1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (9 stemmen, gem. 3,67 van 5)

Het was alweer het laatste jaar van mij op de middelbare school, ik ben 17 jaar en zit nu op 6 vwo. Vandaag had ik een erg geile ervaring. Het gebeurde allemaal in de ochtend, we hadden een Frans grammatica proefwerk. Het was erg makkelijk we kregen 2 uur voor dit proefwerk maar na 1 uur was iedereen al klaar. Maar dit keer zat er ook een andere Franse klas (een jaar jonger) bij ons. Ik zat al vroeg in het lokaal en toen kwam er een meisje van die andere klas voor me zitten. Oh boy, wat was zij knap zeg ik je ze had dat perfecte kontje en mooi blond haar. Haar tieten waren gemiddeld, ze waren niet heel groot maar haar kont maakte dat helemaal goed. Oh ja ik denk dat ze 16 was. Dus na een uur was ik al klaar met het proefwerk, maar ik bleef nog ff zitten zodat ik naar dat heerlijke kontje kon kijken terwijl zij nog bezig was met haar proefwerk. Ik was nu heel erg geil geworden en wilde heel graag alleen met haar zijn dus ik zette mijn eerste zet. Ik raakte met mijn voet haar voet aan, in het begin schrok ze, maar daarna vond ze het volgens mij niet erg en liet ze het toe. Ik was haar gewoon aan het strelen terwijl de rest van de klas er nog bij zat! Daarna ging ze ietsjes naar voren zitten, zodat ik haar kont nog beter kon zien. Ze had van die mooie jeans aan waar je kont echt goed naar voren komt. Even later stond ze op, draaide ze om en knipoogte naar me en liep het lokaal uit nadat ze haar proefwerk ingeleverd had. Ik stond ook op en liep haar achterna. Het lokaal waar we in zaten was heel dicht bij de wc’s. Ze liep in de vrouwenwc maar voordat ze naar binnen liep wenkte ze met haar vinger dat ik moest komen. Er was helemaal niemand hier en waarschijnlijk zou hier toch niemand meer komen. Ik pakte haar vast en zoende haar op haar mond, tegelijkertijd pakte ik haar bij haar volle kont vast en kneep er lekker in; ze liet een klein kreuntje gaan. Daarna trok ze mijn broek uit speelde een beetje met mijn hard geworden lul in mijn onderbroek. Ook deze ging naar beneden en ze begon me te pijpen. Ietsjes later kwam ik al klaar en mijn hele lading kwam in haar mond. Tot mijn verbazing slikte ze alles door, vervolgens stond ze op en nu was het mijn beurt. Ik deed haar shirtje uit en begon lekker met haar tieten te spelen, daarna maakte ik haar bh los en begon ik aan haar tepels te zuigen, ze begon nu echt lekker te kreunen. Vervolgens deed ik haar broek omlaag en draaide ik haar om. Het was nu tijd om mijn lul diep in haar kontje te duwen, ik begon rustig maar ging steeds sneller op een gegeven moment begonnen haar tieten lekker op en neer te veren. Ze begon heel hard te kreunen en toen kreeg ik mijn volgende orgasme. Daarna duwde ik 2 vingers in haar kletsnatte kutje en begon ik haar te bevredigen. Ze kreunde het uit en ik was bang dat iemand buiten het hoorde en naar binnen kwam lopen. Maar dit maakte ons alleen maar geiler, uiteindelijk kwam ze klaar en ik voelde haar hele lichaam trillen. Vervolgens deden we onze kleding weer aan, ze gaf me weer een knipoog en liep weer mysterieus weg.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *