1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (21 stemmen, gem. 3,86 van 5)

Wat een heerlijk vooruitzicht… een week logeren bij mijn lievelingstante.

Ik zal me even voorstellen, Paula schoolgaande tiener, heb 1 broer Patrick.. Nou broertje, we schelen een jaar en hebben een ontzettend lieve papa en mama van 44 en 41. Ze werken zich een slag in de rondte voor hun goedlopende zaak, we komen, buiten wel wat aandacht soms, dan ook weinig tekort kan ik wel stellen…
Eindelijk grote vakantie…een heerlijke vakantie naar de Provence staat ons te wachten, maar dat duurt nog wel even…de eerste week is al duidelijk voor de zaak…
Gelukkig was daar Chantal…de 4 jaar jongere zus van mijn moeder. Sinds 5 jaar weduwe, haar man Bart heeft helaas een fataal auto ongeluk gehad. Chantal was er kapot van, maar ze bleef met liefde en aandacht strooien naar ons zodat het bijna leek dat wij getroost moesten worden. Bart kwam veelvuldig voorbij, maar wel met respect en het was voor ons geen taboe er over te spreken.
Chantal leek in veel opzichten op onze moeder. Qua uiterlijk helemaal, blond haar, wel uit een potje, lang, zo rond de 1 meter 80 en als ik haar verder beschrijf een prachtig figuur wat in de sportschool goed werd onderhouden. Mooie ronde billen en een mooie cup C. Wat mij maar ook Patrick altijd opviel is dat ze thuis nooit een beha droeg…dat was thuis niet nodig vond ze.. Het voelde fijn zei ze altijd als het ter sprake kwam, en ik hoef mij er toch niet voor te schamen zei ze altijd met een lach…
Patrick was van huis uit niet veel beter gewend we deden nooit veel moeite onze borsten te bedekken thuis, eigenlijk werd daar niet eens over gesproken. Ik liep gewoon in m’n slipje van de badkamer naar mijn slaapkamer, net als mama altijd deed, en hoe vaak zaten we samen niet in bad? De zomervakanties waren altijd parken waarbij iedereen bloot was. Zodat de focus, voornamelijk van andere mannen en vrouwen op onze ontwikkelende lijven niet tot nervositeit leidde….die aandacht werd als vrij natuurlijk beschouwd, zeker omdat niemand daar anders van leek te worden. Sterker nog, het leek juist heel gewoon. Heb toch regelmatig erecties gezien, ook van stellen die gewoon ’s avonds in het huisje op visite kwamen. Als Pat en ik dan drinken moesten inschenken liepen we net als overdag nog steeds naakt..Je voelde en zag de blikken soms wel….en als er dan 1 toch spontaan een erectie kreeg werd er grapje over gemaakt maar dat zag ik ook als een compliment…
Chantal was vorig jaar voor het eerst ook meegevraagd en vanaf dat moment hadden zowel Pat als ik een grote klik met haar..Ze toonde vanaf dag 1 geen schaamte..Toen we aankwamen op de camping bij Bordeaux zochten we eerst onze kamer op…Iedereen, behalve Pat en ik, had een eigen kamer. We hadden die ingericht en we kwamen beneden en we zouden het park verkennen. Beneden aangekomen was iedereen al naakt en aanwezig behalve tante Chantal. Ze kwam langzaam de trap aflopen, ons de tijd gevend haar mooie vormen te laten zien. De lange mooie benen…kwamen bij elkaar bij een volslagen kaal poesje…anders kan ik het niet noemen…Mooie gesloten lippen, prachtig van vorm, beetje bol…Strakke buik en 2 mooie volle iets hangende borsten. Schommelend bij iedere traptrede.. Als toppunt 2 grote lichtbruine platte tepels…ik schat wel 7 centimeter in doorsnee…Ik betrapte me erop dat ik bleef kijken…maar begreep ook later dat ook Pat en papa even stil waren….
wordt misschien vervolgd..reacties welkom

Loading

12 reacties

 1. Wat een geil verhaal! Ik ben echt benieuwd wat er nou uiteindelijk gaat gebeuren. Waar is de rest van het verhaal!?

  XX Kusjes Fred

 2. Sexy dat jullie zoveel naakt lopen. Je tante klinkt ook erg geil met haar kale kutje. Wanneer plaats je de rest hier? Gr. Vanessa

 3. hoi fred dank je wel…er zit veel in mijn hoofd, er is veel gebeurd. Heel veel. Je reactie is prettig

 4. dank je wel…naakt lopen is ook sexy…maar kan ook gewoon zijn. Ze is ook erg aantrekkelijk vanessa 😉
  Hoop binnenkort meer te plaatsen, niet altijd goede gelegenheid. Fijn dat een vrouw (?) reageert , echt fijn

 5. Oke, ik lees wel vaker op deze site sexverhalen dus als je een nieuwe instuurt dan zal ik hem zeker lezen. 😉

 6. leuk te horen vanessa … welke verhalen boeien je? ook wel benieuwd naar wie jij bent. Mail?

 7. Ik ben 26 en ik ben wel eens met m’n vriend al wezen kamperen, maar nog nooit op een naturistencamping, dat durf ik niet aan hem te vragen. Mijn e-mailadres is **********@*********

 8. Ow je mag hier geen e-mail plaatsen denk ik

 9. nou ja zonde….maar wat boeit jou zoal? en waarmee heb jij leuke ervaringen?

 10. De verhalen over de naturistencampings die heb ik gelezen en vind ik leuk, maar sommige andere verhalen over familie sex en andere dingen vind ik ook geil. Ik houd van paardrijden en ik ben aan het studeren op de hogeschool van Utrecht. En jij wat doe jij?

 11. Maar geen eigen ervaringen daarmee? Lucht best op ze te delen merk ik hoor….

 12. Een prachtige voorstelling van zaken die mij reeds lang intresseerd.
  Contact Frico


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *