Maria Bazen ontmaagd!

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (731 stemmen, gemiddeld: 4,99 van de 5)
Vind gratis jouw Seksbuddy! De ideale sexmatch voor een spannend avontuur. Chat met iemand die je leuk vindt en maak een sexafspraakje.

Mijn vrouw Maria heb ik ontmoet toen zij nog erg jong was, zij had weinig sexuele ervaring opgedaan, maar zij vertelde mij dat een vriendje met een hand in haar broekje geweest was en had “kutje gevoeld”, en een ander vriendje had zij gepijpt en Maria had het sperma doorgeslikt en zij vond het heel erg lekker!!, maar zij was nog niet gepenetreerd en dus nog maagd! Na een aantal weken met elkaar opgetrokken te hebben wilde Maria – en ik ook- sex met elkaar hebben en wij hebben een hotelkamer gehuurd om het daar “te doen”. Wij kleedden ons allebei uit en ik zag het mooie jonge meisjeslichaam van Maria, ik voelde aan haar nog niet helemaal volgroeide stevige borstjes, met een mooie onschuldige roze tepelhof en kleine harde tepeltjes en haar vaginahaartjes voelden zacht als een pasgeboren kuikentje. Maria pakte mijn inmiddels keiharde penis en zei “wat een heerlijke harde pik, ik wil dat je mij hiermee ontmaagd, maar eerst wil ik hem even in mijn mond voelen” en zij knielde en pakte mijn ballen en nam mijn pik heel diep in haar mond en zoog er hard aan. Ik voelde al een orgasme bij mijzelf opkomen. Maria liet mijn pik uit haar mond glijden en zei dat wij op bed moesten gaan liggen,want zij wilde ontmaagd worden! Voorzichtig bracht ik mijn keiharde pik in haar vagina en al snel ondervond ik weerstand; ik voelde haar maagdenvlies. “Duw hem er maar hard door” zei Maria, ik duwde hem door en voelde het maagdenvlies scheuren. Maria gaf een kleine schreeuw en ik wachtte even met verder gaan, na enige tijd zei Maria “ga maar door”. Langzaam duwde ik mijn pik dieper haar vagina in en dat was een heerlijk gevoel. Haar vagina was heel strak en klemde zich stevig om mijn pik. Ik voelde mijn pik krachtig trillen en kloppen in haar vagina, heerlijk was het. Even bleef ik stil liggen en ik voelde ( omdat ik weinig gewend was) een orgasme op komen. Maria voelde het ook door de samentrekkingen van mijn pik en zei “laat maar komen ik vind het lekker”. Heftig schokkend kwam ik klaar, en het sperma voelde ik diep in haar vagina gaan! Enige tijd bleef ik liggen tot Maria zei dat ik uit haar vagina moest gaan, want zij wilde mijn langzaam slap wordende pik aflikken. Ik haalde mijn pik uit de vagina en mijn pik glom van haar en mijn liefdessappen, Maria zei “kom doe hem in mijn mond, dan kan ik jouw sperma en mijn liefdessap proeven “ik duwde hem in haar wijd opengesperde mond en Maria begon gulzig aan mijn pik te zuigen en te likken. “O wat is dat lekker” zei Maria. Na enige tijd liet Maria mijn pik los en zij dat ze nog niet bevredigd was en dat zei zichzelf wilde “vingeren” tot zij een orgasme had gehad en ik moest toekijken hoe zij dat deed. Maria begon te vingeren en ik vond het heel leuk om te zien hoe haar lichaam steeds meer ging schokken. Er kwam ook een grote hoeveelheid liefdessap uit haar vagina en plotseling kwam Maria heftig schreeuwend klaar!!! Na enige tijd uitgerust te hebben vroeg Maria of ik haar vagina wilde schoonlikken, natuurlijk deed ik dat en de combinatie van haar en mijn liefdessap en sperma smaakte voortreffelijk!!
Inmiddels zijn wij een aantal jaren getrouwd en hebben een heel goed sexleven. Wij hebben een paar sexspeeltjes, we gaan ook wel eens naar een parenclub om ons door anderen te laten verwennen en Maria is nog steeds “gek” op sperma doorslikken. Inmiddels heeft zij in al de jaren al een aantal liters doorgeslikt!!
Het lichaam van Maria is iets veranderd, zij heeft inmiddels stevige grote borsten, met inmiddels een niet meer onschuldige bruin gekleurde tepelhof en grote keiharde tepels! En haar vagina is ook niet meer zo nauw als vroeger, door het intensieve gebruik denk ik! En haar vaginaharen lijken soms op haren van een egel. Mijn penis is ook niet altijd meer zo keihard als vroeger, maar daar gebruik ik een penisring voor!

Dit verhaal is eigenlijk de voorloper van ons eerdere verhaal met de titel: “Maria Bazen op verzoek 2 x geneukt en verkracht“.

Kees Bazen

Deel dit sexverhaal met vrienden:

Tags: , , ,

14 Reacties op “Maria Bazen ontmaagd!”

 1. Vermeulen schrijft:

  Wat heeft Maria Bazen een heerlijke jeugd gehad, heerlijk om dit te lezen en ook het verhaal Maria B op verzoek 2 x geneukt en verkracht

 2. Dick en Miranda schrijft:

  Wat leuk Maria, dat je jouw ervaringen zo openhartig op de website plaatst en dan ook nog met je volledige naam; heel erg gedurfd!! Maar dan kunnen de mensen ook lezen dat wij niets te verbergen hebben hier in de provincie Friesland!

  Je liefhebbende partnerruilmaatjes,
  Dick en Miranda de Greef

 3. Gerard schrijft:

  Weer een heerlijk verhaal van Kees en Maria Bazen,het is schitterend om te lezen hoe zij alles uit de sex halen wat erin zit!! Het is heel mooi dat zij er zo openlijk over schrijven, ok hoop op no veel meer verhalen van hen!

 4. Jan schrijft:

  Mijn vriendin wilde nooit sperma slikken maar nu zij het verhaal van Maria heeft gelezen heeft zij het ook een keer gedaan en zij vond het heerlijk

 5. Josine schrijft:

  Ik ken Maria nog van vroeger, wij deden stiekem op mijn kamer wie de grootste borstjes had , meestal won ik want Maria had van die kleine punttietjes, ook keken wij hoe hard onze vaginahaartjes groeiden, Maria kreeg er van die leuke krulletjes in en bij moj groeide het niet zo hard !
  Ja , dat waren leuke tijden toen wij ongeveer 13 of 14 jaar waren!

 6. Marjan schrijft:

  Leuk, hoe haar vriendin Josine beschrijft dat Maria ” KLEINE PUNTTIETJES ” had op 13 jarige leeftijd, ook heel leuk van Kees hoe hij beschrijft hoe het lichaam van Maria zich heeft ontwikkeld!

 7. Kees Buitelaar schrijft:

  Indedaad had Maria stevige ” KLEINE PUNTTIETJES”, maar inmiddels zijn deze behoorlijk ” groter gegroeid”, ik kan er nu mijn penis klem tussen leggen en soms doe ik dat ook en kom ik klaar! Mijn sperma verdeel ik dan over haar grote harde tepels die er dan van gaan glimmen alsof het pareltjes zijn!!

  Kees Bazen.

 8. Samantha schrijft:

  Wat een belevenissen van Kees en Maria Bazen! Maria is al op heel jonge leeftijd ontmaagd, maar tegelijkertijd heeft zij met Kees al snel vele treden van de seksuele ladder beklommen en – zoals te lezen in de twee mooie verhalen- ook hele heftige orgasmes bereikt, dat blijkt o.a. uit de grote hoeveelheid ” liefdessap” die bij Maria vrijkomt toen zij zich aan het vingeren was!!! Geweldig om te lezen, ik hoop dat zij nog vele hoogtepunten samen bereiken!

 9. Miranda schrijft:

  Mooi om te lezen hoe Maria van onschuldige maagd door Kees wordt meegevoerd tot maximale sexhoogtepunten en uiteindelijk een “sexgodin” wordt! Nog vele ultieme orgasmes toegewenst!!

 10. Suzanne schrijft:

  Heel leuk verhaal, ik wordt er opgewonden van mijn tepels worden keihard!

 11. Sander schrijft:

  Maria was er echt aan toe om op 13 of 14 jarige leeftijd ontmaagd te worden, zij is tegelijkertijd helemaal door Kees ingewijd in de ” geheimen” van de sex en kennelijk heeft Maria er heel veel plezier aan beleefd! Ik denk dat Maria en Kees elkaar nu tot de toppen van sexuele beleving brengen en dat is het voordeel van op jonge leeftijd al met sex te zijn begonnen! Ik wens jullie nog heel veel heftige en diepe orgasmes toe !!!!

 12. Jonas schrijft:

  Tja, wat een slap verhaal. Het is amper een vertelsel te noemen. Een vmbo scholier heeft meer in zijn mars.
  Jammer

 13. Dirk Jorritsma schrijft:

  Ik ben het totaal oneens met Jonas, het is juist een heel openhartig verhaal en herl leuk geschreven, niet iedereen durft zijn ontmaagding zo frank en vrij op te schrijven!

  Het is een prima verhaal van Kees en Maria!!!

 14. Sigrid van Baal schrijft:

  Met bewondering heb ik gelezen hoe Maria heel spontaan vertelt over haar eerste sexervaring en ook hoe zij aangeeft hoe haar lichaam verandert in de jaren!
  Een mooi verhaal , gaaf!👍👍👍👍
  😀😀😀😀😀😀😀

Plaats een reactie