1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (31 stemmen, gem. 2,87 van 5)

Hoi allemaal,
Dit verhaal gaat over mij Dylan (niet mijn echte naam) en een meisje Nisa (spreek uit als Nisa ook niet haar echte naam) we zitten met 14 man in de klas van 5 havo 7 jongens en 7 meisjes een van die meisjes trok bij mij echt de aandacht. Het meisje heet Nisa het is het mooiste meisje van de klas mooi gezicht en lang bruin haar tot haar kont mooie borsten denk net cup c en een goede kont ik had 2 weken geleden aan Nisa verkering gevraagd en ze zei ja ik was de gelukkigste persoon op aarde.

Mijn mentor zei tegen de klas morgen hebben we een activiteitendag allemaal leuke dingen en we hadden al 2 dingen gedaan en het derde ding was boogschieten in de gymzaal. Ik en Nisa wouden niet dus bleven we op de bank en begonnen te praten je moest sportkleding aan en ze had een mooie strakke zwarte training tight broek aan en een zwart shirt met inkijk we waren aan het praten maar werden weg gestuurd naar de kleedkamer en Nisa zei tegen mij kom je mee naar de wc.
Natuurlijk wou ik dat en in de wc aangekomen deed ze mijn broek uit en begon me te pijpen het voelde zo lekker ik wou nog niet klaargekomen in haar mond dat wou ik als laatst doen. Toen ze klaar was met pijpen vroeg ze ik of ik haar wou beffen. Natuurlijk wou ik dat en deed al haar kleren uit ze had alleen haar stringetje nog aan en ook die deed ik uit en begon met beffen net zolang totdat ze klaar kwam. Toen vroeg ze of ik haar anaal wou nemen ik haalde mijn 14 cm uit mijn broek en begon eerst ff haar kont te likken zodat het lekker nat is en hij er makkelijk in gaat ik duwde haar voorover met haar buik op de wc pot deksel.
Likte nog een keer haar sterretje.
En stak mijn lul erin ze begon te kreunen en te gillen toen draaide ze zich om en moest ik haar in haar kutje nemen. Ik deed het tot ze spuitend klaarkomt toen besloten we om naar de douche te gaan. We wouden niet weer helemaal aankleden dus hebben we besloten om naakt door de school naar de douche te gaan.
In de douche aangekomen waren we door niemand gezien (gelukkig).

Nisa wou standje 69 doen.
Dus ben ik op de grond gaan liggen en ging ze op mij zitten.
Ik begon haar te beffen en zij mij te pijpen.
Ze moest heel nodig naar de wc voor Nummer 1.

Maar ze wou niet stoppen en liet het gaan.
En ze piste zo mijn hele mond vol.
Ik vond dit echt super geil.
We gingen samen even afspoelen onder de douche.
Onder de douche nam ik haar nog een keer in haar poesje en haar kontje.
Ze pijpte mijn lul nog een keer goed schoon en ik spoot haar mond vol.
Nu gingen we echt douchen, we zeepte elkaar in en droogde elkaar af.
Maar onze kleren liggen nog in de wc. We liepen poedelnaakt door de school naar de wc en in de wc kleden wij ons aan.
Ze deed haar stringetje weer aan en de rest van haar kleren. Ik kleedde me ook weer aan we gingen weer op de gang zitten. De les was bijna afgelopen en toen zeiden ze dat we volgende week weer boogschieten hebben.
We hebben het nog vaker gedaan ook op school tijdens de pauze en in de klas deed ik haar wel is stiekem vingeren en zij mij pijpen en aftrekken.
We doen het ook vaak buiten school dan blijft ze logeren als mijn ouders weg zijn vaak doen we dan ook bdsm en pak haar ook wel is een vluggertje dat doen we meestal buiten

Ik hoop dat jullie van het verhaal hebben genoten.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *