1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (11 stemmen, gem. 2,82 van 5)

Het begon allemaal op een woensdag. Dit verhaal is echt gebeurd.

We zaten in een hotel ik (15 jaar oud) en een jongen van 12 besloten om te gaan zwemmen.
Nu kwam ik er achter dat ik geen zwembroek bij me had, nu kwam die jongen al wel vaker in het hotel.
Zo vertelde hij me dat ik bij het zwembad een zwembroek kan kopen. Een speedo zwembroek en een soort van boxershort. de volgende dag gingen we naar dat zwembad om er 1 te kopen. Ik vroeg aan die jong welke zwembroek ik moest kopen, hij zij “ik heb zelf een speedo aan” dus vervolgens zei ik “ik heb nog nooit een speedo zwembroek aan gehad”. Vervolgens waren we weer terug in het hotel, zijn ouders waren er niet en die van hem ook niet. Dus besloten we dat we naar zijn hotel kamer gingen. In zijn kamer vroeg hij of ik een speedo zwembroek wilden proberen, hier zei ik ja op. Dus hij pakte die zwembroek en gaf hem aan mij. Hij zei “trek hem maar aan”, ik vroeg aan hem “moet ik me onderbroek aan houden?” Hij zei “nee hoeft niet”. Dus ik ging naar de wc toe om hem aan te doen. Toen ik hem aanhad ging ik weer naar hem toe en hij zei staat je goed. Toen liep hij naar me toe en zei tegen me; “het ziet er goed uit, ben wel benieuwd hoe het er onder de zwembroek eruit ziet.” Dus ik zei tegen hem als jij het doet doe ik het ook. Dus ik ging me eerst weer omkleden voor het geval dat zijn ouders weer terug kwamen. Daarna gaf ik hem de zwembroek en hij zei. “Zullen we bij het zwembad samen in een hokje” ik zei “ja is goed.” Dus diezelfde dag nog gingen we naar het zwembad. De jongen kwam naar me toe en zei “zullen we maar” ik zij “ja is goed”. Dus we gingen het hokje in en hij moest zijn zwembroek nog aan doen. Ik had hem al aan. Hij ging zich uitkleden tot in zijn onderbroek toen zei hij “nou daar komt hij dan. Toen zag ik zijn piemel hij was niet zo heel groot tot dat hij stijf werd. ik schat dat zijn piemel ongeveer 10 cm was, wat best groot was voor zijn leeftijd.
Ik had natuurlijk al me zwembroek aan dus we gingen zwemmen. We gingen naar de sauna met zijn 2en gingen we in een hokje. Ik deed me ogen dicht even later deed ik ze weer open en zat hij voor me. Mijn piemel ging al stijf worden. Toen zei hij “ik heb die van jou nog niet gezien. Daarop antwoordde hij zullen we naar het kleedhokje gaan?” ik zei “is goed.” Dus we gingen samen in een hokje. En hij zei “zullen we maar is iets gaan doen?” Ik zei “ja is goed”. Vervolgens trok hij me zwembroek uit en begon aan me piemel te zuigen daarop deed ik zijn zwembroek uit en ging ik hem aftrekken. Daarna zei hij tegen me “doe je ogen dicht” dus ik deed dat, niet veel later voelde ik de sperma over me gezicht zo me mond ingaan. Ik proefde zijn heerlijke sperma. Daarna zei hij nu wil ik jou sperma ook wel is proeven. Dus niet veel later kwam ik heerlijk klaar in zijn mond. We zaten nog na te genieten in het hokje. daarna zei hij “ik kan iets wat weinig jongens niet kunnen”. Ik vroeg aan hem “en wat is dat dan” hij zei “je kan 5 vingers in mijn anus stoppen. Niet veel later stond hij gebukt voor me en stak ik al mijn 5 vingers er in. Hij kreunde zachtjes. daarna haalde ik me vingers er weer uit. En hij zei “dit was leuk en lekker” ik zei “ja geldt ook voor mij”. En daarna gingen we weer terug naar het hotel.

Dat was mijn verhaal. Dit verhaal is waargebeurd. Inmiddels ben ik 2 jaar ouder maar het verhaal staat nog vast in mijn geheugen.

Loading

1 reactie

  1. Geïllustreerd verhaal. Zou dit ook met jou willen doen


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *