofd aan m’n halsband, de grote zaal ingetrokken en tientallen stevige kerels, keken me streng aan.
M’n meester trok me aan m’n halsband een podium op en hij riep luidkeels de zaal in, terwijl er spotlights op ons gericht stonden. Boys eerst rag en misbruik ik dit zaad slaafje en daarna mogen jullie hem allemaal flink misbruiken en verkrachten. Er werd direct luidkeels gejoeld. Ik voelde mij opgewonden en kon de hele wereld aan.

M’n meester duwde hard zijn grote dikke paal in m’n mondje, en stootte zijn paal hard en bruut m’n mondje in. Ik moest zo wat kokken.
Ik kreeg opeens een flesje onder m’n neus gestopt en moest daar meerdere malen hard aan snuiven. Ik werd opeens helemaal licht in m’n hoofd en ik kreeg het gevoel dat mijn hoofd uit elkaar klapte.
Opeens kreeg ik ook een vreemd gevoel aan m’n kontgaatje en wilde eigenlijk geneukt gaan worden. Nou dit gebeurde toen ook. Ik kreeg eerst paar flinke klappen op m’n billen en mijn billen gloeide en waren ook helemaal vuurrood.
Ik voelde opeens olie tussen m’n billetjes glijden en opeens voelde ik een harde paal tegen me kont gaatje drukken.
Mijn meester riep opeens, zo slet, nu ga ik je eens flink hard verkrachten. Dat heb ik geweten ook. Hij heeft me toen zeer hard geneukt en misbruikt en gebruikt. Hij heeft me een uur aan één stuk verkracht.
Opeens begon hij hard te schudden en spoot zijn warme zaad in m’n kontje en het zaad liep langs mijn benen naar beneden. Ik zat helemaal onder het zaad. Ik was helemaal suf geneukt en het voelde toch geil aan.
Ik kreeg opeens van de meester als bedankje, een zakje witte snuif en dat moest ik direct opsnuiven.
M’n meester riep direct de ruimte in, hij is nu voor jullie. Ik werd direct door een stel hongerige honden meegesleept naar een sling en moest er in gaan liggen. Ik werd met boeien vast gemaakt. Ik moest weer uit een flesje snuiven.
Ik werd weer licht in mijn hoofd en daarna voelde ik de ene paal na de andere paal m’n kontje in gaan.
Ik voelde liters zaad in m’n kontje komen en ook werd er met regelmaat, veel zaad in mijn mondje gespoten. Ik moest liters zaad drinken.
Ik zat op ’t laatst van top tot teen onder het warme zaad. Ik kon het nog volgen, tot 14 harde palen in me kontje, en daarna ben ik de tel kwijt geraakt. Ik was echt helemaal suf geneukt en geheel uitgewoond en bruut verkracht. De groepsverkrachting heeft uren geduurd.
Ik werd daarna losgemaakt en overal droop het zaad van af en uit. Ik was een echte spermaspons.
Ik werd aan m’n halsband meegetrokken naar de toilet en moest tussen de pleebakken gaan zitten. Ik moest op een harde dikke dildo gaan zitten, maar die gleed door al dat zaad tussen m’n billetjes zo m’n gat in. Ik werd met boeien aan de leidingen vastgemaakt. Ik begreep niet wat de bedoeling was. Nou daar kwam ik snel achter. Er kwam een kerel binnen en ik moest m’n mond open doen. Ik voelde direct een warme straal pis m’n mondje en daarna m’n keel in lopen. mmm ik vond het eigenlijk best geil en lekker. Daarna ben ik door tientallen kerels vol en onder gepist. Na een aantal uren werd ik weer los gemaakt door m’n meester en ik moest me helemaal wassen en douche.
Nadat ik helemaal schoon was, kreeg ik m’n kleding terug en moest ik m’n mond houden en vertrekken. De club was al helemaal leeg en buiten was het alweer licht. Ik liep helemaal suf geneukt terug naar het station en ben daarna in de trein in slaap gevallen en werd in Den Bosch wakker.

Ja daarna bleef ik me op de gedachten steeds vaker aftrekken en ben ik inmiddels opgegroeid tot een echte sex verslaafde gaynympfhomaan opgegroeid. Zeg maar dat ik door dat voorval een sexuele stoornis heb opgelopen en altijd een drang naar kinky harde sex heb.
Ik ben nu 42jr en heb 2 grote dikke tepelpiercings. Ik heb ook een kinky tatoo boven m’n grote paal en een geheel gladgeschoren slank lichaam.
Ik ben tegenwoordig een lustslaaf en laat me vaak gebruiken en misbruiken. Ik word dan ook vaak verkracht en het liefst door zoveel mogelijk kerels tegelijk. Ik ga ook vaak naar kinky clubs en sauna’s en laat me dan helemaal uitwonen. Ik ga ook vaak sletterig en ondeugend gekleed naar een parking en laat me dan door zoveel mogelijk kerels gebruiken en onderpissen. Ja ik denk echt 24/7 nog aan sex en heb weinig taboes meer en niets is mij te gek.
Ik hou ook van sm, bdsm, spanking, goldenshower, dildos, travestie, vernedering, anaalplay, fisting ect. ect. Eigenlijk alles wat wel met kinky sex te maken heeft.
Het lijkt me ook wel eens geil als ik gefilmpd word of dat er foto’s worden gemaakt. Ja dus ik ben eigenlijk geil verpest door één stap avondje en ben nu een ordinaire zaad en pisslet en alleen maar te gebruiken als lustslaaf en een amateurhoertje, die je kan verhuren. Dus de tekst van knaapje tot slaafje klopt wel.

Loading

6 reacties

 1. Hoi slettenslaafje,
  Wat een geweldige ervaringen heb je opgedaan ik wou dat ik erbij had kunnen zijn.
  Wat heerlijk om helemaal vol en onder de sperma te zitten en dat je anus gewoon open blijft staan.
  Ik zou je graag eens ontmoeten en wie weet wat er dan nog ontstaat bij een klik.
  Xxxxx diepe tongzoen in je anus.
  Jan

 2. ik vind je ervaringen geweldig.. alle boys zouden dergelijke ervaringen moeten krijgen…

 3. Zou je dit nu nog steeds zo kunnen mee maken als je daar naar binnen loopt bv op zaterdag nacht zou dat zo graag willen?

 4. goede middag en daar ben ik ook een liefhebber van want ik voel mij altijd al onderdanig ik was ook voor alles in van mij krijg je van mij een 10 voor dat hele beste verhaal ik hoop dat ik er nog meer mag van lezen hier heb je van mij ook een dikke tongzoen in jou kutje groeje van xxxxx Jos

 5. Tijdens het lezen van dit verhaal heb ik me uitgekleed. Naakt en met dildo in mijn kont, knijpers op tepels, ben ik kreunend klaargekomen.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *