1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (23 stemmen, gem. 4,78 van 5)

Gegroet liefhebbers van meisjes die we allebei adoreren; Schrijver en lezer.
Nu ik weet dat mijn harige verhalen over mijn veroveringen goed worden gevonden ga ik dus AL mijn seksuele avonturen met behaarde meisjes voor jullie als verhaal plaatsen hier! Dus jullie kunnen nog meer gaan lezen over de meisjes met veel haar die ik in m’n leven heb ontmoet…en zo. Deel 2.

Ik woon nu in een flat waar ook veel studenten en studentes uit het buitenland wonen. 2 maanden terug is er in het lege appartementje naast me een meisje alleen komen wonen. Ik heb haar een paar weken lang niet gesproken. Tot ik op m’n balkon m’n lekkere stoel zette en van de vallende avond ging genieten. Ik had een goede fles Vodka, een joint en een blaadje bij de hand. Ik hoorde voor het eerst de balkon deur naast me open gaan. Tussen onze balkons was nog maar de helft dicht door bijna verrotte planken. Ik kon dus alles zien wat er naast mijn appartement op het balkon gebeurde, dus ik zag dat mijn nieuwe buurmeisje ook lekker ging zitten. Ik zwaaide aangeschoten naar dr, en ze reageerde verrassend aardig en leek mijn ietwat aangeschoten begroeting heel gewoon te vinden.

Na een half uurtje werd het wat fris. Ik was wat aangeschoten en durfde nu wel in een opwelling ’t buurmeisje aan te spreken:

“Eeehm, buurvrouw? Mag ik je uitnodigen om gezellig bij mij binnen met een fles Russische Vodka elkaar te leren kennen?? Als je ni…”

“Ik ben ook een Russisch meisje…
En ik ben blij dat ik eindelijk eens bij een Nederlander mag komen, ok, ik loop even om, ja?”

Ze klopte 3 minuten later aan en ik deed de deur open. Ze stelde zich eerst in het Nederlands voor met een duidelijk accent uit Rusland:

“Hoi lieve buurman!! Bedankt voor de eerste uitnodiging in dit land. Ik ben Ksenya, een meisje van net 18. Enne, ik lust wel graag wat Vodka van je, ik heb wat in te halen, niet? hi hi!!”

“Ksenya? Bijzondere naam zeg! Kom lekker binnen en ga ergens zitten dan vul ik je glas. Ik ben blij dat je zo reageert, ik was wat brutaal, sorry.”

“Nee joh, stiekem hoopte ik al dat ik je een keer tegen zou komen, wij uit Rusland zijn erg gastvrij! En buren zijn bij ons erg belangrijk. Mooi ingericht hoor! Bedankt, nazdrovje!!”

We dronken vrij snel de fles leeg en raakten samen aardig aangeschoten, en het gesprek en de sfeer veranderde al snel in een heel open en gelijk zeer zwoele stemming. Het onderwerp dat we aankaarten kwam van de net 18 jarige Ksenya:

“Ja, buurman…goh, ik mag je wel hoor! Ik ben sinds ik hier in Holland ben nog geen een keer in een gesprek geweest, en ik ben erg eenzaam als ik zo eerlijk mag zijn. Eerlijk he?? Ik mis echt een leuke jongen in m’n armen… Mag ik misschien naast je komen zitten op de bank en m’n hoofd op je stevige schouder leggen…Ik…Ik denk dat de Vodka spreekt, soorry!!!”

Ik zei tegen Ksenya dat ik dat zelfs heel graag wilde, want ik gaf toe dat ik de armen van een leuke meid als haar ook in m’n leven mistte. Gelijk kwam ze met een grijns dicht tegen me aan zitten en ik voelde dat ze ook echt haar hoofd op m’n schouder legde en zachtjes kreunde. Na nog twee Vodka waren de remmen er wel af, erg fijn om zo’n mooi 18 jarig meisje tegen mijn lijf gedrukt te hebben. Ik had haar in de afgelopen zwijgzame minuten eens goed bekeken: d’r blote onderarmen waren best wel behaard met zwarte, duidelijke haren, ze had git zwart haar dat ze in een Bob-line had laten knippen, ze was precies waar ik eigenlijk heel geïnteresseerd in was. Ik heb wel aardig wat ervaring met meisjes die erg behaard zijn, ik wil zeggen, het is waar ik op val….En ik heb in de jaren meerdere kenmerken geleerd te herkennen om al snel te zien of een meisje dus lekker harig was “beneden”, en Ksenya had ik al aardig gekeurd: haar op d’r onderarmen, mooie, dikke en ook git zwarte wenkbrauwen die haar mooie blauwe ogen accentueerden, dit liet mij met stijgende interesse zeggen dat Ksenya van nog maar 18 bijna zeker echt wel een behaard meisje is. Maar ik kon me nog inhouden, het was juist Ksenya die aangeschoten als ik haar gemis aan een jongen niet heel veel langer stil hield… Ineens na de zoete, doch gespannen stilte was zij het die met d’r hand mijn kin naar haar bloedmooie lichtgetinte gezichtje draaide. Ze keek me recht in m’n ogen: Haar mooie ogen als blauwe smaragden werden geaccentueerd door haar opvallende wenkbrauwen. Ze keek met haar ogen naar mijn mond, mijn ogen dwaalden onder tussen af naar wat ik nu voor het eerst zo dichtbij kon bewonderen, ik ben gek op meisjes die stevige en donkere haartjes boven hun ogen hebben groeien, maar Ksenya was toch wel het meisje met de wildste eyebrows. Ze liepen als een duidelijke zwart harige lijn dik over haar ogen, maar wat mij zelfs opwond was, dat ik nu zag dat ze net als meerdere meisjes waar ik wat mee gehad heb ook dus vrij duidelijk gezichtsbeharing had waar ze duidelijk niks om gaf. Dat hoopte ik diep van binnen wel. Het 18 jarige meisje had een niet heel duidelijk, maar wel zichtbaar snorretje. Ineens voelde ik twee warme lippen op de mijne landen, en vragend enkele seconden wachtte ze waarna ze me ook ineens zonder remming begon te tongzoenen. Ik pakte het meisje dat bezig was haar gebrek aan een sterke mannelijke invulling van haar lege sexuele wereld in te halen, bij haar schouders en duwde haar met enige kracht met haar rug tegen de leuning van mijn grote, zachte bank. Haar ogen keken me gewillig aan en ze had een mooie glimlach rond haar volle lippen die aangaven dat Ksenya geil was, zeker weten.. Ik legde haar zo dat ze op de bank dat het opgewonden meisje lekker kon liggen, terwijl ik op haar kroop en intens begon met tongzoenen als antwoord op haar blikken. Uit het niets begonnen we zonder wat te zeggen tegelijk met onze nieuwsgierige handen elkaars lichamen te betasten, zacht te strelen. Ze stopte even met zoenen en gaf me een knipoog. En meteen deed ze haar truitje uit en gelijk ook haar stevige cup C borsten. Ze deed even haar haar goed en zonder schaamte liet het meisje haar twee zwarte bossen okselhaar zien, ze zag me er naar kijken maar deed of het heel normaal was om als meisje zo veel beharing vanonder d’r armen had groeien. Ik zei met veel opwinding:

“Soooo, Ksenya!!! Eindelijk een echte vrouw in m’n armen! Sorry, ik houd me niet meer, ik moet je wat vragen: heb je ook een behaarde kut??
Ik bedoel, ik ben zo nieuwsgierig of je naar ik hoop een mega harige kut hebt.

“Hi hi!! Meen je dat?? Dat houd ik nog even geheim. Kom kleed de uit en leg m’n hand op mijn vrouwen buikje, dan leg ik mijn hand op de jouwe en zal dan jouw vingers in mijn slipje, onder mijn jurkje leiden…”

“Je moet wel weten dat ik er totaal geen moeite mee hebt als een meisje, ook van nog maar 18, erg veel schaamhaar op d’r kut heeft, scheren hoef je voor mij niet te doen, nooit…”

“Hmm?? Nee, waarom zou iemand daar moeite mee hebben?? Al vanaf mijn 10e kreeg ik opeens schaamhaar waar ik vandaan kom hebben bijna alle meiden gewoon schaamhaar hoor. Ik heb toen ik 12 was, en al een grote, donkere bos haar op m’n kut. Ik had alles net als dus ieder meisje bij ons rustig laten groeien en dacht er gewoon niet meer aan. Ik verklap wel dat je nog op zal kijken vanavond, liefje…Meen je dat echt van m’n behaarde kut?? Ik begrijp dat helemaal niet, meisjes krijgen als ze in de puberteit komen toch allemaal altijd al schaamhaar?? Ik ben toch geen kleuter meer?? Het is toch gewoon waar dat ik, een 18 jarig meisje, om te laten zien dat ik een vrouw aan het worden ben natuurlijk veel beharing al heb, al dat haar maakt me veel vrouwelijker en ook nog veel volwassener., maar ik ga liggen, ik trek eerst mijn jurkje uit en houd voor jouw m’n slipje aan, kom…”

We zoenden elkaar teder, en ik wachtte tot ze mijn hand op haar duidelijk vooruit stekende meisjes buikje legde. Al zoenend gleed haar hand met de mijne over haar licht getinte huid van haar buikje, Ze lieten een zware ademhaling horen terwijl ik het heel spannend begon te vinden. We gleden rustig en langzaam onder de elastiek rand van haar slipje, ze zei hijgend dat ik nu eens goed met m’n vingers d’r bolstaande slipje moest gaan verkennen, en ze vertelde me dat ze hier zo lang naar had verlangd… Een paar mannen vingers die teder en nieuwsgierig door haar Bush kut haar gleden.

En toen ik nog maar 1 cm in haar slip zat voelde ik al dat ze echt wel een harig Oerwoud onder d’r slip had groeien, ik zat midden op d’r venus heuvel, toen hield ik het niet meer… Ik vroeg dus ook met een geile stem of ik pleaase mocht zien hoe d’r harige kut er zonder slip uit zou zien. Ik was benieuwd hoe Ksenya d’r volle bos zwart schaamhaar er uit zou zien. Ze keek me aan en zonder schaamte en moeite trok ze in een beweging d’r slip uit en schopte die met d’r teen weg. Daar lag het harige meisje van 18 in haar blootje, helemaal naakt op m’n bank, ik keek…en ik keek er zelfs van op…

Ksenya had echt wel de meest verwilderde, nooit geschoren harige bos zwart schaamhaar die ik in jaren had gezien. Ze bleek ten eerste haar benen ook niet te scheren, het meisje had best lange, zwarte haren, vooral op d’r onderbenen. Maar ik was het meest onder de indruk van haar hairy vagina…Haar schaamlippen zag je al helemaal niet meer, vanaf het grote, dicht behaarde woud op d’r in drie hoekige vorm groeiende kut haar, hield haar bush bush niet op. Zéker niet, het feit dat ze rond haar bos kut haar de betekenis van een verwilderde, unshaven poes als voorbeeld had. Haar kut was sowieso een grote, door elkaar groeiende jungle, van boven, naast d’r kut, d’r onder en richting de binnenkant van d’r dijen had Ksenya een echt nooit geschoren uitgroei, maar daarom heen, aan alle kanten, lange geklitte en krullende haren die haar gehele harige doos veel groter deed kijken. Ik werd er woest opgewonden van…

Ik werd ’s morgens met m’n armen in haar armen wakker. Ze sliep nog, ik kon me niet meer inhouden en gleed met m’n vingers richting het meest lange, wilde bos kut haar. Ik speelde met haar schaamhaar, streelde d’r zwarte, harige bush tot ze half wakker wakker werd van haar natte poes…

Ksenya heeft nog steeds een intense relatie met mij, en zij is zeker een van de meiden die de meest verwilderde harige kut heeft, nu ook nog. En ja, ze loopt nu het warmer word zonder enige schaamte met een
tanktopje over straat…Natuurlijk zien heel wat mensen d’r okselhaar, maar het boeide haar niks, en trouwens, de jongens zeggen juist altijd positieve dingen tegen mijn mooie Ksenya…
En ja, omdat ze aan zee wel eens een wit zwempak draagt, waar je heel goed al d’r schaamhaar in ziet. Omdat ’t zwart is al dat haar kijkt iedereen door de witte stof heen, en is dr kut haar oerwoud goed zichtbaar, plus de uitgroei…kortom, ik hem m’n zin weer en heb een van m’n harigste en jongste Meisjes gehad,, zij 18…Ik 33…

Deel 3- mijn behaarde Duitse…
Volgende week!!!

Einde verhaal Ksenya de harige…

Loading

1 reactie

  1. Hoi man, ja ik ken ook meerdere kenmerken die bijna gegarandeerd zeggen dat een meisje erg veel schaamhaar heeft, het is bij mij altijd nog bvestigd. Ja, russische meisjes…Die zijn meestal heel donker harig en doen meestal helemaal niks aan hun schaamhaar en oksels is mijn ervaring, en lekker fel he! Er zijn nu eenmaal landen op de wereld waar er compleet anders naar vrouwen met gewoon hun schaamhaar en zo wordt gekeken, oost europa heeft bijvoorbeeld opvallend behaarde meisjes die daar echt niet eens aan denken om het te scheren, ze geven hun weinige geld toch zeker nooit uit aan dure scheermesjes?? Ze hebbben wel andere zaken nodig, eten bijvoorbeeld. Heb ook wel meisjes als jouw Ksenya gehad, en idd ze waren ook mega behaard. Ik vind het altijd super geil als een flink behaard meisje zich daar gewoon echt niet voor schaamt, ook al komt het uit hun zwemslipjes gepuild. Ha ha! Leuk je verhaal gelezen te hebben, ben nu al erg geil ha ha!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *